• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğin cinsiyeti önceden belirlenir mi?

hem de ne deli saçması cnm ben face de bir topiği takip ediyorum o kadar cahil saçma sapan şeyler yazan var ki yok karnı büyüdüğünde eşiyle birlikte eline karnına koyup erkek dilemişler erkek bebeği olmuş yok onu yapmışlar kızı olmuş birde yemin billah ediyorlar en güzeli teslimiyet erkekte olsa kızda olsa senin canın kanın olacak daha bizim insanımızın beynine yerleşemedi bu düşünce:47::47:

Evet, bir dua varmış eşin elini karnının üzerine koyup o duayı okursa oğlun oluyormuş bir de oğlum olursa adını peygamber efendimizin adını koyacağım dersenmiş, hatta tanıdığım bir adını muhammed koyacak şimdi, isim değil de ne büyük bir hastalık? Böyle bir takıntısı olduğu için kızını oğlu doğunca eşit sevemeyecekmiş gibi düşünüyorum..

E daha ilk çocuğun olacakken erkek istiyorum dersen, insanlar da başka bişey düşünmez. :19:

gerçekten çok ilginç. yanlış anlamadıysam beslenmeyle alakalı bir durum mu. bazik derken ne oluyor? asidik herhalde asitli gıdalardır.

ph 7 den büyükse bazik
ph7 den küçükse asidik

evet beslenme ile alakalı...

çin takvimi, bilmem ne takvimi eğlenme amaçlıdır AMAAAA
ilişki günleri olayında doğruluk vardır. erkek spermler hızlı fakat dayanıksızdır,yumurtlama günü veya sonrasında girilen ilişkiler erkek olma olasılığını artırır (asla kesin yöntem değildir), yumurtlama gününden önce korunmak gerekir.
kız bebek için de aynı şekilde olasılığı artırmak için regl biter bitmez ilişkiye başlamak ve yumurtlamaya 3 gün kala ilişkiyi bitirmek gerekir. kız spermler yavaş fakat dayanıklıdır. bu bilgiler bilimseldir. beslenme şekli ve pozisyonun da cinsiyet belirlemede rol aldığı düşünülmektedir. ama takvim falan işe yaramaz. bir de karın şekli, aşerme şekli, kıllanma bilmem ne bunlar da hep kocakarı lafları işte :)
bu arada ben kendim için herhangi bir yöntem denemedim. ilk çocuğumu olacağına bıraktım ve kızım oldu. ikincisini ne istediğime bir türlü karar veremedim. kız olursa kızıma can yoldaşı olacaktı ve kızım çok sevinecekti. erkek olursa benim için değişiklik olacaktı. ama ilk çocuğum erkek olsa kız yapma yöntemlerini denerdim :)

Ya arkadaşım cahilligimi bagisla ama ben bu yumurtlama donemimi bir türlü bilemedim. Mesela ben bu ay 3 ünde olursam gelecek ay gene 3ünde oluyorum. Şimdi benim yumurtlama dönemim ne zaman. Beni aydinlatirsan ne sevinirim varyaa..

derd değil ama meraktan soruyorum hanımlar. bilmiş bir arkadaş geçen gün böyle dedi. ilişkide belirli dönemlerde kız belirli dönemlerde erkek oluyormuş. yani ilişkiye girerken buna dikkat ederek istedğin cinsiyette bebek sahibi olabilirmişiz. sizce bu doğru olabilir mi_

Yok artık arkadaş baya aşmış kendine tövbe estafrullah :19:

Ya arkadaşım cahilligimi bagisla ama ben bu yumurtlama donemimi bir türlü bilemedim. Mesela ben bu ay 3 ünde olursam gelecek ay gene 3ünde oluyorum. Şimdi benim yumurtlama dönemim ne zaman. Beni aydinlatirsan ne sevinirim varyaa..

Demek ki sen 30-31 günde bir regl oluyorsun demektir. BUnu ikiye bölüyorsun. Ayın 3ünden itibaren 15 gün sayıyorsun yani bu ayın 17 - 18 - 19 u senin ymurtlama gnlerinmiş.

Allah'ın gönle göre vermesini anlarım, kız istemeyi anlarım ama bunu ayarlamak bana cok uçuk geliyor. Hatta ve hatta şirk koşmak gibi

ikiz olanların ne suçu var o takvim ikiz gebelik için bişi demiyorsa imkanı yok inanmam kolaysa onu tahmin etsinler:60::60:

Ablamın biri kız biri erkek ikizleri var baktım kız yazıyor. Erkek yeğenim eşantiyon mu yani?:1:

30 yaşında hamile kalmak isteyen hatunlar (benim gibi) erkek nüfusunu patlatacak kanımca.
Günah yahu...

