Bebeğimle ilgili görümcem ben persentil

2,5 aylık kafasını tutabilmesi çok güzel bir durum dinç bir bebek demek ki benim kızımda çok şükür öyleydi o aylarda şuanda destek yapınca arkasına kafasını kaldırıp ayaklarıyla top gibi yapıp yuvarlanıyor Rabbim hepimize yardım etsin anne olmak çok güzel ama yorucuymuş

Benim bebeğimde 36,5 baş çevresiyle doğdu hatta bende sordum hep doktorum bazı bebeklerin kafası büyük olur bu çok bariz bir büyüklük olsa belli olur fakat sen bunu gözünle gördüğünde çok fark etmezsin çünkü bir iki cmdir he şuan ultrason da 2 cm olsa mesela farklı bulgular olurdu ve tedirgin olurduk demişti ama sorun olmadığını üstüne basa basa söyledi ve 4 boyutlu ultrason aletiyle bölgenin en iyi doktoru kendisi rahatladım şükür ya bebeğim gibi olan çok var ve 6 doktor baktı Bebeğim'e herhalde birisi birisi bir şey derdi ama bunlar şimdi geliyor aklıma:)

Ya yorum için teşekkür ederim biraz daha için rahatladı babamın ve benimde büyük başım şimdi şimdi aklıma geliyor tabi bı

Peki sorun olmazsa sorabilir miyim sizde bir rahatsızlığa yol açıyor mu bu durum. Hamile olduğum dönemde doktorum her zaman normal olduğunu söylemişti hiç sorun yoktu şükür

Aslında çok relax birisiydim ama bebeğimle bir garip oldum her şeye takılıyorum hemee her şeye ama burada beni üzen bebeğimin kafasının büyük olduğunu görüp söylemesi değil bana tümör olabiliyor diye bulgu sunması. Ve her denilene korkmamak gerektiğini akşam ağlamalarım sonucunda anladım

Hemen bu uygulamaya bakıyorum canın sağolasın. Ve maşşallah seni de bebek benimkisi gibi uzun hemen bakıyorum o uygulanaya

görümcenin endişelendirmemek için bir şey söylememiş hali bumu?siz niçin itibar ediyorsunuz kendisi uzman dr.mu önce siz sağlıklı bir psikolojiye sahip olun ki çocuğunuzu sağlıklı yetiştirin
Haklısınız. Bana bebeğim doğduğundan beri laf söyleye söyleye içimi yediler ay doymuyor ya gelişmez ay kafasını tutmuyor agulamıyor diye diye paronayak oldum hiç böyle birisi değildim hiç hemde

Haftaya ilk işim gitmek olacak haftaya pazartesi gelecekmiş. Bu hassas zamanlarda destekten çok köstek olunduğunu gördüm ya daha da bir şey görmem herhalde

Katılıyorum tam bir şom ağızlı her şeyde hemde kafası büyük sen geç arkadaş ben tümör sayıklıyorsun. Doktorumuz çok ilgili bir adam güveniyorum ona mutlaka konuşacağım

Ben tam hatirlamiyorum ama benim kızımın da büyüktü anne karninda da büyüktü. Dr sadece takip etmemi istedi. Sürekli olcuyirdum zaten her ay kontrol vardı. Şu an 20 aylik herhangi bir problemi yok.zaten sonra normal ölçüleri yakaladi

Kızımın hiçbir sorunu yok şükür. Tüm kötü ihtimalleri elemek için tomografi bile çektirdik.

Demem o ki boşuna endişelenmeyin. Hidrosefali sadece baş çevresi büyüklüğü değildir. Buna eşlik eden onca belirti daha olması gerekir. Çocukta görülen başka bir anormallik yoksa o da bizimki gibi sadece koca kafalıdır :)

Ben sizi çok iyi anladım. Aynı endişeleri ben de yaşamıştım çünkü. İnşallah siz de kendinizi boşa üzdüğünüzü en kısa zamanda anlarsınız.. Allah hepimizin çocuklarına sağlık ve sıhhat versin.

Merhabalar bir sağlıkci olarak kesinlikle ölçüler çocuğunuzun yaşına gore normal. Ama genetik olabilir yinede doktor kontrollerinizi aksatmayın canınızı boşuna sıkmayın..

Amin inşallah yaa bir şey sorsam size bebeğim 4 aylık sanki bu durumdan dolayı daha dikkatimi çekiyor anlamadım ama böyle tutunca kafası gövdesi denge kuramıyor bazen normal mi böyle mi olur

Merhabalar bir sağlıkci olarak kesinlikle ölçüler çocuğunuzun yaşına gore normal. Ama genetik olabilir yinede doktor kontrollerinizi aksatmayın canınızı boşuna sıkmayın..
Teşekkür ederim. Çok sağolun. Bir şey daha sorsam olur mu bu durumda dikkatimi çekmeye başladı sanki 4 aylık bebeğim böyle kaldırınca arada kafası denge kuramıyor normalde dik durur aöa vücudu ben kafası arasa sallanıyor dün fark ettim bu baş büyüklüğüyle konuşuldu acabalar normal mi

Çok sevindim. Ya bir şey desem bu durumla fark ettimde arada kafasını vücudunu sallıyor denge kuramıyor gibi belki önceden sen yapıyordu ama şimdi dikkatimin çekiyor normal mi acaba

Bir şey sorabilir miyim dün bu konuyla fark ettimde bebeğimin kafası vücudu bazen denge kuramıyor acaba 4 Aydan normal mi

benim oglumunda bası büyüktü anne karnından beri ve zaten bu genetik. baslık ta neden görümce lafı geciyor anlayamadım kızcagız uyarmıs haklı klark

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…