Valla ilk 40 gun her gun geldi annem sonra oglen leri arada bir gorumcem arada bir kaynanan bi kac saat geldi onlar cocuga bakarken ben yemek yapyordum 2 bucuk.aya kadar.boyle.devam etti.sonra.hep tektim cok agladigim zorlandigim zamanlar oldu fittirdim hatta o kadar ki ac kalıyordum vakit bulamiyordum yemek yemeye.en sonunda 6. Aya geldim ve sutum.kesildi.gibi birsey. Cok.ta zayifladim. Destek sartttMerhaba kızlar,
Bebeğim 1.5 aylık annem doğumdan önce yanıma gelmişti. Esim artık anneni göndermemiz lazım sen tek bak diyor. Annemi memlekete gönderelim diyor. Bebegine tek bakanlar nasıl baktiniz? Bana yol gosterip tavsiye verir misiniz? Uyurken yanından ayrilamiyorum. Annemle 2 kişi olmamıza rağmen zor ceviriyoruz evi.
Market alisverisini aylik olarak yapiyoruz esimle bitmeden aliyorm genelde herseyi ama acil olursa bebek arabasina koyuyorm yada birlikte yürüyerek gidip geliyoruz oglumla yeterki kar ve buz olmasn ekmek ve sut icin zatem her gun cikiyorz karsimizda ufak bi bakkal var ama kar olsa onla beraber gidemem evimin asagisida yukarısı da yokus ona gore ayarliyorm aksam esime aldiriyorm ekmegi baska ihtiyacim varsa onu cikmiyormEn ufak market ihtiyacınız da veya başka şeylerde hava soğuksa felan nasıl idare ediyorsunuz ?
Var. Dokuz aylık. Doğduktan sonra sadece on gün kayınvalide yanımda kaldı çok zor bir operasyon geçirmiştim. Sonra hep tek baktım. Bu arada aynı zamanda internet üzerinden çalışmaya devam ettim. Ha bir de eşim yürüme engelli ☺ demem o ki her sorunla baş edilir. Elbette herkes benimle aynı şartlarda değildir ama eğer kadın dışarıda çalışmıyorsa ve herhangi bir sağlık problemi yoksa tek bakılır bebek dediğin. Ille sarmalar sarıp evi hergun temizlemek zorunda değiliz ki iki kadın bir evi çeviremesin.cocugunuz varmi merak ettim :) zira butun bebekler emip uyumuyorda
Bence en zor zmanlari su an. Keske anneniz bir ay daha kalabilse. Ben de bebegim 2.5 aylikken konu acmistim topa tutmuslardi beni burda.Merhaba kızlar,
Bebeğim 1.5 aylık annem doğumdan önce yanıma gelmişti. Esim artık anneni göndermemiz lazım sen tek bak diyor. Annemi memlekete gönderelim diyor. Bebegine tek bakanlar nasıl baktiniz? Bana yol gosterip tavsiye verir misiniz? Uyurken yanından ayrilamiyorum. Annemle 2 kişi olmamıza rağmen zor ceviriyoruz evi.
Bu arada benim bebegim 5.5 aylik oldu hala yanindan ayrilamiyorum :)Merhaba kızlar,
sizi takdir ve tebrik ediyorumVar. Dokuz aylık. Doğduktan sonra sadece on gün kayınvalide yanımda kaldı çok zor bir operasyon geçirmiştim. Sonra hep tek baktım. Bu arada aynı zamanda internet üzerinden çalışmaya devam ettim. Ha bir de eşim yürüme engelli ☺ demem o ki her sorunla baş edilir. Elbette herkes benimle aynı şartlarda değildir ama eğer kadın dışarıda çalışmıyorsa ve herhangi bir sağlık problemi yoksa tek bakılır bebek dediğin. Ille sarmalar sarıp evi hergun temizlemek zorunda değiliz ki iki kadın bir evi çeviremesin.
Merhaba kızlar,
Benm gibi yani bizim gibi pek cok kisi vardr eminim. Ben dogumuda buyutme isini de tek basima yaptim ve yapyrm. Smdi kizim 6 aylik oldu. Sadece duzen canim. Inan tekken hersy daha kolay daha duzenli. Bazen esim bile gelnce bizim duzenimz bozuluyor:) isin esprsi tabi ama annelerle nereye kadar?Merhaba kızlar,
yaa aslinda konu sahibininde demek istedigi bakmak yada bakmamak degil bence. destek bekliyo gibi biraz. yoksa bakilir elbet ama zor bebekle ozellikle cok yipranir insan. Allah sizede kolaylık versinVar. Dokuz aylık. Doğduktan sonra sadece on gün kayınvalide yanımda kaldı çok zor bir operasyon geçirmiştim. Sonra hep tek baktım. Bu arada aynı zamanda internet üzerinden çalışmaya devam ettim. Ha bir de eşim yürüme engelli ☺ demem o ki her sorunla baş edilir. Elbette herkes benimle aynı şartlarda değildir ama eğer kadın dışarıda çalışmıyorsa ve herhangi bir sağlık problemi yoksa tek bakılır bebek dediğin. Ille sarmalar sarıp evi hergun temizlemek zorunda değiliz ki iki kadın bir evi çeviremesin.
Evet gercekten insanin duzeni sasiyor. Ben de daha yeni yeni tek bakmaya basladim. Aylardir anneler nobet tuttu basimizda. Evde ne nerde dunyadan haberim yok.Benm gibi yani bizim gibi pek cok kisi vardr eminim. Ben dogumuda buyutme isini de tek basima yaptim ve yapyrm. Smdi kizim 6 aylik oldu. Sadece duzen canim. Inan tekken hersy daha kolay daha duzenli. Bazen esim bile gelnce bizim duzenimz bozuluyor:) isin esprsi tabi ama annelerle nereye kadar?
Teşekkür ederim ☺sizi takdir ve tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?