Evlat buldunuz da cinsiyetini mi beğenmiyorsunuz
İnsan hayırlısını diler

canım estağfurullah :)
senin döngün 30 gün demek ki. yani adetin başladıktan sonra 16.gün yumurtlama günün senin. döngün kaç günse o sayıdan 14 rakamını çıkardığında yumurtlama gününü hesaplamış oluyorsun. çünkü bir kadın yumurtladığında o yumurta döllenmezse 14 gün sonra çatlıyor ve kanıyor. bu 14 sayısı hiç değişmiyor.
döngüsü 30 gün olan birisi adetinin 16. günü
28 gün olan biri adetinin 14. günü
32 gün olan biri adetinin 18. günü yumurtluyor demektir.
bununla ilgili hesaplayıcılar var. mesela son 3 adetini hatırlıyorsan şurdan http://............/dosyalar/yumurtlama-hesaplayici.html daha net bilgiye ulaşabilirsin. sadece 1ini hatırlıyorsan bile olur. hatta akıllı telefonlar için adet takvimim gibi programlar var.
bu arada link çıkmamamış. googla 'a yumurtlama günü hesaplama yaz çıkar canım. buna ek olarak yumurtlama hesaplayan kitler var eczanelerde. idrarla yapılıyor ve yumurtlama gününü gösteriyor. istersen onunla ilgili ayrıntılı bilgi de verebilirim

Son düzenleme:
Yahu hatunlar, konu sahibi sadece arkadaşının verdiği bilginin doğru olup olmadığını merak etmiş, ben cinsiyetini belirlemek istiyorum demiyor ki, yine fazla büyüttünüz konuyu...

Evet, bir dua varmış eşin elini karnının üzerine koyup o duayı okursa oğlun oluyormuş bir de oğlum olursa adını peygamber efendimizin adını koyacağım dersenmiş, hatta tanıdığım bir adını muhammed koyacak şimdi, isim değil de ne büyük bir hastalık? Böyle bir takıntısı olduğu için kızını oğlu doğunca eşit sevemeyecekmiş gibi düşünüyorum..

E daha ilk çocuğun olacakken erkek istiyorum dersen, insanlar da başka bişey düşünmez. :19:

evet cnm benim dediğimde o Muhammet koymak şartı varmış bebeğinin ismini:31:

Valla ismini vermeyim bir tanıdığımın kızı olmuştu, baştan beri erkek çocuk istiyordu. 2. çocuğuna hamile kalırken yumurta çatlama zamanına denk getirmeye çalışmıştı, kendisinin anlattığı bu ve korunmayı bıraktıktan 3-4 ay sonra hamile kalmıştı, reglinden sonra ki 14. günmüş yumurtasının çatlama zamanı (28 günde bir düzenli adet görenler içinmiş) bana sorarsanız deli saçması, yumurtlama çatlama olayı takibi hamile kalma yüzdesini arttırmak için takip edilir diye anlatmıştı bir jinekolog tv' de, cinsiyet belirlemek için değil.

Korkunç geliyor böyle pazarlıklar, evet resmen yaratıcıyla pazarlık gibi bişey bu, ben 14. gün çalışma yaptım, hamile kaldım bak yöntem doğru, e o zaman bizim üzerimiz de bir ilahi güç yok, biz şansa dünya' ya geliyoruz demek gibi bişey oluyor bu tövbe Yarabbim, yumurtlamadan öncesi kız, yumurtlama günü erkekmiş.. :37:

Yumurtlamadan once zaten istesede kiz bile olamaz :)) hic birsey olmuyor cunku..
Kitaplardan okumadim ama aklimda soyle birsey kalmis..
Atiyorum 1-2 gun sonra yumurta catlicak ciftte iliskiye girdi X kromozomlari daha dayanikli ama yavas olduklari icin kadinin rahminde 1-2 gun yasayabiliyorlar.. Ama Y kromozomu tam aksine daha hizli ama daha dayaniksiz..
Bu nedenlede tam catlama gununde iliski olursa Y kromozomu daha cabuk yumurtaya ulastigindan erkek oluyormus.. Diger sekilde iliskiye girildi 1 gun sonra catlama olduysa bu surede Y-ler dayanikliligini yitirip X-ler ulasiyormus:)
Kitaptan okumadim dedigim gibi hocama sormayida hic akil edemedim ama cokta mantik disi gelmiyor acikcasi.

