merhaba arkadaşlar bu siteyi yeni buldum ve hemem üye oldum.ben 2011annesi olacaktım ama 2011 de bebeğini kaybeden anne oldum.5.5 yıldan sonra gelmişti meleğim bana ama 10 hafta yaşata bildim onu içimde.yazılarını okurken aslında benimkide acımı dedim.doğuma 1 hafta kala o civarlarda kaybeden ne çok kişi varmış ben bu kadarken yıkıldım sizlerin halini düşünemiyorum bile.allah sabır ve kolaylık versin sizlere hepimize.inşallah bundan sonra olacak olanları sağlıkla kuçağımıza alırız.
Ve sorun şu ki, bu özlemin nerede içimize aniden düşeceği hiçç belli olmuyor. Unutmuş insanların yanında özlemimizden hasretimizden ağlamayalım, derdimizi anlatmayalım diye tiyatrocu olduk.
Gerçekten sağlığımız önemli.Sağlıklı olalım ki kendimizi bu dünyada koruyalım, çocuklarımızın yanına gitme hakkını elde edelim ghisemcimm:)
Benm sabrımı kolaylaştıran bir dosyam var , çooook yardımını gördüğüm. Onu paylaşacağım bir ara.
Bzlerin üzüntsü bencillikten canım benim. Onları sevip koklayamadık diye üzülüyoruz. Halbuki bebeklerimiz en haaarika yerde:)
beb gını yenı kaybeden arkadaslarıma allahtan sabır dılıyorum ben bebgımı kaybedelı 26 gun olduuu burnumun dıregı sızlıyoo tek sııgındıgım yaradn ve esım ve benı tek anlayanlar onlar ama hayat devam edıyo sabretmelı ısyan etmemelıyız herseyın bı mukafatı vardır elbet yaradan kımseye tasıyamacagı yuk vermezmıs ıns.bndan sonra saglıklı evlatlarımız olur yasasaydı ıkı hafta sonra dunyaya gelcektı melek kızım adını buglem koymustu 18 haftalıkken cennetımujdeleyen melek demek ıns babasıyla annesıne cennetımujdeler canım kızım onu cok sevıyorum goremesemde sesını duyamasamda hep oyle kalacak....
evet bencde ole bende sagdıcımızın bebgı oldu ona gıtmem gerek esıme sen gelınce gıtsek ben sımdı dayanamam dedım ama cok gec olur 5ay dedı sen babamlarla gıt ama nasıl gıderım nasıl dayanırım bılmıyorum aramızda bır ay vardı onunkı erkek benımkı kız kendımı hazır hıssetmıyorum hazır olana kadarda gıtmıycem aradıgımda bıle aglama seslerını duyunca bı tuaf oluyorum hemen kaptıyorum allah hepımızın yardımcızı olsun hafta sonu pıknıge gıttım hıc gormedıgımkadar hamıle gordum bıkenara cekıldım oturdum bunasıl bı ımtıhan allahım dayanma gucu ver dedım...
slm kızlar ben geldim
hepiciğinizi çok özledim kader arkadaşlarım
aramıza malesef diyorum nkob arkadaşımız katılmış hoşgeldin diyorum üzülerek
bu haftasonu yengeme bebek gömeye gittik minicik bebeği banada uzattılar birden hüngür foşurt nasıl ağlamaya başladım güya kendime söz verermiştim ama yapamadım işte tabi bnmle birlikte annemle baabaannemde muslukları açtılar
üzülme seninde olur diyor yengemler
daha yaşın genç vs.
ben olmayacak diye üzlmüoyrumki giden evladıma hala içim yanar anlamazlar
Sahraak h.g. Allah sabır ve kolaylık versin canım sana bu yolda.
