Çocuk Hastalıkları bebeğimmm:((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
vicks krem ama ateşi varsa kulanmayın.çünkü daha çok ateşini yükseltir.insanın vücudunu çok fazla ısıtıyor vicks.. ateşini sık sık kontrol edip düşmezse doktora gidin mutlaka.. ateş en korktugum şey çocuklarda.allah korusun

Hımm öyleyse kullanmayayım hiç çünkü sık sık çıkıo ateşi öneriler için sağolun kızlar

Canım beyaz kalıp sabunu küçük mutfak havlusuna iyice sürt,her yanına ama ,sonra kızgın ütü bas havluya ,bebişin sırtına koy,bi tanede göğsüne koy,ayaklarının altına da vics sür,bitkisel bir sürü tarif var ama henüz küçükmüş yavru.bunları yap öksürüğü hafifler.vics eczanede bulunur .mentollu buğu dur o buharı sinüsleri açar.krem olarak da öksürüğe iyi gelir.geçmiş olsun.

alerji hastasıyım. viks kokusundan dolayı beni çok daha fazla tıkıyor. ertesi gün daha çok hasta oluyorum.dr bana kendini öldürmeyemi çalışıyosun demişti.bebeğiniz şu an küçük ama böyle bir durumu varsa daha çok tıkanır dikkat etmenizi öneririm...

Boyle bisey yasamadim ama benimde bir oglum var ve cocuk konusunda cok hassasim gecmis olsun demek istedim.gercekten cok uzuldum allahim acil sifalar versin.uzulmeyin guclu olun siz kendinize iyi bakin ki oglunuza faydaniz olsun.usutmesin bu donemde terine falan dikkat edin.tekrar acil sifalar diliyorum

Canım bebeğin daha çok küçük. Aslında bal soğan sarımsak daha büyük çocuklarda fayda ediyor ama bence sen aadece soğan ve sarımsak suyu verebilirsin. Ben hep oyle yaptım. Doğal antibiyotik. Faydasını görürsünüz :)

Çok sağolun arkadaşlar allah razı olsun sabuna havlu işe yaradı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…