bebeğini kaybedenler 2011

canım senin başına gelen 25 ağustosta benim başıma geldi.dünyam başıma yıkıldı aradan 7 ay geçti acısı hala içimde unutulmuyor.zaman geçmek bilmedi aylar bile zor geçti ilk doğumumdu doğumuma 2 gün kala oldu.karnımda kalbi durdu bu acılar geçecek ama zamana çok ihtiyacın var en azından teselli olacak oğlun var ya bizim gibi olanları çoğunun ilk bebeğiydi ama ne yapalım allahım sabrını veriyoooo
ben hastaneden geldiğimde zaman durdu saatler ilerlemiyo günler geçmiyor yarınlar olmuyordu o günler çok kötüydü ama geçti inşallah seninde öyle geçecek yalnız senin başında değil allah sabır versin inşallah çektiğimiz acılar son bulur hayırlı evlatlar nasip eder.

canım aımız büyük , evlat kaybetmek çok zor ama lütfen hiç korkma inşaallah Rabbim bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar verir.canım sen hamilelğinin sürecinde hiç trabzon da farabi hastanesinde bulundun mu.

canım çok pardon ben bebeğini ne zaman kaybettiğine bakmamışım, çünkü ben 14 şubatta trabzonda değildim. seni başka bi arkadaş zannetmiştim de.

merhaba arkadaşım büyük geçmiş olsun sanada bende 16 haftalık bebeğimi kaybettim 26 şubatta çok zor çokk

herkese geçmiş olsun.başınız sağolsun.allah bir daha göstermesin.bende 17 şubatta 17 haftalık bebeğimi kaybettim.bu 3. oldu ama ötekiler bu kadar koymamıştı.halen içim yanıyo.bu hamileliğimde 7. haftada kanamam oldu 2 gün hastanede yattım. sonrasında 4 hafta dr yatak isterahatı verdi.böylece 12 haftayı atlattık.17.haftada cinsiyetini öğrenecektik.dr.kalbi durmuş dediği anı unutamıyorum.allahtan kızım var teselli bulabileceğim. allah onlara uzun ömür versin acılarını göstermesin.

merhaba arkadaşım büyük geçmiş olsun sanada bende 16 haftalık bebeğimi kaybettim 26 şubatta çok zor çokk

sen neden kaybettin bebeğini.allah bızlere sabırlar versin.şimdi düşünüyorum düşünüyorum aklıma şu folik asit takıldı folbiol kullanmıştım 5 mg bişey bazı okuduğum yerlerde 400 mg alınması gerektiğiğ yazıyor acaba diyorum az mı geldi..yani kafamdan atamıyorum.düşerken görmedim allahtan görseydim hiç gözümün önünden gitmezdi.o atan kalbi o kalçası ve ayaklarının oynatışı hala gözümün önünde ne kadar hareketliydi.cnm bebeğim..

canım geçmiş olsun allah sabır versin. nedenini öğrenebildin mi yani neden durmuş kalbi. diğer düşüklerin kaç haftalıktı. çok soru sordum ama benimde 8 haftalık bebeğim gitti. bende septum varmış . yani diğer hamileliklerimde riskli. hani 12 haftayı atlatınca rahatlıyor ya insan biraz. o yüzden sordum.kusuruma bakma olur mu?

nedenini bilmiyorum.dr yaşmasına engel bir sakatlığı vardır dedi.patoloji sonucuna göre de birşey çıkmadı.diğerleri 12 haftalıktı.

merhaba canım sanada geçmiş olsun bende 16 haftalık bebeğimi kaybettim çok zor allahım yardım etsin hepimize sabır versin

merhaba bende kullandım folbiol hem hamilelikten önce hem hamileyken benim rahmimde açılma oldu ve incelme doktorum 2.bebekte rahim dikebiliriz ddi tekrar düşük olmaması için hiçbişey yokken gitti bebeğim kanamam yüzünden

sana da çok geçmiş olsun canım, ben de27 haftalıkken suyumun erken gelmesi sebebiyle sezeryanla doğum yaptım ve bebeğim canım yusufum sadece beş gün yaşayabildi. ama şimdi geleceğe umutla bakmak zorundayız hepimiz de, Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapar inşaallah hayırlısıyla

merhaba arkadaşlar bende 11 şubatta 10 hafta 1 günlük bebeğimi kaybettim.. rutin kontrol sırasında kalp atışı alınamadı..

o kadar zor kavuşmuştum ki meleğime. 2. aşılama ile hamile kalabilmiştim.

ama herşeyin hayırlısı arkadaşlar..

rabbim arkadan gelecek bebeklerimize sağlık sıhhat ve uzun ömür versin inşallah

bende geçen hafta kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık biraz daha bekleyelim belki atar dedik ama bugün hiç bir gelişme olmadığını gördük maalesef ne kadar ağlasam sızlasamda aldırmak zorundayım. içim acıyor

gecmiş olsun cnm kaç haftalıktı
sanırımerken dönem
nasip değilmiş artık diyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…