slm .bende 10 haftalık bebeğimi kaybettim 2 gün önce.2 kez arka arkaya küretaj oldum bebeklerim 10 haftalıkken ölüyor.bende çok üzgünüm.allah yardımcımız olsun.
canım geçmiş olsun.Allah sabırlar versin.Acın çok taze Allah yar ve yardımcın olsun...slm .bende 10 haftalık bebeğimi kaybettim 2 gün önce.2 kez arka arkaya küretaj oldum bebeklerim 10 haftalıkken ölüyor.bende çok üzgünüm.allah yardımcımız olsun.
slm .bende 10 haftalık bebeğimi kaybettim 2 gün önce.2 kez arka arkaya küretaj oldum bebeklerim 10 haftalıkken ölüyor.bende çok üzgünüm.allah yardımcımız olsun.
yok bidaha bhcg ye bakılmadı ama bn doğumdan 4 gn snr dr a gitmiştim dr usgyle bakmıştı temiz demiştiKızlar mrb nasılsınız? Ben bugün yeniden kan verdim...Geçen hafta c.tesi 42.1di değer bu hafta 50.7...D.rum rahimde bebekten dokular var p.tesi gel muayene de bakalım dedi...Eğer rahin iç tabakası düzensizse kürtaj olmam gerekiyomuş yoksa iğneyle düşürürz dedi...Dua edin kızlar nolur ters bişey olmasın...Hakkımda ne hayrlısıysa Rabbim onu versin
nazcım b-hcg nin sıfırlamasına bakıldı mı? Belki daha sıfırlamamıştır oyüzden kanaman devam ediyodur...Benimde bugün 35. gün ama hiç kesilmeden devam ediyo kanamam...Geçen hafta sancımda oldu o yüzden benim annemde bana adetin karıştı dedi ama bilmiyorum...Bence bi dr.unla görüş canım...
yok bidaha bhcg ye bakılmadı ama bn doğumdan 4 gn snr dr a gitmiştim dr usgyle bakmıştı temiz demişti
bide bnm kaanamam 1 hafta durdu dün tekrar geldi şimdide hafif adet sancısı geliyo gidiyo
annmde bana adet oldun diyo ama bakalım
druda aradaım buarada 21 gn erken ama oladabilir dedi takip et 3 gn snr konuşalım dedi
Sağol canım erken doğum oldu .Normal doğumla 25 haftalık dünyaya geldi ve 310 gün yoğun bakımdaydı 3 tane beyin ameliyatı ve 8 ay boyunca solunum cihazına bağlıydı.Çok zor günlerdi hergün ölecek korkusuyla yaşadık o yuzden sizi çok iyi anlıyorum.Allaha hamdolsun şu anda yanımda inşallah daha iyi olacak.Evlat acısı çok zor allah hepinize sabır ve dayanma gücü versin...Geçmiş olsun canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın...Erken doğum mu oldu yoksa rahatsızlığı mı vardı? Rabbim bi daha yaşatmasın, düşmanımı bile evladıyla sınamasın :85:
Kızlar mrb nasılsınız? Ben bugün yeniden kan verdim...Geçen hafta c.tesi 42.1di değer bu hafta 50.7...D.rum rahimde bebekten dokular var p.tesi gel muayene de bakalım dedi...Eğer rahin iç tabakası düzensizse kürtaj olmam gerekiyomuş yoksa iğneyle düşürürz dedi...Dua edin kızlar nolur ters bişey olmasın...Hakkımda ne hayrlısıysa Rabbim onu versin
nazcım b-hcg nin sıfırlamasına bakıldı mı? Belki daha sıfırlamamıştır oyüzden kanaman devam ediyodur...Benimde bugün 35. gün ama hiç kesilmeden devam ediyo kanamam...Geçen hafta sancımda oldu o yüzden benim annemde bana adetin karıştı dedi ama bilmiyorum...Bence bi dr.unla görüş canım...
Sağol canım erken doğum oldu .Normal doğumla 25 haftalık dünyaya geldi ve 310 gün yoğun bakımdaydı 3 tane beyin ameliyatı ve 8 ay boyunca solunum cihazına bağlıydı.Çok zor günlerdi hergün ölecek korkusuyla yaşadık o yuzden sizi çok iyi anlıyorum.Allaha hamdolsun şu anda yanımda inşallah daha iyi olacak.Evlat acısı çok zor allah hepinize sabır ve dayanma gücü versin...
lifos cum işallah kürtaja gerek kalmaz canım ya cok üzüldüm
merhaba arkadaşlar bende 3tabe bebeğimi kaybettim ve yine hamileyim fakat buda düşükle sonlanacak gelişmemiş bebeğim çok yoruldum herseferinde aynı acıyla sonlanmaktan çok canım yanıyor kan pıhtılaşması diyor doktorlar ama ben artık bebeğimi kaybetmek istemiyorum bebeğini kaybeden annelerin anlıyorum başımız sağolsun demekten başka bişey gelmiyor elimizden.
lifos cum işallah kürtaja gerek kalmaz canım ya cok üzüldüm
merhaba arkadaşlar bende 3tabe bebeğimi kaybettim ve yine hamileyim fakat buda düşükle sonlanacak gelişmemiş bebeğim çok yoruldum herseferinde aynı acıyla sonlanmaktan çok canım yanıyor kan pıhtılaşması diyor doktorlar ama ben artık bebeğimi kaybetmek istemiyorum bebeğini kaybeden annelerin anlıyorum başımız sağolsun demekten başka bişey gelmiyor elimizden.
Allahım kucağına almak nasip etsin bu kez
diğerleri kaç haftalıktı cnm
bnm bebeğimde karnımda öldüğü için birdahakine kan inceltici iğne yapılcak banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?