Çocuk Hastalıkları Bebeğimin yüzü yandı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Doktorlara saygım çok fazla fakat sağlık ocaklarında yanlış teşhis ve tedavi sonucu ölen o kadar çok çocuk var ki Türkiyede. Bu sebeple ben çocukların çocuk doktoruna götürülmesi taraftarıyım.
Tabiki bu yanıktan çocuk ölmez ama yanık üniteleri bu konuda daha bilinçli ve doğru tedavi uyguluyor.

Çok geçmiş olsun. Önerebileceğim tek şey, gerekli tedaviden sonra aloe vera jeli fakat kozmetik değil. Bitkinin kendisi, bilirsiniz zaten.
Kıyamadım.

Acısından değil, boyutundan bahsettim. Ufak su toplanması var, bir de tüm vücudu yanıp su toplayan var. Acımaz demiyorum, boyutu ufak diyorum. Yorum yanık ünitesi ile alakalıydı. Çocuğun acısıyla değil.

geçmiş olsun. iz kalmaz inşallah.. kıyamam kuzuma ya
yumurtanin beyazını ı sur bence geçiyo iz kalmiyo diye biliyorum. yanık izlerine en iyisi yumurta.
Ben çenemi yakmıştım yumurtanın sarısını tavada simsiyah olana kadar tuttum tülbentten yağını süzüp sürüyordum iz bile kalmadı. Sarı kantaron yağı da iyi diye biliyorum Asbei çok geçmiş olsun Rabbm beterini uzak etsin.

Nerde oturuyorsu oglumda yanmisti direk yanik tedavisi olduk. Boynu tamamen yanmisti goturun lutfen. Saglik ocagiyka olacak birsey degil. Ufacik bir yerim yansa zipliyorum. Gotur yanik unitesine

Cok geçmiş olsun.. Soylendi mi bilmiyorum kantaron yağı yanıklar için sifadir.. Mutlaka tedarik edin ve kullanın.. Aktarlarda bulabilirsiniz.. Ne iz kalır ne acı

Bir de sizin gibi her şeyi bildiğini sananlar var.
Anlatıyorum ama anlamıyorsunuz bile. Tartışmanın alemi yok. İyi günler dilerim.

Çok geçmiş olsun. Bir plastik cerraha da danışmak isterdim yerinizde olsaydım.

Ay cok kotu oldum ya aglicam gibi oldum kendi bebegimmis gibi uzuldum ... Kendi sütünuzlede yuzunu silebilirsuniz... Tez zamanda gecer insallah. Hanimlar biraz dikkat lutfen by vesileyle belki Bu konuyu okuyanlar dikkatli olur

Birde ne derece dogru bilmem ama benim oglum 4 yasindaydi yandiginda, bu kizarttigimiz baliktan kalan yagi suzup surmustum. Yanigi kuruduktan sonra surmustum hic iz kalmamisti. Tabi bebek cok kucuk ben yaptigim icin soyledim belki arastirirsiniz ise yarar. Allah sifa versin

Saglikci degilim ancak saglik ocagina götürmussunuz ve ben olsam simdi bir plastik cerraha götürürdüm.

Yanık konusumda iz konusunda cocuk doktorundan daha fazla bilgili olduklarini düşünüyorum.
Zaten bir ilac vs verilirse cocuk doktoruna da ilaci onaylatin diyecek muhtemelen.
Gecmis olsun.

9 aylık bir bebek yanık da yüzünde oluşmuş. Öyle şunun yağı bunun yağı diye öneri yapmayın bence. Doktor ne verdiyse onu kullansın.
Evet bencede hic birsey kullanmasin. Daha cok minik kiyamam. Yarasi bir kurusun ondan sonra izini gecirmeye bakin. Ama kesinlikle yanik unitesine gidin temizleyip iyi bir ilac verirler 2 haftada gecti ve iz yok su anda. Bircahillik edip ben goturmemistim. İlaclar uzerinde tabaka olusturmustu. Yanik unitesinde temizleyince daha cok cani acimisti.

Benimde 9 yasimdayken ayagima caydanlik devrilmisti ve ayagim yanmisti. Kardesimin attigi top caydanligi ayagima devirmisti. Ben 1 ay yuruyememistim, ayagim kova icinde uyumaya calisirdim ve hala agrisini sizisini cok net hatırlıyorum. Ayagimda bır izi kalmadi ama manevi izi durur hala kalbimde. O gun 23 nisandi ve ben eglenceye katilamadim. Gunlerce agladim. Yanigin derisi kendiliginden kurudu döküldü. Allah sifa versin inşallah iz kalmaz.

Anneler lütfen dikkat edelim, cok tehlikeli bu yanma isleri :/

Aktarlardan alabileceğiniz KIRMIZI KANTARON kesinlikle işinize yarayacak. Benim su toplamış yanık izlerimi kantaron geçirmişti. Her türlü yara ve yanığa iyi geliyor mucize gibi. Hemde acıyı alıyor. Ama karışım değilde saf kantaron olduğuna dikkat edin. Çok geçmiş olsun çabucak geçer inşallah.

9 aylık bir bebek yanık da yüzünde oluşmuş. Öyle şunun yağı bunun yağı diye öneri yapmayın bence. Doktor ne verdiyse onu kullansın.
ustume alindim en son bende yazdim ama elbette uzman doktora gitmeli hatta plastik cerrah a goturmeli ama onerilcek kremleri de doktoruna onaylatir surebilir. yanikta alternatif tip ta ise yariyor. bebege olur mu olmaz mi elbette ki sorar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…