- 18 Kasım 2012
- 169
- 107
- 53
- Konu Sahibi ilkbebegim38oslem
-
Ben anlamadim esin niye yazdiriyorGüzelim sözüm ona sevmiyor ama isim konusunda da koyulmasından yana hepsi:
bizde bana adımı koymayın istemiyorum dedi ,
benden başka herkese koymazsalar sevmem bakmam vs diyormuş, eşime de oğlum doktor dedi ki eğer oğlun çocuğuna senin adını koyarsa sen iyileşirsin
sonuç erken doğum oyuna getirdiler ve eşim annesinin adını yazdırmış kimliğe,
değişen bişey var mı ben kendi koyduğum isimle hitap edince surat bi karış onun adını telaffuz etmiyorum..
Ben anlamadim esin niye yazdiriyorTurkiyede baba mi yazdiyor bebegin ismini?Ben Tr.degilim....burda bebek dogar dogmaz hastahane calisanlardan biri geliyor anneye bebegin ismi ne olcak diye soruyor ve orda yazilan isim kaliyor artik.Cikinca artik baba,kv.kp gorumceee...daha bilmem kimler delirsede nafile Ben cok sinir oluyorum boyle adimizi koyun diye direten arsiz adi batasi kv.kp.lere
Ben anlamadim esin niye yazdiriyorTurkiyede baba mi yazdiyor bebegin ismini?Ben Tr.degilim....burda bebek dogar dogmaz hastahane calisanlardan biri geliyor anneye bebegin ismi ne olcak diye soruyor ve orda yazilan isim kaliyor artik.Cikinca artik baba,kv.kp gorumceee...daha bilmem kimler delirsede nafile Ben cok sinir oluyorum boyle adimizi koyun diye direten arsiz adi batasi kv.kp.lere
Ya ben böyle konu açıp da soranları gerçekten ama gerçekten anlamıyorum. Dut yemiş bülbül mü kesiliyorsunuz hayırdır? Bir insan hayır benim çocuğum ismini ancak sen ve ben koyabiliriz nasıl diyemez ya? Kusura bakmayın ama bir kadın bu kadar pısırık olmamalı, olamaz.
Buğlem cenneti mujdeleyen meleğin adı. aayrıca ben seviyorum dalga geçmesi gerektirecek bir isim değil...
Buğlem mi? Çok itici geldi kulağıma, nasıl bir isim bu böyle?
Aynen oyle yapiliyor bizde.Cok sinir bozucu bir durum canim.Zaten anne olunca butun zorluklar bizim ustumuzeaslında bir ara haberler vardı, hastane kayıtlarına göre bebeğin kimliği hazırlanıp eve kargolanacak diye ama sanırım kaldı o konu öyle.
KONU SAHİBİ DEĞİLİM AMA PISIRIKLIKTAN DEĞİL ,Ya ben böyle konu açıp da soranları gerçekten ama gerçekten anlamıyorum. Dut yemiş bülbül mü kesiliyorsunuz hayırdır? Bir insan hayır benim çocuğum ismini ancak sen ve ben koyabiliriz nasıl diyemez ya? Kusura bakmayın ama bir kadın bu kadar pısırık olmamalı, olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?