Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğine rota virüs aşısı yaptıran var mı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
ben yaptırmadım.. ebe gerek yok dedi..sonra bı kaç kısı daha bu işin ticari amaçlı olduğunu söyledi.. yaptırmadım oyuzden.

bizim de doktorumuz yaptırmamızı söyledi. ikinci ayda yaptırdık. yan etkilerinin olduğunu duymamıltım.

Kızlar ben de yaptırmsdım kızım 4aylık simdı yaptırmak için cok mu geç

Genelde 3 ve 5.aylarda öneriliyor. Benim oglumda 5 bucuk aylik sayilir. 2 dozuda yaptirdim. Arkadasin bebegi 4 aylikti yapiliyor mu biliyor musun demisti.ebe arkadasima sordum 2. Dozu 7 aylik olana kadar oluyi dedi. Mesela seninki simdi 4 ve 6. Ayda olabilir dedigine göre. Ama net bilgi icin dr una danissan iyi olur canim
Rotavirusun ben ticari oldugunu düşünmüyorum. Bence imkani olan yaptirsin hatta keske saglik bakanligi bünyesinde bir asi olsa

ben ilk bebegimde doktor cok-da gerekli degil dedigi icin yaptirmadim çok feci şekilde geçirdi rotayı.bir baska doktor yaptirsaydim daha hafif geçireceğini söyledi.onun icin ikinci bebeğime kesinlikle yaptiracagim.

Bizde yaptirdik 3. Ayinda 1. Dozunu bence de yapilmasi gerekli baya yorumlar okudum fiyat olarak baya pahali ama evlatlarimizin cani sagolsun 215 tl ye aldik biz bi de 5 aylikken olacakmis

Kızım 96 gunluk, 3 dozlu olani kullaniyoruz. Ilk 2 dozu aldi. Yapilmasinin gerekli oldugunu dusunuyorum. Farkli doktorlardan da teyit ettirdim. Icim rahat. Ayrica meningokok asilari da devam ediyor. Menenjit asisi hayat kurtariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…