- 15 Nisan 2011
- 1.353
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi bitanesininannesi
-
Cok gecmisler olsun. Enfeksiyon icin degil ama bi parca oksurugunu rahatlatmak adina balli limonlu ilik su yapabilirsin. Ayrica hatmi cicegini ilik süte atip sabah aksam icirebilirsin ek olarak. Doktorun dediklerinide yapinca bi iki gune zimba gibi olur insallahHayırlı geceler arkadaşlar.oglum bi kaç gündür çok öksürüyodu doktora götürdük akcigeri enfeksiyon kapmış dedi ilaç verdi dün muhallebi yaptım yedirdim ilaçları verirken ağzından burnundan kustu yavrum çok korktummdoktor iğne verdi başına böyle bişiy gelen varmı arkadaşlar çok üzülüyorum böyle öksürdükçe rabbim bütün bebişlerimizi korusunnn
Çokk sağol canım bal 1 yaşından önce yasak diye biliyorum diger cevap içinde teşekkür ederim 6 aylık ken verilebilirmi acaba?
Ay kiyamam 6 aylik mi cok minikmis. Hatmi ciceginin bir zarari olmamali diye biliyorum ama cokta kucuk emin olamadim.Çokk sağol canım bal 1 yaşından önce yasak diye biliyorum diger cevap içinde teşekkür ederim 6 aylık ken verilebilirmi acaba?
geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşallahHayırlı geceler arkadaşlar.oglum bi kaç gündür çok öksürüyodu doktora götürdük akcigeri enfeksiyon kapmış dedi ilaç verdi dün muhallebi yaptım yedirdim ilaçları verirken ağzından burnundan kustu yavrum çok korktummdoktor iğne verdi başına böyle bişiy gelen varmı arkadaşlar çok üzülüyorum böyle öksürdükçe rabbim bütün bebişlerimizi korusunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?