hepinizin bebeği büyükmüş benım de 14 şubatta 12 haftalık bebeğimi akrania teşhisinden dolayı aldılar düşük yaptırdılar.hala onun yokluğunaa alışamadım cinsiyeti öğrenmeye gitmiştim ki kafatası kemikleri gelişmemiş bebeğimin.en zor günlerimi yyaşıyorum allah bize tekrar sağlıklı ve hayırlı bebekler versin...hamile olduğumu öğrendiğimde evime koşa koşa gitmiştim uçarak sanki.anneme sevdiklerime mutluluğumu bir bir haber veriyordum.bu mutluluğum yalnızca 3 ay sürdü maalesef.sankı o anlar benım içn rüyaydı.aklıma geldikçe tutamıyorumkendımı .şimdi de çok korkuyorum allahım hayırlısını versin
canım aımız büyük , evlat kaybetmek çok zor ama lütfen hiç korkma inşaallah Rabbim bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar verir.canım sen hamilelğinin sürecinde hiç trabzon da farabi hastanesinde bulundun mu.
canım aımız büyük , evlat kaybetmek çok zor ama lütfen hiç korkma inşaallah Rabbim bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar verir.canım sen hamilelğinin sürecinde hiç trabzon da farabi hastanesinde bulundun mu.
merhaba arkadaşım büyük geçmiş olsun sanada bende 16 haftalık bebeğimi kaybettim 26 şubatta çok zor çokk
herkese geçmiş olsun.başınız sağolsun.allah bir daha göstermesin.bende 17 şubatta 17 haftalık bebeğimi kaybettim.bu 3. oldu ama ötekiler bu kadar koymamıştı.halen içim yanıyo.bu hamileliğimde 7. haftada kanamam oldu 2 gün hastanede yattım. sonrasında 4 hafta dr yatak isterahatı verdi.böylece 12 haftayı atlattık.17.haftada cinsiyetini öğrenecektik.dr.kalbi durmuş dediği anı unutamıyorum.allahtan kızım var teselli bulabileceğim. allah onlara uzun ömür versin acılarını göstermesin.
ben de ekimde düşük yaptım çok kötüydü
canım geçmiş olsun allah sabır versin. nedenini öğrenebildin mi yani neden durmuş kalbi. diğer düşüklerin kaç haftalıktı. çok soru sordum ama benimde 8 haftalık bebeğim gitti. bende septum varmış . yani diğer hamileliklerimde riskli. hani 12 haftayı atlatınca rahatlıyor ya insan biraz. o yüzden sordum.kusuruma bakma olur mu?
canım geçmiş olsun allah sabır versin. nedenini öğrenebildin mi yani neden durmuş kalbi. diğer düşüklerin kaç haftalıktı. çok soru sordum ama benimde 8 haftalık bebeğim gitti. bende septum varmış . yani diğer hamileliklerimde riskli. hani 12 haftayı atlatınca rahatlıyor ya insan biraz. o yüzden sordum.kusuruma bakma olur mu?
sen neden kaybettin bebeğini.allah bızlere sabırlar versin.şimdi düşünüyorum düşünüyorum aklıma şu folik asit takıldı folbiol kullanmıştım 5 mg bişey bazı okuduğum yerlerde 400 mg alınması gerektiğiğ yazıyor acaba diyorum az mı geldi..yani kafamdan atamıyorum.düşerken görmedim allahtan görseydim hiç gözümün önünden gitmezdi.o atan kalbi o kalçası ve ayaklarının oynatışı hala gözümün önünde ne kadar hareketliydi.cnm bebeğim..
ben de ekimde düşük yaptım çok kötüydü
merhaba arkadaşım büyük geçmiş olsun sanada bende 16 haftalık bebeğimi kaybettim 26 şubatta çok zor çokk
bende geçen hafta kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık biraz daha bekleyelim belki atar dedik ama bugün hiç bir gelişme olmadığını gördük maalesef ne kadar ağlasam sızlasamda aldırmak zorundayım. içim acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?