bebeğimin ismine karışıyorlar

Ne fena allah gostermesin ama bana olsa veririm mahkemeye adını değiştirim çocuğun bu ne ya. Annenin imzasıyla isim koymalilar aslinda

bence buğlem isminden vazgec
isimler cockların hayatını etkıledıgını dusunuyorum
bundan dolayı bişey söylüycemde şimdi tepki almamak için söylemiyorum
bebeğine ağır gelebilir bu isim

Buğlem kardeşimin adı hatta bugün doğum günü. 8 yaşına girdi :) biz de zamanında sadece Buğlem olsun istedik ama olmadı babaannemin ismini de eklemek zorunda kaldık. Emine Buğlem oldu. Sadece annem bazen Emine Buğlem diyo. Ben kim olursa olsun her zaman Buğlem diyorum. Sadece kimlikte yazan bir isim olarak kaldı Emine. Yapacak bişey yok KV.ler böyle

BUGLEM ismi Kuran da geçmiyormuş. Anlamı da şu her internet sitesinde gördüğünüz cenneti müjdeleyen melek değil eski kizilderili dilinde bereket yüklü bulut demekmiş. Ben böyle biliyorum.
Söyleyim de doğru bilen varsa aydınlatır zaten :)

Ne terbiyesizlik ya. İnsan kendi evladina dahi istediği ismi koyamayacak yani. Valla sinirleniyorum. Doktora söyleyin doğum belgesini siz alın, nüfusa gidip istediğiniz ismi kaydettirin.

Ne terbiyesizlik ya. İnsan kendi evladina dahi istediği ismi koyamayacak yani. Valla sinirleniyorum. Doktora söyleyin doğum belgesini siz alın, nüfusa gidip istediğiniz ismi kaydettirin.
Valla yaparlar mi yaparlar. Kuzenimin oğlunun doğum belgesini falan kp alıp gidip kendi istediği ismi yazdırmış. Kimse de kullanmıyor nufustaki ismi çok kötü bir durum.

Çok mu arıyorsunuz böyle koca ve ailelerini? Ne demek kv kp ismi yaa. Şöyle o gorumcelerine kendi kızları olunca iki isim koysunlar hem annesinin hem kv sinin.

yirtin ortaligi benim dedigim olcak diye onlara ne yahu onlara neee .. bu sebepten bosanilmaz da kotude olunmaz korkmayin..cocuga yazik ya babaanne ismi gerci ismini de bilmiyorum ama :) siz annesiniz siz can verdiniz siz buyuteceksiniz kimseye b. k yemek duzmez diye dusunuyorm

Yuh aartık esini vurasım geldi müsade alırız ne lann ayrıca gorumcelerin ne mal insanlar ck istiyolarsa kendileri koysunn. Sende de ki erkek olsaydı senin babanin kiz oldugu icin de benim annemin adini koyacaz

Sakın izin verme bune bende aynı şeyi yasasdım evli değilim yanlış anlamayın benim annemde sizin gibi ilk evladına o hen oluyorum babannemin adını koymuş adımdan nefret ediyorum bu yaşıma geldim adımı değiştirmeyi düşünüyorum yada yanına isim ekletmeyi sonra kardeşim oldu onada dedemin adı olcakmış ne saçma şey annemde gizlice kimlik çıkardı babama dedi òyle çocuğunuza güzel isim verin hayat boyu o adla anılacak milleti dinlemeyin

Offf...iyi sabretmissin.Esin firsati kullanmis resmen ama kv.mi bastirdi kim bilir...arada isim konusu acilinca....artik 2 ciyi kendi anne veya babamin ismini koycam de(koymak istemesende).Sissinler bi guzel bakalim iyi mi
kv duygu sömürüsü acındırmayı iyi yapar,eminim ki oğlum bak iyileşmem buna bağlı falan demiştir çünkü kendi de istemiyordu annesinin adını,
ben ameliyattan çıktım ben bebeğim diye ağlıyorum adı da adı tuttturdular bebeğim yoğun bakımda adı adı adı..allahım korusun çocuğum ölüp gitse adımı koyun da öyle ölsün diyecekti resmen
ikinciyi düşünmüyorum 1. de yaptıklarınızdan dolayı diyorum

Babaanne ismi eminim daha güzeldir..

Buğğğğxmdnflfglg zor isim
sende iyi dalga geçcek konu buldun kendine. buğlem nasıl isim diye sormamış. sende gidip gelip buğlem güzel değil diye dalga geç. kadın sen görümceler ve kv yüzünden üzülmüş yeterince, sende
üz eksik kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…