bebeğini kaybedenler 2011

slm .bende 10 haftalık bebeğimi kaybettim 2 gün önce.2 kez arka arkaya küretaj oldum bebeklerim 10 haftalıkken ölüyor.bende çok üzgünüm.allah yardımcımız olsun.

slm .bende 10 haftalık bebeğimi kaybettim 2 gün önce.2 kez arka arkaya küretaj oldum bebeklerim 10 haftalıkken ölüyor.bende çok üzgünüm.allah yardımcımız olsun.

geçmiş olsun canım .. acı daha çok taze ..allah hepimizin yardımcısı olsun

canım geçmiş olsun.Allah sabırlar versin.Acın çok taze Allah yar ve yardımcın olsun...

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlık,sıhhat, bol sabır versin...Yaşadığın son kayıp olsun bi daha ki bebeğini kucağına alasın inş...

gnaydın arkadaşlar bgn 22 gn oldu bebeklerim gideli 1 haftadır kanamam bitmişti az az kahwerengi geliyodu ama dn kırmızı gelgi we ped koycvak kdr adetmi oldum acaba sz ne zmn olmuştunuz ilk adeti?

Kızlar mrb nasılsınız? Ben bugün yeniden kan verdim...Geçen hafta c.tesi 42.1di değer bu hafta 50.7...D.rum rahimde bebekten dokular var p.tesi gel muayene de bakalım dedi...Eğer rahin iç tabakası düzensizse kürtaj olmam gerekiyomuş yoksa iğneyle düşürürz dedi...Dua edin kızlar nolur ters bişey olmasın...Hakkımda ne hayrlısıysa Rabbim onu versin

nazcım b-hcg nin sıfırlamasına bakıldı mı? Belki daha sıfırlamamıştır oyüzden kanaman devam ediyodur...Benimde bugün 35. gün ama hiç kesilmeden devam ediyo kanamam...Geçen hafta sancımda oldu o yüzden benim annemde bana adetin karıştı dedi ama bilmiyorum...Bence bi dr.unla görüş canım...

yok bidaha bhcg ye bakılmadı ama bn doğumdan 4 gn snr dr a gitmiştim dr usgyle bakmıştı temiz demişti
bide bnm kaanamam 1 hafta durdu dün tekrar geldi şimdide hafif adet sancısı geliyo gidiyo
annmde bana adet oldun diyo ama bakalım
druda aradaım buarada 21 gn erken ama oladabilir dedi takip et 3 gn snr konuşalım dedi

Bencede erken ama inş adetindir...Ne güzel işte düzenin çok kaçmamış olacak...

lifoscum bende senin haberini bekliyordum inşallah sorunsuzca hallolur canım ya.Çok üzülüyorum.
dr ne diyo küretaj olmadan hallolma şansı yüksek mi?İnşallah bir daha bir sıkıntı yaşamazsın arkadaşım.Dualarım seninle...

Benim doğumdan sonra kanamam 30 gün kadar sürdü.Benimde kesik kesik arada kavherengi lekelenme gibi oldu.Tam bitti dedim birkaç gün durdu.Sonra kırmızı bayağa adet gibi geldi.30 günden sonra 1 hafta durdu adetim başladı 38.gün.4 gündür adet olmam gerekiyor ama gecikti bu ay benimde ses yok.Ben de panikledim.Eskiden olsa adetim gecikti diye sevinç çığlıkları atardım.Bi de hamileymişim.Yok canım drum beni vurur herhalde.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın...Erken doğum mu oldu yoksa rahatsızlığı mı vardı? Rabbim bi daha yaşatmasın, düşmanımı bile evladıyla sınamasın :85:
Sağol canım erken doğum oldu .Normal doğumla 25 haftalık dünyaya geldi ve 310 gün yoğun bakımdaydı 3 tane beyin ameliyatı ve 8 ay boyunca solunum cihazına bağlıydı.Çok zor günlerdi hergün ölecek korkusuyla yaşadık o yuzden sizi çok iyi anlıyorum.Allaha hamdolsun şu anda yanımda inşallah daha iyi olacak.Evlat acısı çok zor allah hepinize sabır ve dayanma gücü versin...

lifos cum işallah kürtaja gerek kalmaz canım ya cok üzüldüm

merhaba arkadaşlar bende 3tabe bebeğimi kaybettim ve yine hamileyim fakat buda düşükle sonlanacak gelişmemiş bebeğim çok yoruldum herseferinde aynı acıyla sonlanmaktan çok canım yanıyor kan pıhtılaşması diyor doktorlar ama ben artık bebeğimi kaybetmek istemiyorum bebeğini kaybeden annelerin anlıyorum başımız sağolsun demekten başka bişey gelmiyor elimizden.

Maaşallah ne güzel Rabbim yavrunu sana bağışlasın...Benimde ikizlerim 26+0 da doğdular ama yaşamadılar...Oğlum 5 saat kızım 2 gün yaşayabildi Drum çok küçükler bi de kiloları 1 kilonun üstünde olsaydı yaşarlardı belki dedi...Kaç kilo doğdu senin bebeğin canım...Benim oğlum 950 gr 36 cm, kızım 650gr. 28 cm di...

Sağol esmeraycım amin inş gerek kalmaz iğneyle atarım ama olursa da inş bi problem çıkmadan kurtulurum...Çünki hala kanamam devam ediyo sancılarımda...Bugün 36.gün...

Canım çok geçmiş olsun...Durması iiçin bişey yapmıyo mu dr.ların...Madem pıhtılaşmaymış kan cıvıltıcı iğne versin...Ben kullanmıştım ismi fragmin ama tabi başka markalar da var...Ne kadarlık bebeğin şuanda...İnş kaybetmezsin canım Rabbim bi daha yaşatmasın...

mrb lifoş hanım geçmiş olsun bende şun hamileyim ama 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalık görünüyor gelişmemiş dediler ve düşükle sonlanır buda dedi doktor bana bu 4 oluyor çok zor dayanması biliyorum

Allahım kucağına almak nasip etsin bu kez
diğerleri kaç haftalıktı cnm
bnm bebeğimde karnımda öldüğü için birdahakine kan inceltici iğne yapılcak banada

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır iğne vermdiler bebe asprini kullan dedi kalbi atınca iğneye geçeceğiz dedmişti doktor bilmiyorum tek bildiğim çok üzgünüm şuan

Allahım kucağına almak nasip etsin bu kez
diğerleri kaç haftalıktı cnm
bnm bebeğimde karnımda öldüğü için birdahakine kan inceltici iğne yapılcak banada

tşk 6 haftalıkolması lazım ama 4 haftalık görünüyor iğne kalbi atınca demişti doktor şuan bebe aspirini kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…