biz yaptırmadık. ticari olduğunu düşünüyoruz. eşim, aşı çok kıymetli olsaydı devlet takvime koyardı diyor. ilginçtir ki gittiğim çocuk dr.ları da tavsiye ediyor. çocuk dr. arkadaşlarımız var, arkadaşımız olduklarından mıdır acaba, yaptırmamıza da gerek olmadığını söylüyorlar
öncelikel sizin ve eşinizin düşüncesine saygı duyuyorum.fakat ben çokda ticari olduğuna inanmıyorum.çünkü ticari olsaydı şart koşarlardı mutlaka yaptırın olmazsa olmaz derlerdi ama yaptırıp yaptırmama tercihini doktorlar bize bırakıyoru. ve birde şöyle bir durum var pnömokok aşısı Türkiyeye ilk geldiği yıllar devlet aşı takvimine almadığı için ücretli bir aşıydı.fakat ilerleyen yıllarda devlet pnömokok aşısını aşı takvimine aldı ve şuan ücretsiz olarak aşı yapılmakta.eğer ticari bir durum söz konusu olsaydı devlet neden pnömokok aşısınıda takvime alıp ücretsiz yapsın ki.onuda karşılamayabilirdi.rotavirüste çok yeni bir aşı umarım ilerleyen yıllarda devlet bu aşıyıda takvime alır ve herkes ücretsiz yararlanır.
ben bu asının ticari nedenlerden yapıldıgını duydum ve banada öyle geliyor. ama yinede sonradan vicdan azabı cekmek istemiyorum...
sizin doktorlarınız yine bilgilendirmiş benim kuzum üç buçuk aylıkken rota virüsüne ya<kalandı bir hafta hastanede yattık damar yeri bulamadılar delik deşik ettiler oglumu serum takmak için iyne yeri şişti neler neler yaşadık yavrumla bidaha çocugum olursa kesin yaptıracagım küçükken yakalanınca çok zor geçiyo
çok geçmiş olsun yavruna. Allah yavrularımızı korusun...
sizin doktorlarınız yine bilgilendirmiş benim kuzum üç buçuk aylıkken rota virüsüne ya<kalandı bir hafta hastanede yattık damar yeri bulamadılar delik deşik ettiler oglumu serum takmak için iyne yeri şişti neler neler yaşadık yavrumla bidaha çocugum olursa kesin yaptıracagım küçükken yakalanınca çok zor geçiyo
geçmiş olsun.allah hiç bir bebeğe yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?