Çocuk Hastalıkları Bebeğimin yüzü yandı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
ustume alindim en son bende yazdim ama elbette uzman doktora gitmeli hatta plastik cerrah a goturmeli ama onerilcek kremleri de doktoruna onaylatir surebilir. yanikta alternatif tip ta ise yariyor. bebege olur mu olmaz mi elbette ki sorar.

Senin yorumunu görmedim valla
Ama bu yüz Denas ım ya, tamda gözünün kenarı hassas deri. Insallah iz kalmaz yavrucak da.

geçmiş olsun benim dayiminda bebekken yüzü yanlış ve elma suyuyla iyileştirmiş ananannem.hic iz yok.doktorun verdiği kremlere ilave olarak hergun sabah öğle aksam elmayı rendeleyip suyunu yüzüne uygulayin

Söyleyen oldumu bilmiyorum ama domuzyagi yaniklara birebir. Macir pazarinda bulabilirsiniz

Konu sahibi bebeğinin yüzüne DOKTORun verdiği tedaviden başka birşey uyguluma sakın
Burada verilen öneriler iyi niyetli ama senin bebeğin çok küçük daha.

Çok çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın... Ufak da olsa bebek için sadaka verin. Hiç olmazsa kuşlara kedilere birşeyler verin...

Cocugun yuzunde yanik izi kalmamasini istiyorsaniz cok iyi bir plastik cerraha goturun, olmadi cildiyeye ama lutfen cocuga deney tahtasi muamelesi yapip onu bunu surmeyin.
Benim de kucukken bilegim yanmis, normal tedaviyi tamamlayip kantaron yagi surmusler, nal gibi duruyor yanik izi. Onu surdum izi gecti, bunu surdum iyi geldi diyenlerin zaten iz kalmayacak derecede yanigi vardir, surduklerine baglamislardir.

Offf icim parcalandi. Guzel yavrucak yaaa kiyamam. Lutfen dikkat edin. Caydanligin bukadar dibinde bebegin isi olmamali. Fotografini da gordum insallah iz kalmaz

Çok geçmiş olsun.iz felan değil de inşallah biran önce gecer acısı yoktur inşallah.çok üzüldüm ya hele resmi görünce içim gitti.acımıyodur inşallah kremlerin faydasını görür.
Kaza sonuçta nerden bilebilirdin ki.bi anlık bişey bundan sonra daha dikkaytli olursun.

Çok geçmiş olsun Allah korusun yumurta akını çırpın ve sürün iz kalmaz içinde kollojen var benimde elim yandı yumurta akı sürdüm hiçiz kalmadı

Geçmiş olsun yanık kadar büyük bir acı yok ama bence de sağlık ocağıyla yetinmeyin.Burada yazılan yağları vs uygulamadan önce de doktora sorun.Başka bölge olsa tamam da yüz hem hassas hem de direk görünen yer.

Kantaron yağı mucizevi bir şekilde yanık izlerini geçirdiğini okumuştum. Hatta doktorlarin izi kalir dedikleri yanıkların bile izi kantoronla geçiyormuş.

Ben yanıkta kullanmadım, ama internette okumuştum.

Allahim nasil üzüldüm, sürekli cremle iz kalmasim

Bir çocuk doktoru görsün. Onların söylediği dışında söylenenleri yapmayın. İnşallah iz kalmaz çok küçük yeniler bence teni

Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda geçer yavrum yaa en korktuğun şey yanık ocagimin ön gözleri kullanmadığım için yepyeni kaldı arkalar eskidi hep, lütfen kimse ön gözleri kullanmasın lütfen.

Yazın bodrumda herkes yanıklar için aloevera bitkisinin jelinin çok etkili olduğunu söylüyordu her tür yanığa iyi geliyormuş bitkiniz varsa kırın jelini sürün ama göze çok yakın çok dikkat ister özel bir cocuk doktoruna götürün nolur yüz bölgesi çok önemi çok.Geçmiş olsun tektardan.

Hastaneye gidin saglik ocagiyla olacak iş degil. Kacinci derece yanik onu bile dememişler lütfen gidin hastaneye cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…