- Konu Sahibi Seheryelice
-
ÇOK kibar çok güzel bir isim adının sahibi olsun derler bizde ömrü güzel olsunİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Anlami 'cennette yere yakin uçan kus ' olan bir isim tavsiye edilmisti bir seferinde.
Anlam beni nasil carptiysa ismi unuttuma anlami unutamiyorum :)))
Anlami 'cennette yere yakin uçan kus ' olan bir isim tavsiye edilmisti bir seferinde.
Anlam beni nasil carptiysa ismi unuttuma anlami unutamiyorum :)))
Çok güzel bir ismi var kızının. Kendisi de severek kullanacak emin ol. Benim kızımın ismi için kv -öyle isim mi olur, millet dalga geçer demişti. Ben de çok üzülmüştüm. Kızımın adı rüya
Gunde poliklinige gelen cocuklarin abartmiyorum 10undan 6si cinar ve buglem
birbucukyil konu dışı ama seni merak ettim ev işini ne yaptın
Bunca yıl ben senin ismini boşuna söylemişim diyeydiniz . Kime ne ki beğenip koymuşsunuz siz...Bi akraba söylemm bu ismi hiç kusura bakma diyo inanamadım kulaklarıma
İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Ismi gayet guzel, hele inci, ne kadar zarif.. Rabbim hayirli uzun omur versin, bahti guzel olsun insaAllah..İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
bence gayet güzel isim. ben bir gün oğlum olursa adını kayra koyacağım. herkes çok tepkili tanrı anlamına geliyormuş günah falan diyorlar. yinede oğlum olursa adı kayra olacak :)İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Ikisi de cok guzel isimler
Hele Inci cok zarif bir hava veriyor
Neden begenmiyorlarmis ki?
Ismi gayet guzel, hele inci, ne kadar zarif.. Rabbim hayirli uzun omur versin, bahti guzel olsun insaAllah..
Isim cok goreceli bi sey, kimi bayilir kimi begenmez.. Baskalarinin begenmesine kalsa koyacak isim bulamayiz..
Ama olumsuz/kotu yorum yapmalari hos degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?