bebegimin ismini begenmeyenlerin cañ sıkıcı yorumları

Bana bunları söyleyenler genelde eski isimleri çok seven onların koyulması gerektiğini düşünen kişiler gibi geldi.
İsim gayet güzel çünkü.

Aklıma geldi, geçenlerde arkadaşlarım dedikodu yapıyorlardı kulak misafiri oldum (Asla dahil olmadım sadece kulak misafiri caaağnım ehehe), arkadaşın arkadaşı kızına Lola diye bir isim koymuş. Türkiye'de iyi cesaret valla, lolita derler bana da lo lo lo yaparsın artık derler. Cidden millet elit olacağız diye saçmalamaya başladı.

İnci Ela'ya saglikli hayirli uzun omurler diliyorum canim.
O cahil kesime de nasil rahat edeceksen oyle tepki ver,
Azarla bence, ne haddine ki senin minik bebisinin ismine laf ederler.

Ya harika bir isim koymuşsun.Nesini beğenmiyolar.Nasıl bu kadar densiz olabiliyolar.Hiçkimseye bakma sen.Adıyla yaşasın.Evladının hayrını gör inşallah.

İnci harika bir isim bence
Hem çok az öyle sürekli karşılaşılan bir isim değil hemde her yaştan hanıma yakışan bir isim ama ela ile birlikte kullanmak zor , söylemesi de zor
Ama İnci çok güzel çok zarif
Zaten inciler adı gibi inci gibi olurlar
Çok güzellerdir çok kibarlardır vs :)

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Ilk kizima duyulmamis ikinci kizima geleneksel isim verdik aaa buna niye guzel isim koymadiniz diyenlere isim annanemin ve hem cok ozel hemde cok guzel demekten biktim ve sonunda kimsenin degil esim ve benim begenmem onemli dedim kabaca

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..

Kizima Inci ismini koymak istemistim bende.

Nur Surer in Ucurtmayi vurmasinlar filmindeki karakterinden etkilenmistim daha 8-9 yaslarindayken.

Ama kismet olmadi. Simdi buyudu ve ne zaman konusu olsa keske Inci koysaydin der :)

Takma gereksiz insanlari. Fikrini sorarsam soylersin ya da diger cocuk icin özellikle fikrini soracagim der gecersin. Anlayan olur sanirim.

Allah saglikla hayirli bir omur versin inşallah.

Ayy incinin kakasını yesin begenmeyenler benimde kızım olacak Alya-inci-tanem arasında seçim yapamıyoruz ,bence çok güzel kibar bir isim hatta inci tanem şeklinde iki isim koymak istiyorum da ilerde okulda lisede işte güçte biri çok içten söyler babası katil olur diye korkuyorumayrica herşeyi geçtim buna sinir bozmayinn ,siz ne anlarsınız isimden de boz geç ya ,ben alinacagima onlar alınsın aman

Ben her iki ismide çok severim ve her ikiside çok kibar bir isimdir bence onlar tamamen fesatlıktan kıskançlıktan öyle konuşuyorlar . Konuşana bu bizim kararımïz sizi ilgilendirmezv deyin geçin . Ömrü güzel olsun kızınïzın.

Ayy tanem ismi çok tehlikeli iyi düşünün arkadaşım . Benim iş nedeni ile tanıdıgım bir bayan vardî adı aşkım idi düşünsenize herkes ama tanımadïğın adamlar bile aşkım diyor kadın hep bi açıklama yapıyor ismi ile ilgili

Evet bende öyle düşünüyorum ,heleki kız olduğunu öğrendiği dakka dagmadi iç güveyi alirim kiizimi vermem diyen bir baba varken gerçekten çok tehlikeli

ismiyle yasasın.ne.güzel.ismi.var sonuçta isteyerek koydun ya ben ne yapayim. Hem.istemedigim ismi hemn de.annesinin.ismini koydu iki isim.kızım 1 yaşında ve hala ismini söyleyemiyorum. Değiştirmeyi bile düşünüyorum ama içinden çıkamıyorum ,

İsim çok güzel, çok zarif, beğenmeyen nokta nokta yesin!
Beğenilmeyebilir ayrıca zevk meselesi.
Ama bunu dillendirmek nasıl bir terbiyesizliktir cidden ilginç.

Hiçkimsenin ismine tepki göstermemişimdir, beğenmesem bile, banane demek lazım.

Size de kızdım açıkcası.
"size ne" demeyi öğrenmeniz gerekir. Anne oldunuz, bebeğinizin ismini savunamazsanız hiçbişeyi savunamazsınız yarın.
Biraz kararlı, dik ve tavırlı olun, tavsiye ederim.
Benim kızlarımın isimleri de abidik gubidik olmasa da değişiktir.
Kimseye de açıklama yapmadım. Çook beğenerek koydum, kimseye laf düşürmedim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…