Ablamın biri kız biri erkek ikizleri var baktım kız yazıyor. Erkek yeğenim eşantiyon mu yani?:1:

30 yaşında hamile kalmak isteyen hatunlar (benim gibi) erkek nüfusunu patlatacak kanımca.
Günah yahu...

:9::9:bonus olmuş erkek yeğeniniz tövbe yarabbim ya

allahım olmayanlara ve hamile olanlara hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inş:16:

Yaşını sol taraftan buluyosun,hangi yaşta hangi ayda hamile kaldysan bebeğin cinsiyetinin ne olacağını veriyormuş kendime baktım kardeşime baktım tuttu %90 doğru çıkıyomus

Eklentiler

• $1403625631221.webp
    $1403625631221.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 89
Demek ki sen 30-31 günde bir regl oluyorsun demektir. BUnu ikiye bölüyorsun. Ayın 3ünden itibaren 15 gün sayıyorsun yani bu ayın 17 - 18 - 19 u senin ymurtlama gnlerinmiş.

Teşekkür ederim arkadaşım. Cahillik başa bela :)) peki yumurtlama donemindemi hamile kalinir öncesinde mı. İki çocuk annesi olarak sordugum sorulara bakar misin.

canım estağfurullah :)
senin döngün 30 gün demek ki. yani adetin başladıktan sonra 16.gün yumurtlama günün senin. döngün kaç günse o sayıdan 14 rakamını çıkardığında yumurtlama gününü hesaplamış oluyorsun. çünkü bir kadın yumurtladığında o yumurta döllenmezse 14 gün sonra çatlıyor ve kanıyor. bu 14 sayısı hiç değişmiyor.
döngüsü 30 gün olan birisi adetinin 16. günü
28 gün olan biri adetinin 14. günü
32 gün olan biri adetinin 18. günü yumurtluyor demektir.
bununla ilgili hesaplayıcılar var. mesela son 3 adetini hatırlıyorsan şurdan http://............/dosyalar/yumurtlama-hesaplayici.html daha net bilgiye ulaşabilirsin. sadece 1ini hatırlıyorsan bile olur. hatta akıllı telefonlar için adet takvimim gibi programlar var.
bu arada link çıkmamamış. googla 'a yumurtlama günü hesaplama yaz çıkar canım. buna ek olarak yumurtlama hesaplayan kitler var eczanelerde. idrarla yapılıyor ve yumurtlama gününü gösteriyor. istersen onunla ilgili ayrıntılı bilgi de verebilirim

Teşekkür ederim canım verdigin bilgiler için. Aslında benim iki oğlum var çok şükür bu ara gebelik istiyorum diğer ikisi kabala düzen oldu bu planlı olsun istiyorum da :))

Teşekkür ederim canım verdigin bilgiler için. Aslında benim iki oğlum var çok şükür bu ara gebelik istiyorum diğer ikisi kabala düzen oldu bu planlı olsun istiyorum da :))
oncelikle hayirli ve saglikli olmasi şartıyla her annenin bir kizi olur insallah isterim. yumurtlama gunune 2 gun kala iliskiye girmeyi birak. tabi bu durum hamile kalmaya biraz kisitlik getiriyor ama olursa kiz ihtimalini yukseltiyor. Nette baska yontemler de var. beslenme ve pozisyon gibi. Allah gonlune gore verir inşallah

derd değil ama meraktan soruyorum hanımlar. bilmiş bir arkadaş geçen gün böyle dedi. ilişkide belirli dönemlerde kız belirli dönemlerde erkek oluyormuş. yani ilişkiye girerken buna dikkat ederek istedğin cinsiyette bebek sahibi olabilirmişiz. sizce bu doğru olabilir mi_

Tatlım şöyle ki bu tarz bir metod evet var.Hatta bilmeyen arkadaşlar da öğrensin akıllı telefonlarda Store da baby uygulaması da var bu konuda.Adetten itibaren sayıyorsun 13-14-15 ve 16. Günler kız bebeğe tekâmül ediyor.Bir arkadaşım tutturmuştu ama hiçbir şey %100 değildir.Bunlar sadece dediğim gibi sadece metod Allah ne verirse hepsine razıyız sonuçta.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Yaşını sol taraftan buluyosun,hangi yaşta hangi ayda hamile kaldysan bebeğin cinsiyetinin ne olacağını veriyormuş kendime baktım kardeşime baktım tuttu %90 doğru çıkıyomus

Canım bu yöntemde önce Çin yaşını hesaplıyorsun daha sonra takvime bakıyorsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X