- 28 Temmuz 2011
- 19.708
- 7.488
- 448
- Konu Sahibi Seheryelice
-
Mis gibi isim. Fesatlik var bence başka bisey degil ! Size ne diyin gecinİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Ilk kizima duyulmamis ikinci kizima geleneksel isim verdik aaa buna niye guzel isim koymadiniz diyenlere isim annanemin ve hem cok ozel hemde cok guzel demekten biktim ve sonunda kimsenin degil esim ve benim begenmem onemli dedim kabacaİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
İnci ismi çok güzel elada öyle. Bakmayın siz ne söylendiğine. İnsanlar cok kırıcıİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Ayy incinin kakasını yesin begenmeyenlerİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Ben her iki ismide çok severim ve her ikiside çok kibar bir isimdir bence onlar tamamen fesatlıktan kıskançlıktan öyle konuşuyorlar . Konuşana bu bizim kararımïz sizi ilgilendirmezv deyin geçin . Ömrü güzel olsun kızınïzın.İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Ayy tanem ismi çok tehlikeli iyi düşünün arkadaşım . Benim iş nedeni ile tanıdıgım bir bayan vardî adı aşkım idi düşünsenize herkes ama tanımadïğın adamlar bile aşkım diyor kadın hep bi açıklama yapıyor ismi ile ilgiliAyy incinin kakasını yesin begenmeyenlerbenimde kızım olacak Alya-inci-tanem arasında seçim yapamıyoruz ,bence çok güzel kibar bir isim hatta inci tanem şeklinde iki isim koymak istiyorum da ilerde okulda lisede işte güçte biri çok içten söyler babası katil olur diye korkuyorum ayrica herşeyi geçtim buna sinir bozmayinn ,siz ne anlarsınız isimden de boz geç ya ,ben alinacagima onlar alınsın aman
Evet bende öyle düşünüyorum ,heleki kız olduğunu öğrendiği dakka dagmadi iç güveyi alirim kiizimi vermem diyen bir baba varken gerçekten çok tehlikeliAyy tanem ismi çok tehlikeli iyi düşünün arkadaşım . Benim iş nedeni ile tanıdıgım bir bayan vardî adı aşkım idi düşünsenize herkes ama tanımadïğın adamlar bile aşkım diyor kadın hep bi açıklama yapıyor ismi ile ilgili
Kocana söyle oda seni babandan istedi yok öyle alırım vermem davası . Sağlîkla dünyaya gelsin yumurcak .Evet bende öyle düşünüyorum ,heleki kız olduğunu öğrendiği dakka dagmadi iç güveyi alirim kiizimi vermem diyen bir baba varken gerçekten çok tehlikeli
Cok guzel bi isim adıyla cok yasasin❤İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
ismiyle yasasın.ne.güzel.ismi.var sonuçta isteyerek koydun ya ben ne yapayim. Hem.istemedigim ismi hemn de.annesinin.ismini koydu iki isim.kızım 1 yaşında ve hala ismini söyleyemiyorum. Değiştirmeyi bile düşünüyorum ama içinden çıkamıyorum ,İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?