bebeğimin ismine karışıyorlar

Ben sanki istemiyorum diye söylemiyorum mu saniyorsunuz KV zaten istemiyor maksat herkesi susturmak o yüzden kkonusacam yoksa o ismi koymayı kesinlikle istemiyorum esimle de sürekli tartisiyorum sorun oluyor artık. Ben sorun yasama k istemiyorum huzurlu bi hamilelik geçirmek istiyorum..

Bu gelenegi kiniyorum !!!!!! Karsi cikin izin vermeyin iki isim vermeyin, ileride cocuk kisilik karmasasina girmesin, cunku annesi ve anne tarafi annenin verdigi ismi babasi ve baba tarafi inatla kendi koyduklari ismi kullanacaklar. Cok gereksiz cok sacma. Kimsenin haddine degil sizin cocugunuza dair herhangi bir konuda karar almak, veyahut teklif dahi etmek.
Cocuklariniz Allahin bir lutfu sizin maliniz degil!!!, Cocuklarinizi cocuklarin hele hic degil !!
Herkes kafasina soksun bunu eger anlamiyorlarlarsa anlatin gerek saygi cercevesinde gerekirse zorla. Anne babanin adini koymakla anne babaya saygi sevgi gosterilmez.

Eşin çok tuhaf. Annemden izin alalım ne demek Allah aşkına?
Bu kadar karışıyorsa masraflarını da üstlensin bir zahmet. Bu arada görümlecerinin çocuklarına da kayınvalidelerinin ismi verildi mi çok merak ettim??

eşinizi ikna edin...
ben hakkımı helal etmem
yarın birgün bu çocuğun ismi nedeniyle hesaba çekilecek olan onlar değil sen ben deyin...

Ay çok sinir bozucu bir durum. Sevişip, çocuk yaparken de annesinden mi izin almış da isim konusunda annesinden izin alacakmış.

Böyle adet nedir, kendi karakterini korumak nedir bilmeyen erkeklerin koca olmasına ben şahsen katlanamıyorum.

Ben dogum yapana kadar hiç bir isim belirlemedik sırf tartışma olmasın diye doğum yaptığımda eşim gitti nufusa en çok konulan hangisi diye sormus memurda kendi kızının ismini söylemiş ( melisa ) eşiminde kafasına yatmıs yazdırmış geldi tek isim ne kvnin ismi ne baskasının ne kavga çıktı ne bişey kv de birşey diyemedi sonuçta oğlu koydu :)

şu hayatta en nefret ettiğim olayda budur aile büyüklerinin ve ölenlerin isimlerinin verilmesi
inş içinize sinen bir isim koyarsınız.

Ne zaman böyle konuşsam başıma geliyor ama, görümcelerine ne senin kızının isminden ? Kendi çocuklarına koysalarmış hey allahım ya

çocugu 9 ay karnında taşıyan sensin bir ismini koymada bile hakkın yokmu görümcelerin kim oluyo dış kapının dış mandalı, ayy sinir oldum ben şiddetle karşı çıkardım gerçi öyle anne lafı dinleyen kişiliği gelişmemiş elemanla işim olmaz da gerçekten bu elemanla niye evlendin yazık olmuş sana.

aynen ya yazık ediyorlar kendilerine, şu anneci heriflerle evlenmeyin otursunlar annelerının dizinin dibinde biz de rahatlayalım onlarda.

Çok komık ya.
Eşin daha çocuk sanırım annesınden izin alıyor bebeğine isim koymak için.
Aynı evdemı yaşıyorsunuz veya maaşlar aynı yerdemı toplanıyor. Veya onların evındemı oturuyorsunuz?

aynen ya yazık ediyorlar kendilerine, şu anneci heriflerle evlenmeyin otursunlar annelerının dizinin dibinde biz de rahatlayalım onlarda.
Hayret ediyorum ben de zaten. Buna benzer erkekler nasıl aile reisi oluyor, ev geçindiriyor falan.
Anneden izin almak da nedir Allah aşkına. Sen büyümedin mi daha?

En saçma bulduğum şeylerden
Bi arkadaşımda bana anlatmıştı
Dedim ki görümcen niye koymamış 2 çocuğu var isimleri anne babasının ismi değil hani ?
Mantık şuymuş erkek çocuğun soyadı bizim soyadımızdan, kızların ki başka soyisim olmuşmuş

Ben olsam doğuran benim der karışanın alnının karışlardım sanırım
Ama sizi bilemem
Bi tık eşinde fikir beyan edebilir ama ne demek dur annemden icazet alırsam koyarız peh

Bu da değişikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…