Ama ''10 hafta yaşatabildim onu içimde''. gibi cümlelere kurma güzelim. Öyle durumlar bizim elimizde değil, suçlama kendini, sadece o yolladığın bebeğinin olduğu yerin güzelliklerini düşün ve de ki, ''sana yakışır davranıp senle olacağım yavrum, ve innnşallah kardeşlerinle'' :)
inşallah ceyda, inş babası sen ve diğer kardeşleri cennette bugleminizle olacaksınız. :)
Bn de temizlenmişiz gibi hissediyorum bu evlat acılarıyla.
zaten en can alıcı noktası o. yaşın genç daha çok çocuğun olu diye susturuyolar ya insanları boğasım geliyo... kimse zaten bi daha olmaz demiyo ki gözyaşları, acılar giden için ... kaybettiklerimize duyduğumuz özlemden... kimse anlamaz, başına gelmemiştir çünkü.. tabii gelmesinde acısı hiç bişeye benzemiyor..
amin ins.canım benım esımde aynen ole dıyo askım senınde cennete gıdecegını bılsem olmenı ısterım kızımız cennete gıttı bızede sefaatcı olcak dıyo ılk ıkı guncok agladım ama sımdı hıc aglamıyorum sevınıyorum bebeklerımız ıcın dıyo aslında boyle dusunsek acılarımız hafıfler...
evet NKOB tabiki rabbim verdi rabbim aldı. daha 5 gün önce ayrıldım ondan alışamadım
Bn bu durumu şu şekilde açıklıyorum kendime ve bazı yakın çevreme;
düşsem, kolum kırılsa evet çoookkk ağrır kırık. İnsanlar gelir, şükret, ya kafan kırılsaydı der.Evet bn de gerçekten şükrediyorumdur kafam değil kolum kırıldığı için amaaa KIRIĞIN ACISINI BU ŞÜKÜR DİNDİRMEEEZZZZZZZ.....................!!!!!!!!!!!!!!!
Aklımızın bildikleri ayrıdır, ruhumuzun duyduğu acılar ayrıdır.
merhaba arkadaşlar bu siteyi yeni buldum ve hemem üye oldum.ben 2011annesi olacaktım ama 2011 de bebeğini kaybeden anne oldum.5.5 yıldan sonra gelmişti meleğim bana ama 10 hafta yaşata bildim onu içimde.yazılarını okurken aslında benimkide acımı dedim.doğuma 1 hafta kala o civarlarda kaybeden ne çok kişi varmış ben bu kadarken yıkıldım sizlerin halini düşünemiyorum bile.allah sabır ve kolaylık versin sizlere hepimize.inşallah bundan sonra olacak olanları sağlıkla kuçağımıza alırız.
Tşk ederim esmeray. bn de esmeray bana ne zaman yazacak diye bekliyordum:)
Sizleri teeek tekk okudum ben aylardır.Paylaşım yapmak istediklerimden derdini derdime yakın bulduklarımdan biriydin..
Başka bebek görmeye gelince, bn çığlıkları basasım geliyor. sevmiyorum kimsenin çocuğunuuuuuuuuuuuu!!!!!!! (elimde değil üzgünüm, çok havalı davranışlarmış gibi geliyor şahsen o annelerin halleri)
canım ya dün okudum actığın topiği
ben 4 gündr annmlerdeydim dün yazılanları okudum
üzüldüm ama ne mutlu ki evladın var rabim ona inşllh yine kardeşini göndereek sanırım senle aynı zamanlar kaybettik bnm de tam 6 ay oldu kaybedeli
slm kızlar ben geldim
hepiciğinizi çok özledim kader arkadaşlarım
aramıza malesef diyorum nkob arkadaşımız katılmış hoşgeldin diyorum üzülerek
bu haftasonu yengeme bebek gömeye gittik minicik bebeği banada uzattılar birden hüngür foşurt nasıl ağlamaya başladım güya kendime söz verermiştim ama yapamadım işte tabi bnmle birlikte annemle baabaannemde muslukları açtılar
üzülme seninde olur diyor yengemler
daha yaşın genç vs.
ben olmayacak diye üzlmüoyrumki giden evladıma hala içim yanar anlamazlar
Sabrımı sağlayan cümlelerim var bildiğim.
