Öncelikle başın sağ olsun, Rabbim sabır versin canım... İlk zamanlar ben de görememiştim hiç... O kadar çok istiyordum ki rüyamda olsun görmeyi "Annecim hiç değilse rüyalarıma gel, orada öpüp koklayayım seni" diyordum... Ama gelmiyordu bir türlü... 3 yılda toplamda 3 kere gördüm

2si kötüydü zaten... Morga görmeye gidiyorum bebeğimi, ben kucağıma alınca uyanıyor, gülümsüyor bana. Ablama diyorum "Abla bak ölmemiş bebeğim, yaşıyor diyorum. Ablam bakınca tekrar ölüyordu

" Diğerinde ablamın da bebeği vefat ediyordu. Diyordum Mustafam'ın yanına gömelim. Onun bebeğini gömerken benim bebeğim canlanıyordu, sonra yine ölüyordu
Sadece bir kere güzel gördüm, o da kucağımda emziriyordum. Sonra gözlerini açtı, gözlerimin içine baktı. O kadar güzeldi ki gözleri. Masmavi, pırıl pırıl parlıyordu. Allahım dedim ne kadar güzel gözleri, içim eridi o an bana bakarken... O kadar güzeldi ki o rüyam... Çok güzeldi Mustafam, çok güzeldi... Ben o kadar güzel bir bebek görmedim ki her gören aynı şeyi söylüyor. Ben melek olan bebeklerin özel olarak yaratıldıklarını düşünüyorum. Melek oldukları için Rabbim ayrı bir güzellik veriyor onlara... Allah'ım tekrarından korusun, bir daha aynı acıyla sınamasın hiç bir melek annesini...
Yeniden bebek sahibi olmak istediğinde lütfen gerekli testleri yaptır ve dekolman sebebini bul, öyle gebe kal. Senin mesajlarını okuyorum hep, bebeğin gününe göre çok da küçük doğmuş, benim Mustafam gibi... Genetik olan kan pıhtılaşması testlerini yaptır lütfen...