- 18 Kasım 2012
- 169
- 107
- 53
- Konu Sahibi ilkbebegim38oslem
-
Offf...iyi sabretmissin.Esin firsati kullanmis resmen ama kv.mi bastirdi kim bilir...arada isim konusu acilinca....artik 2 ciyi kendi anne veya babamin ismini koycam de(koymak istemesende).Sissinler bi guzel bakalim iyi mibebeğim erken doğum prematüre , hastanede bebek olarak geçiyor isim falan yazmıyorlar, ben hastanede eve geçtim hastaneye gittim malum prematüre sıkıntısı ,
adını annesi koyacak demişti eşim ,söyledim sözde, geldik gittik hastane koşturmasında o da gitmiş kimliğine annesinin adını yazdırmış sonuç kızım babanne adı
Peki neden? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.KONU SAHİBİ DEĞİLİM AMA PISIRIKLIKTAN DEĞİL ,
maalesef değil işte...
Yasaya gerek yok canım.. Hayır diyeceksin olacak bitecek. Millet olayı abartıyor.ya artık şöyle adetler toplumdan kalksın istiyorum. Keşke yasa felan çıkartsalar :/ Büyükler çoluk cocugun ısmıne karısamazlar deyü.
Yasaya gerek yok canım.. Hayır diyeceksin olacak bitecek. Millet olayı abartıyor.
Canım burada bu konuyu açanların bir çoğu daha hiç "hayır" demeden geliyor dert yanıyor. Sen önce bir hayır de bakalım, ne yapacak adam katil mi olacak sanki.. En başından böyle alıştırırlarsa olacağı bu.. Böyle evlilikler uzun soluklu olmuyor zaten.. Olsa bile adı evlilik sadece.. Onlarda birbirinin eşi olma durumu yok. İmza ile adı konulmuş bir evlilik..Doğrusunda kocaları problem yapan, hayatı zindan eden tipler var. Onlar ne edecek
Canım burada bu konuyu açanların bir çoğu daha hiç "hayır" demeden geliyor dert yanıyor. Sen önce bir hayır de bakalım, ne yapacak adam katil mi olacak sanki.. En başından böyle alıştırırlarsa olacağı bu.. Böyle evlilikler uzun soluklu olmuyor zaten.. Olsa bile adı evlilik sadece.. Onlarda birbirinin eşi olma durumu yok. İmza ile adı konulmuş bir evlilik..
Annesinden müsade almakta nedir ya töbe töbe..Kızlar 5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim . önce bebegime erkek dediler eşim ailesinin tek oğlu o yüzden kayinbabamin ismini vermek istediler tamam dedim kabul ettim ama yanına kendim de isim koyacaktim yanı iki isimli olacaktı . 2 hafta önce de kizim olacağını öğrendim . ben evledigimden beri kizim olursa buğlem olacak ismi dedim bu seferde gorumcelerim kayinvalidemin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum . esimde annemden musade alırız koyun derse 2 ismi olsun diyor ne yapmam lazım yardımedin
Ayyy çok sinir olurum öyle tiplere, görümcenler kendi koysun mademKızlar 5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim . önce bebegime erkek dediler eşim ailesinin tek oğlu o yüzden kayinbabamin ismini vermek istediler tamam dedim kabul ettim ama yanına kendim de isim koyacaktim yanı iki isimli olacaktı . 2 hafta önce de kizim olacağını öğrendim . ben evledigimden beri kizim olursa buğlem olacak ismi dedim bu seferde gorumcelerim kayinvalidemin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum . esimde annemden musade alırız koyun derse 2 ismi olsun diyor ne yapmam lazım yardımedin
Kızlar 5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim . önce bebegime erkek dediler eşim ailesinin tek oğlu o yüzden kayinbabamin ismini vermek istediler tamam dedim kabul ettim ama yanına kendim de isim koyacaktim yanı iki isimli olacaktı . 2 hafta önce de kizim olacağını öğrendim . ben evledigimden beri kizim olursa buğlem olacak ismi dedim bu seferde gorumcelerim kayinvalidemin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum . esimde annemden musade alırız koyun derse 2 ismi olsun diyor ne yapmam lazım yardımedin
Görümcelerine deki madem annenizin ismini yaşatasınız var ,birer adet daha doğurun kadın mutlu olsun .
OLmadı hepimiz birden koyalım her evde kv 'adı yaşasın .
Kayınvalideler bitti görümcelere laf kalmıştı hayret birşey ya !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?