Onlar aklıma geldiğinde gülümsüyorum ddesem, inanırmısınız:) ??????????
nkob paylaşmak istersen sabrını sağlayan cümleleri bende öğrenmek isterim.sanıyorum buna hepimizin ihtiyacı var.çevremizdeki insanlar tamamen normal hayata dönmemizi istiyorlar.bana ne zaman eski haline geleceksin,artık yeter diyorlar ama eski hayata dönebilmek gerçekten çok zor.asla isyan etmiyorum ama eskisi gibi neşeli,cıvıl cıvıl değilim.sizlerle ancak bu kadar derin duygularımı paylaşabiliyorum.
bende değişik yemeklere pasta kurabiye denemeye bayılırdım.şimdi sadece haberli gelen misafirler için basit bir iki şey yapıyorum.önceden değişik değişik şeyler yapardım.internette sadece yemek bloglarını takip ederdim.yemeğide dediğin gibi geçiştiriyorum.önceden 3 çeşitten aşağı yapmazdım.allahtan eşlerimiz anlayışlı.bazen oda, çok üzülüyorsun artık kendini toparlaman lazım desede en büyük yardımcım o.benimde ne ev ne eşya ne gezmek gözüm görüyor.zorunlu haller dışında evden hiç çıkmadım.çıkasımda yok.aynen bende ya
O ESKİ HALİMDEN ESER YOK ŞİMDİ
evde iş yapasım yok gülesim yok espri yapasım yok
ne kadar neşeli ve hayat dolu bir insandım
bende merak ediyorum eski halime ne zaman döenerim
en büyük korkum isyana girmek Allahım korusun
eşimde bir o kadar anlayışlı kıymetini daha ii anladım yeni yemeklere hevesli olan ben bir yumurta lkırmaya bile isteğim olmuyor
sağolsun işten geldiğinde bir ekmek arası yapıver diyor
diyor ama nereye kadar bir de tayin istiycem merkeze ev alın diyor annemler
şöyle böyle döşeyelim bilmiyorlar ki hiçbişeyigözüm görmüyor
ayy sanırım depresondayım
aynen bende ya
O ESKİ HALİMDEN ESER YOK ŞİMDİ
evde iş yapasım yok gülesim yok espri yapasım yok
ne kadar neşeli ve hayat dolu bir insandım
bende merak ediyorum eski halime ne zaman döenerim
en büyük korkum isyana girmek Allahım korusun
eşimde bir o kadar anlayışlı kıymetini daha ii anladım yeni yemeklere hevesli olan ben bir yumurta lkırmaya bile isteğim olmuyor
bilmiyorlar ki hiçbişeyigözüm görmüyor
ayy sanırım depresondayım
bende değişik yemeklere pasta kurabiye denemeye bayılırdım.şimdi sadece haberli gelen misafirler için basit bir iki şey yapıyorum.önceden değişik değişik şeyler yapardım.internette sadece yemek bloglarını takip ederdim.yemeğide dediğin gibi geçiştiriyorum.önceden 3 çeşitten aşağı yapmazdım.allahtan eşlerimiz anlayışlı.bazen oda, çok üzülüyorsun artık kendini toparlaman lazım desede en büyük yardımcım o.benimde ne ev ne eşya ne gezmek gözüm görüyor.zorunlu haller dışında evden hiç çıkmadım.çıkasımda yok.
senin belki evle uğraşırken kafan dağılır,biraz daha toparlarsın.annenlerde seni düşünüyordur.biz doğmamış yavrularımız için bu kadar üzülürken onların gözü önünde bizler için için erirken onlarda bizim oyalanmamız için başka şeylerle uğraşmamızı istiyorlardır.bende kendimin depresyonda olduğunu düşünüyorum ama yardım almadım.sen yardım aldınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?