- Konu Sahibi ilkbebegim38oslem
-
Güzelim sözüm ona sevmiyor ama isim konusunda da koyulmasından yana hepsi:
bizde bana adımı koymayın istemiyorum dedi ,
benden başka herkese koymazsalar sevmem bakmam vs diyormuş, eşime de oğlum doktor dedi ki eğer oğlun çocuğuna senin adını koyarsa sen iyileşirsin
sonuç erken doğum oyuna getirdiler ve eşim annesinin adını yazdırmış kimliğe,
değişen bişey var mı ben kendi koyduğum isimle hitap edince surat bi karış onun adını telaffuz etmiyorum..
sürekli tartisiyorum sorun oluyor artık. Ben sorun yasama k istemiyorum huzurlu bi hamilelik geçirmek istiyorum..
Valla yaparlar mi yaparlar. Kuzenimin oğlunun doğum belgesini falan kp alıp gidip kendi istediği ismi yazdırmış. Kimse de kullanmıyor nufustaki ismi çok kötü bir durum.Ne terbiyesizlik ya. İnsan kendi evladina dahi istediği ismi koyamayacak yani. Valla sinirleniyorum. Doktora söyleyin doğum belgesini siz alın, nüfusa gidip istediğiniz ismi kaydettirin.
Doktoruna hemşirene söyle hemen sana versinler.Valla yaparlar mi yaparlar. Kuzenimin oğlunun doğum belgesini falan kp alıp gidip kendi istediği ismi yazdırmış. Kimse de kullanmıyor nufustaki ismi çok kötü bir durum.
Kızlar 5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim . önce bebegime erkek dediler eşim ailesinin tek oğlu o yüzden kayinbabamin ismini vermek istediler tamam dedim kabul ettim ama yanına kendim de isim koyacaktim yanı iki isimli olacaktı . 2 hafta önce de kizim olacağını öğrendim . ben evledigimden beri kizim olursa buğlem olacak ismi dedim bu seferde gorumcelerim kayinvalidemin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum . esimde annemden musade alırız koyun derse 2 ismi olsun diyor ne yapmam lazım yardımedin
Sakın izin verme bune bende aynı şeyi yasasdım evli değilim yanlış anlamayın benim annemde sizin gibi ilk evladına o hen oluyorum babannemin adını koymuş adımdan nefret ediyorum bu yaşıma geldim adımı değiştirmeyi düşünüyorum yada yanına isim ekletmeyi sonra kardeşim oldu onada dedemin adı olcakmış ne saçma şey annemde gizlice kimlik çıkardı babama dedi òyle çocuğunuza güzel isim verin hayat boyu o adla anılacak milleti dinlemeyinKızlar 5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim . önce bebegime erkek dediler eşim ailesinin tek oğlu o yüzden kayinbabamin ismini vermek istediler tamam dedim kabul ettim ama yanına kendim de isim koyacaktim yanı iki isimli olacaktı . 2 hafta önce de kizim olacağını öğrendim . ben evledigimden beri kizim olursa buğlem olacak ismi dedim bu seferde gorumcelerim kayinvalidemin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum . esimde annemden musade alırız koyun derse 2 ismi olsun diyor ne yapmam lazım yardımedin
kv duygu sömürüsü acındırmayı iyi yapar,eminim ki oğlum bak iyileşmem buna bağlı falan demiştir çünkü kendi de istemiyordu annesinin adını,Offf...iyi sabretmissin.Esin firsati kullanmis resmen ama kv.mi bastirdi kim bilir...arada isim konusu acilinca....artik 2 ciyi kendi anne veya babamin ismini koycam de(koymak istemesende).Sissinler bi guzel bakalim iyi mi
Evet ya, kendi annelerinin ismini kendi evlerinde yasatsinlar.
Peki neden? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.[/QUO]
ben hamile iken kv ye kanser teşhisi kondu göğsünün biri alındı tam onun dönemi,
o bunu kullanarak herşeyi yaptı, ev almıştık mesela oğlum tapusunu benim üzerime yaparsan bana moral olur iyileşirim dedi ve oğlu annem iyileşsin diye tapusunu annesinin üzerine yaptı,
sonra bebek konusunda annesi oğlum ben torun istiyorum (öyle sakin sakin değil ama çocuk yayıp yapmazsanız ben evlatlık alacammmmmmmmmm dedi durdu,ve hastalık ta gelince oğlum çocuk yapın o bana iyi gelir beni iyileştirir dedi ve çocuk, istemiyorum dememe rağmen annem istiyor diye çocuk yaptı eşim, dünya kadar kredi masrafı borçlar annesi başka durumlarda var, bu sebeplerden erken doğum yaptım , bebeğimi kucağıma alıp emzirmeye başlasam kv kucağımdan alırdı doydu o diye 2 dk da kavga ettik sinir krizleri ,oğlum bana nispet yapıyor tabi ben ameliyt oldu yok ya gibi şeyler...
bunu ben nüfusuma geçireceğim bu benim kızım sen cici annesisin vs...
ve bunlar bazıları çok daha fazlası ben eşime desem sen suçlusun hasta insana eziyet ediyorsun diye biz kavga ediyorduk, doğumda hastanede dayısı azarladı 2 isim koyduk diye, birkaç olay daha babam geldi baba ben boşanmak istiyorum beni götür dedim kv hadi güle güle ben kızımı vermeme o benim kanser ilacım benim kızım o hadi boşanın artık gibi şeyler diyordu..
ve oğlu bunlar olurken ama annem kanser ya ölürse korkusuna morali bozulmasın diye herşeyi yaptı ,
ha kv yayılmayan iyi huylu bir tümör müş bunu da sonradan kendileri söyledi,boşu boşuna ameliyat oldum dedi..
ama bu bahane ile bizim yuvamızı bir güzel karıştırdı...
sende iyi dalga geçcek konu buldun kendine. buğlem nasıl isim diye sormamış. sende gidip gelip buğlem güzel değil diye dalga geç. kadın sen görümceler ve kv yüzünden üzülmüş yeterince, sendeBabaanne ismi eminim daha güzeldir..
Buğğğğxmdnflfglgzor isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?