bebeğini kaybedenler 2011

Amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı bizede bunu unutturacak acılar vermesin...

Canım benim ben toplam 5-6 sene tedaviden amelitaylardan sonra mikroenjeksiyonla oğlumu aldım kucağıma.En ileri derecede septum vardı onuda aldırdım bir kısmı hala duruyorBir de endometriozist hastasıyım.Yani çocuğum aslında olmuyor.Sadece oğlumdan sonra 3-4 sene içinde olabilirdi.Drumun dediği gibi 4.senede kızım süpriz yaptı.Birazda o yüzden ona daha da bağlanmıştım.Taki o şaka geceye kadar.Keşke uyansam.9 ay o kadar zor geçmişti ki.9 ay boyunca mide bulantısı ve yanması. Yine de anormal aktiftim herkes şaşırıyordu.Nasıl hamilesin diye.Kızım da çok hareketliydi.Belki de ondan.Canım kızım seni çok istemiştim.Çok özledim çok.
Biliyorum Cenabı Allah bağışlarsa bir oğlum var.Çok büyük bir teselli.Hele 5 sene neler çektim onun için.Ne gözyaşları döktüm.38.haftada gül yüzlü canım kızımı cansız bir şekilde görünce kahroldum.Zaman durdu o an.İzin verseler ömür boyu cansız da olsa içimde taşırdım onu.Canım oğlum var ama elimde değil giden yavrum için yanıyorum.Hele ki insanlar sürekli bak oğlun var şükret haline deyip Zeynebim hiç yaşamamış gibi davranınca kahroluyorum.Hani yaşamayınca insan anlamıyor ya.
Ben çocuk sahibi olamadığım için 5 yıl gözyaşı döktüm.
Anne oldum çocuğumun hastalıkları ameliyatlarına hala gözyaşı döküyorum.
Anneliği tatmış bir insan olarak şimdi de kaybettiğim güzeller güzeli canım kızım için ağlıyorum.
Herkese çok kolay geliyor ama iki doğum yaptım benim iki yavrum var.Neden oğlum olduğu için kızımın yasını tutmamı çok görüyorlar anlamıyorum.
Rabbim inşallah önce sizlere(kucağında bebeği arkadaşlarıma) sonra bizlere tekrar verecek bebeklerimizi.
Sizi seviyorum.Unutmayalım biz çok güçlü kadınlarız.Bunu da atlatacağız.

esmeray buradayım canım arkadaşım
dr uzaklaş buralardan dedi.Bende Çanakkaledeyim son iki senedir.Şimdi memlekete döndüm.İstanbula.Herkesten izole çok sevdiğim insanların evine yerleştim.Ablam annemler kayınvalidemler burada ama ben başka bir evde kalıyorum maalesef onlar sırça köşklerinde magazin dergilerinde Amerika tatillerinde.Herkes kendi aleminde yani.Bense mütevazi ama dünyanın en güzel insanlarının yanındayım evden çıkmıyorum.tabi arada bakabiliyorum foruma şimdilik.

Arkadaşlar nolur pes etmek falan yok.Ben bebek patlaması bekliyorum sizden çifter çifter mümkünse.:)))(Üçer dörder de olur.)
xxxxxxxxxx ekleyin beni mutlaka bu forumdaki her arkadaşımla görüşmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx seni ekledim ama olmadı heralde ukomut sen beni ekle

inşallah cnm bnm ya hayırlısıyla mevlam yine verir

tamam canım ekleyeceğim bu gece inşallah.
Haftaya dra gideceğim.Daha nedenleriyle ilgili hiçbir test yaptırmadım nelere bakıyorlar ne tür testler bilgim olsun da dra sorabileyim nedeni çok merak ediyorum ben de kendini çok suçlayanlardanım dikkatliydim ama o haftasonu yoruldum biraz da uykusuzluk.Ben mi birşey yaptım diye çok suçladım kendimi

çok iyi anlıyorum seni canım.burda herkes birbirini daha iyi anlıyo...ben dışarı bile çıkmak istemiyorum..zaten durumumu duyan bir defa lık olsun üzülme yenisi olur deyip çıktılar aradan...onlar için öyle çok da görmüyorum dediklerini ama ben de senin dediğin gibi içimde yaşıyorum acımı..allah sana oğlunu bağışlasın.zeynebinde cennete seni bekliyo..böyle düşünmekten başka bişi gelmiyo elden..rabbim başka acı vermesin hele evlat acısı hiç vermesin.kimseye...
kimse kabul etmesede ortada yavrularımız olmasada ben bir çocuk doğurdum ve cennete yolladım...anneyim...kimse kabul etmesede bu böyle..unut demekle unutulmuyo..onlar içimizde kalıcak UKOMUT kimse bunu değiştiremez..
unutmayacağız ama atlatacağız...

arkadaşım sen nezaman doğum yapmıştın nekadar oldu

geçmiş olsun canım keşke böle şeylerle bu topikte karşılaşmasak ama hepimizin malesef kayıpları var bende doğuma gittiğimde kızımı kaybettiğimi öğrendim daha dün gibi ama bir seneyi geçti bile ama acısı hep aynı o günkü gibi...şimdi bu sefer inş bir kızım daha olucak Rabbim onunla yarım kalan mutluluğumuzu tamamlamayı nasip eder inş sende sabırlı ol canım inş Rabbim bu yarım kalan mutluluğunuzun tamamını size ve meleği olan herkese yaşamayı nasip eder....

