- 11 Ocak 2016
- 22
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi ilkbebegim38oslem
-
Kızlar 5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim . önce bebegime erkek dediler eşim ailesinin tek oğlu o yüzden kayinbabamin ismini vermek istediler tamam dedim kabul ettim ama yanına kendim de isim koyacaktim yanı iki isimli olacaktı . 2 hafta önce de kizim olacağını öğrendim . ben evledigimden beri kizim olursa buğlem olacak ismi dedim bu seferde gorumcelerim kayinvalidemin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum . esimde annemden musade alırız koyun derse 2 ismi olsun diyor ne yapmam lazım yardımedin
Kızlar 5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim . önce bebegime erkek dediler eşim ailesinin tek oğlu o yüzden kayinbabamin ismini vermek istediler tamam dedim kabul ettim ama yanına kendim de isim koyacaktim yanı iki isimli olacaktı . 2 hafta önce de kizim olacağını öğrendim . ben evledigimden beri kizim olursa buğlem olacak ismi dedim bu seferde gorumcelerim kayinvalidemin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum . esimde annemden musade alırız koyun derse 2 ismi olsun diyor ne yapmam lazım yardımedin
aynen ya yazık ediyorlar kendilerine, şu anneci heriflerle evlenmeyin otursunlar annelerının dizinin dibinde biz de rahatlayalım onlarda.Ay çok sinir bozucu bir durum. Sevişip, çocuk yaparken de annesinden mi izin almış da isim konusunda annesinden izin alacakmış.
Böyle adet nedir, kendi karakterini korumak nedir bilmeyen erkeklerin koca olmasına ben şahsen katlanamıyorum.
Hayret ediyorum ben de zaten. Buna benzer erkekler nasıl aile reisi oluyor, ev geçindiriyor falan.aynen ya yazık ediyorlar kendilerine, şu anneci heriflerle evlenmeyin otursunlar annelerının dizinin dibinde biz de rahatlayalım onlarda.
Ben dogum yapana kadar hiç bir isim belirlemedik sırf tartışma olmasın diye doğum yaptığımda eşim gitti nufusa en çok konulan hangisi diye sormus memurda kendi kızının ismini söylemiş ( melisa ) eşiminde kafasına yatmıs yazdırmış geldi tek isim ne kvnin ismi ne baskasının ne kavga çıktı ne bişey kv de birşey diyemedi sonuçta oğlu koydu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?