- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
Oyyy masallah 8 teyzeee:))Benim anlatmak istediğimde aynısı, yani yumurta çatlamasından bir kaç gün önce ilişki yaşanırsa X kromozomu Y kromozoma göre daha yavaş ve dayanıklı olduğundan rahim de daha fazla yaşıyormuş, yumurta çatladıktan sonra da kız bebek oluyormuş :) Yoksa bende çoook öncesini kastetmedim, erkek isteyenler yumurta çatlama takibi yaptıkları için, ondan önce ilişki yaşamaktan kaçınırlar bunu kastedip öncesi dedim..
Ben takıntı haline getirmeye, bu denli planlamalara karşıyım, yoksa herşeyin bir mantıklı açıklaması vardır elbet, ama bu denli takıntı haline getirip yöntemler deneyim bir de şöyle yaptım oğlum oldu diyenler sanki Allahla pazarlığa oturmuş gibi geliyor. Yani o güne denk getirmese oğlu olmayacak? O zaman ilahi gücü yok saymış oluyoruz, yani bana göre sadece bir olasılıktır bu, benim 8 teyzem var, hayırlısı değil de hiç yumurta çatlama anını tutturamamış demek ki benim anaannem kızları olmuş :)
Arkadaşımın 6 amcası var hiç halası yok, hep çatlama zamanına denk gelmiş demek ki..
Yaradan neylerse güzel eyler, en önemlisi sağlıklı ve hayırlısı..![]()
Ya icten ice herkes kiz veya erkek bebek daha cok istiyor iste korkunc boyutlara ilasiyor bazen bu tabi..
Yapmamamiz gereken birsey aslinda cok dogru ama iste insan evladiyiz beser sasar gunaha girmiyoruzdur insallah Allah korusun:/
Ben daha evli degilim ama ben ikiz istiyorum biri kiz biri erkek olmak suretiyle :))) benim derdim daha buyuk ben ne yapacam genlerimizdede yok ne benim ailede ne sevgilimin valla:)))
Ama cok istiyorum Allah goruyo biliyo elhamdulillah duam kabul olur belki sevgilimde ikiz bebis istiyo hayirlisi Allahtan❤️