Oranje arkadasim yazdiklarin cok cok dogru.Evet bebeklerimizi cennete ugurlasakta yanimizda olmasalarda biz anneyiz...Hele son yazdigin cok güzel söz arkadasim "UNUTMAYACAGIZ AMA ATLATACAGIZ "insallah arkadasim

hayırlı akşamlar arkadaşlar, dün gece bi rüya gördüm aslında kimseyi üzmek istemiyorum ama belli bir süre geçince etrafındaki insanlara anlatamıyorsun bebeğinle ilgili şeyleri kimse acıyarak baksın istemiyorm çünkü. yine en iyi anlayacak olanlar sizlersiniz. küvezde yoğun bakımda kalan canım oğlumu sadece iki kez yakından görebildim, hiç kucaklayamadım bir kez olsun dokunamadım miniğime,içime çekemedim yavrumun kokusunu, beni bu kadar erken bırakacağını bilsem o minicik ellerini, ayaklarını öper öper koklardım. kimsenin beni o enfeksiyon odasına girmemi engellemesine izin vermezdim, sabahlara kadar beklerdim başında.yavrum sen orada gözlerin kapalı yatarken ve henüz anne sıcaklığını hissetmemişken ben hep seni düşündüm, hep dua ettim Allahım dedim sen bilirsin hayırlısını bebeğim yusufum için en güzeli ne olacaksa onu ver dedim, biliyor musun bebeğim eminim sen orada çok mutlusundur bundan şüphem yok ama anneni babanı unutma olur mu kuzum, biz de geleceğiz inşaallah yanına.dün gece rüyamda seni gördüm o küvezden çıkacak kiloya gelmiştin kıpır kıpırdın, seni kollarımda kucağımda hissettim öyle mutluydum ki ilk defa bir rüyadan uyanmak böylesine acı vermişti annene. seni çok özledim bebeğim ama sen orada burdaki teyzelerinin bebekleriyle güzel güzel oyunlar oyna. bizler birgün sizlere kavuşacağımız günleri iple çekiyoruz. hepiniz Allahımıza emanetsiniz, hoşçakalın canlarımız

arkadaşım sen nezaman doğum yapmıştın nekadar oldu
benim 20 haftalıktı. ileri derecede hidrosefali teşhi edildi.başka anomaliside vardı..ve sonlandırılması gerek dendi anlatıldı durum ve sonlandırdık bizde.25 şubatta suni sancıyla doğum yapıldı...şimdi bir yanımdan hep beklesemiydim diyorum ama elden bişi gelmeyecekti..
yoksa ona kıyamazdımki ben.o usg lerde gördüğümde kalp atışlarını duyduğumda aldığım mutluluğu kimse sona erdiremezdi ..rabbim böyle uygun gördü demekki dedik ...ama içim çok yanıyo..çooookkk..
Oranje arkadasim yazdiklarin cok cok dogru.Evet bebeklerimizi cennete ugurlasakta yanimizda olmasalarda biz anneyiz...Hele son yazdigin cok güzel söz arkadasim "UNUTMAYACAGIZ AMA ATLATACAGIZ "insallah arkadasim
inşallah canım...

ne kadar farklı kişiler olsakda durumlarımız farklı zamanlarda ve şekilde olsada her yazılanı okuduğumda anlıyorumki acılar ,duygular hep aynı...
canım herşey güzel olacak..meleklerimiz birlikte...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...bu acılarımıza derman olsun inşallah gelecek günler...

amin canım inşaallah. kendine çok iyi bak . acılarımız içimizde hep kalacak ama ümitsi yaşayamazdık çok şükür ki ümidimiz var.

Canım çok geçmiş olsun, hepimizin durumu farklı gibi ama aslında aynı. Rabbim hepimizede bol sabır versin isyan ettirmesin. Allah bağışlasın bi oğlun var maaşallah ne güzel, ben kendi adıma konuşuyorum belki kızacaksın ama bencede şükret canım. Bak ben 6 bebek kaybettim ve elim bomboş, aldığım bi sürü kıyafet,oyuncak ve beşik bomboş giyecek, yatacak, oynayacak bebek yok Rabbim oğluna sağlıklı ömürler versin inş. ve en kıza zamanda bi kız bebek daha nasip etsin inş. canım...

Canım ne güzel yazmışsın göz yaşlarımı tutamadım... Bende kızımı küvezde yalnızca 2 gün gördüm. Dr.um dokunmama izin verdi konuş onunla annesi tanır seni dedi. 2 günde olsa anne yaptı beni canım kızım... Nası tanısın daha çok küçük dedim, 6,5 ay taşıdın tanımaz mı dedi. Uyuyodu, önce eşim dokundu tepki vermedi sonra ben dokundum, yüzünü, başını, ellerini okşadım. Gözlerini açtı masum masum baktı bana, sanki anne biz neden böyle oldukder gibiydi. Dr.um bak annesi tanıdı seni dedi. Ama oğlumu hiç göremedim, o yalnızca 5 saat yaşamış. Çok enfeksiyon kapmış canım yavrum. yiğitlik yapıp beni ve kardeşini korumuş... Allah'ımm nolur bi daha böyle acılar yaşatma bizlere sabrımızı bol ver. Amin.

ağlattınızbeni ya ne zor bebek kaybetmek Rabbim düşmanımın başına bile vermesin

cicim inş. bu kez uzunömürlü olur kızın seni bırakmaz

cicim inş. bu kez uzunömürlü olur kızın seni bırakmaz

Amin canım kız-erkek farketmez, Rabbim sağlıklı, hayrlı, ömürlü evlatlar nasip etsin hepimizede inş. Gerçi ben artık düşünmüyorum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…