bebeğini kaybedenler 2011

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun ve rabbim sabır versin
yorumlarınızı hem okudum hem ağladım benden bundan 2 ay önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm rabbim öyle takdir etmiş dedim sabrımı çektim.
ama şimdi sizin bu yazdıklarınızı okuyunca doğuma bir iki gün kala veya onun varlığını tam anlamıyla hissedipte son zamanlarda kaybettiğinizi okuyunca halime binlerce kere şükrettim. evladın kaybedilişi zamanın her noktasında aynıdır aynı acıdır aslında.ana rahmine düştüğü anda artık o bir candır anne ile arasında inanılmaz bir bağ oluşur ben bunu dşük yapmama rağmen üzerinden 3 ay geçmesine rağmen hala aklımdan çıkmayışından biliyorum. ama ben umutluyum üzülmüyorum çünkü ben yine anne olucam sizlerde öyle onlar bizim cennetteki meleklerimiz
rabbim herşeyi gönlünüze göre versin

arkadaşlar kar yağınca sizde bebeklerinizin üşüdüğünü düşünüyormusunuz?Yoksa bir tek ben mi saçmalıyorum.biliyorum üşümüyor ama onun bedeni dışarıda buz gibi soğuk toprakta yatarken sıcacık yatağımda uyuyamıyorum.Anne yüreğim tuttu herhalde..

merhaba canım senin durumun daha kötü ama geçicek bugünlerde bizlerde sevineceğiz yakında inşallah

merhaba arkadaşım hepimize geçmiş olsun nasip etmesin allahım bize birdaha o günleri

merhaba arkadaşım nasılsın

ben kar yagdıgında üşüdüğünü düşünmüyorum
cünkü onlar cennette neden üşüsünler ki en huzurlu en mutlu yerdeler.............

çok geçmiş olsun...allah sabır versin sanada canım..çok zor süreç içindeyiz..inşallah herşey gönlümüzce hayırlısı ile olur..rabbim yüzümüzü güldürsün..
gerçekten okudukça çok etkileniyroum.haftası günü önemli değil tabiki ama ilerleyen zamanlarda kaybetmek daha zor ..allahım sabır versin ve kucaklarımızı boş bırakmasın...
bende 20 haftalık bebeğimi sonlandırmak zorunda kaldım.gerçekten çok zor hala karnımda gaz hareketleri falan olduğunda bebeğim benimle sanıyorum o pıtır pıtır atışını hiç unutamayacağım..yavruma her an sesleniyorum...annen seni çok seviyo çoookk seviyo diye..biliyorumki 10 tane evladım olsa hepsi ayrı bi yerde olacak ve hiç biri diğerinin yerini tutamayacak..gende o duyguyu hissedebilmek yarım kalan yanımı doldurabilmek için ..yeniden anne olmalıyım diye düşündüğüm oluyo ama hala çok korkuyorum.çünkü hem çok yeni hem canım çok acıyo yüreğimin tam ortasını her an hissediyorum sızım sızım...

canım bene öyle düşünüyorum bazen hele bu günlerde kar yağdıkça daha çok aklıma geliyo ..ama için rahat olsun onlar asla ulaşamayacağımız bir yerdeler melekler ..rabimize en yakın yerdeler..

Amin canım, zaten tekrar bebek sahibi olma düşüncesiyle bu acıya katlanıyoruz. sanada geçmiş olsun. Rabbim inşallah tez zamanda hepimizi tekrar anne yapar.

arkadaşlar bebektren sonra beynim uyuşuk aklım hep aynı noktada hep dalıyorum sizdede böyleme pskologlamı görüşmem lazım acaba doktorum öylen demişti ama ben istemedim

arkadaşlar bebektren sonra beynim uyuşuk aklım hep aynı noktada hep dalıyorum sizdede böyleme pskologlamı görüşmem lazım acaba doktorum öylen demişti ama ben istemedim
aynı hanifecim ben psikoloğa gitmedim kendikendime aşmaya calışıyorum zaman gectikçe daha ii oluyordun dalmalar azalıyor:)
yok canım ya keşke toparlanabilsem ama içime atıyorum hep eşim üzülmesin diye neyapıcam bilmiyorum

bence içini dök ağla içine attıkça büyür

aynı hanifecim ben psikoloğa gitmedim kendikendime aşmaya calışıyorum zaman gectikçe daha ii oluyordun dalmalar azalıyor:)

bence içini dök ağla içine attıkça büyür

bigünüm ii diğer günüm kötü geçiyo bide dr 6ay bekle ddi onuda takıyorum bidaha olmazsa diye offf

Kızlar nasılsınız?
Ben bir kere gittim dra.Sadece olabildiğince konuş dertleş ağla içine atma dedi hakikaten öyle yapınca uzun süre beni idare ediyor birkaç gün iyi geliyor sonra tabi başa dönüyoruz başlıyorum yine geçmiyor işte bu acı hiç hafiflemiyor demeye.Geçmesini çok istiyorum ama geçmesini hiç istemiyorum.Karmakarışık.
Zaman geçtikçe Zeynebimi daha az anmak veya düşünmek istemiyorum ama zaman geçsin ki kendimi toparlayayım istiyorum.Garip bir durum işte

aynı beni anlattın(((

Ah be arkadaşım ne olacak bizim bu halimiz
hem çok şanslı hem de çok şanssız anneleriz.Meleklerimiz var bizi karşılayacak ama dokunamıyor öpemiyor koklayamıyoruz.
mutluluk ve üzüntü bu kadar iç içe olursa bizde tutarsız ruh halinde olabiliriz sanırım.
Aslında ne kadar mutluluk ve huzur verici bir acı.Keşke hiç yaşamasaydım bunları diyemiyorum ya hiç yaşamasaydım canım kızım hiç olmasaydı.Daha da acı.Ölü doğumda olsa o benim kızım işte.:)MUTLUYUM.

ya arkadaşım düşünüyo insan neden ben diye hele etrafındada hamile varsa ozaman deliriyo niye diye ama buda bizlere imtihan ALLAHım bidaha yaşatmasın ogünleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…