bebegimin ismini begenmeyenlerin cañ sıkıcı yorumları

Anlami 'cennette yere yakin uçan kus ' olan bir isim tavsiye edilmisti bir seferinde.
Anlam beni nasil carptiysa ismi unuttuma anlami unutamiyorum :)))

Bizimki tepeden uçsun istiyorum ben yere yakın olmasın deseydiniz hahaha. Ya cidden bence bunları dalgasına biri uyduruyor sonra ismi koyanları falan görünce gülmekten yarılıyor yani başka bir şey düşünemiyorum.

Bende inci koymayi düşünmüştün 3 secenegim vardi secimi kardesime biraktim.harika bir isim.allah uzun ömürler versin.
Siz daha guzelini koyarsiniz diyip gecin lutfen.
Ben olsam sanane be sen kendi ismine bak derim o ayri : )

Rüya gayet yaygın bir isim
İlkokul arkadaşım:)
Kv işte ille konuşcak

birbucukyil konu dışı ama seni merak ettim ev işini ne yaptın

Gittiler koşa koşa imzayı verdiler. Kv sevincinden ölüyor. Apartmanın dışı camdan olacakmış çok güzel olacakmışmış. Ben harıl harıl ev bakıyorum haberi yok. Düzgün bir ev bulup paraları toparlayacağım. Bulamazsam hiç söylemeyeceğim.mecburen tekrar Kürkçü dükkanına... Bulursam evinden çıkacağımızı söyleyeceğiz.araba, arsa, kuruşuna kadar tüm para gidecek.

çok güzel isimler..
ben iki isim sevmiyorum. ama bu benim düşüncem,
ben kendi çocuklarıma tek isim koydum.
iki isim çok yaygın ayrıca banane yani :)
işte bizim güzide insanımız, illa konuşur..

çok değişik söylenmesi zor isim koyanları ben mesela anlamıyorum değişik olsun diye koyuyorlar da bazıları geçekten çok tuhaf oluyor.. tabi kendileri istemiş koymuş kimseye laf düşmez koymak istemeyen koymaz. ama sizin kızınızın ismi gayet güzel. insanlar kusur bulmuş olmak için kusur buluyorlar resmen...

gayet güzel bir isim hem onlara ne kıskançlık ve art niyet kesinlikle
sen takma canım hayırlı ve uzun ömrü olsun evladının...

yaaa millet gerçekten kafayı yemiş ,

ikiside çok güzel isimler , sağlıkla yaşasın kızınız

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Ismi gayet guzel, hele inci, ne kadar zarif.. Rabbim hayirli uzun omur versin, bahti guzel olsun insaAllah..
Isim cok goreceli bi sey, kimi bayilir kimi begenmez.. Baskalarinin begenmesine kalsa koyacak isim bulamayiz..
Ama olumsuz/kotu yorum yapmalari hos degil..

Ikisi de cok guzel isimler

Hele Inci cok zarif bir hava veriyor

Neden begenmiyorlarmis ki?

Zarif ama alınganlık da veriyor fazlaca :) Şahsen aşırı alınganım.. :)

Gayet güzel, hoş bir ismi varmış kızınızın.
Allah adıyla yaşatsın, hayırlı sağlıklı ömürler versin.
Lütfen bırakın artık milletin ne dediğini.
İnsanlar bu kadar önemsenecek kadar değerli olmayabiliyor.

Ya allasen kadınlara erkek ismi takıldığını gördüm ben hiçbirine kimse burun kıvırıp bu ismi söylemem sana ben demiyor. Hatta abimin bir erkek arkadaşının ismi Canan'dı. Ona küçükken gülerdim.

İnci Ela isminde ne varmış, söylemesi ve ahengi ne güzel bir isim. Halt yesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…