sana da çok geçmiş olsun canım, ben de27 haftalıkken suyumun erken gelmesi sebebiyle sezeryanla doğum yaptım ve bebeğim canım yusufum sadece beş gün yaşayabildi. ama şimdi geleceğe umutla bakmak zorundayız hepimiz de, Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapar inşaallah hayırlısıyla
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun ve rabbim sabır versin
yorumlarınızı hem okudum hem ağladım benden bundan 2 ay önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm rabbim öyle takdir etmiş dedim sabrımı çektim.
ama şimdi sizin bu yazdıklarınızı okuyunca doğuma bir iki gün kala veya onun varlığını tam anlamıyla hissedipte son zamanlarda kaybettiğinizi okuyunca halime binlerce kere şükrettim. evladın kaybedilişi zamanın her noktasında aynıdır aynı acıdır aslında.ana rahmine düştüğü anda artık o bir candır anne ile arasında inanılmaz bir bağ oluşur ben bunu dşük yapmama rağmen üzerinden 3 ay geçmesine rağmen hala aklımdan çıkmayışından biliyorum. ama ben umutluyum üzülmüyorum çünkü ben yine anne olucam sizlerde öyle onlar bizim cennetteki meleklerimiz
rabbim herşeyi gönlünüze göre versin
arkadaşlar kar yağınca sizde bebeklerinizin üşüdüğünü düşünüyormusunuz?Yoksa bir tek ben mi saçmalıyorum.biliyorum üşümüyor ama onun bedeni dışarıda buz gibi soğuk toprakta yatarken sıcacık yatağımda uyuyamıyorum.Anne yüreğim tuttu herhalde..
çok geçmiş olsun...allah sabır versin sanada canım..çok zor süreç içindeyiz..inşallah herşey gönlümüzce hayırlısı ile olur..rabbim yüzümüzü güldürsün..bende geçen hafta kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık biraz daha bekleyelim belki atar dedik ama bugün hiç bir gelişme olmadığını gördük maalesef ne kadar ağlasam sızlasamda aldırmak zorundayım. içim acıyor
gerçekten okudukça çok etkileniyroum.haftası günü önemli değil tabiki ama ilerleyen zamanlarda kaybetmek daha zor ..allahım sabır versin ve kucaklarımızı boş bırakmasın...merhaba arkadaşlar bende 11 şubatta 10 hafta 1 günlük bebeğimi kaybettim.. rutin kontrol sırasında kalp atışı alınamadı..
o kadar zor kavuşmuştum ki meleğime. 2. aşılama ile hamile kalabilmiştim.
ama herşeyin hayırlısı arkadaşlar..
rabbim arkadan gelecek bebeklerimize sağlık sıhhat ve uzun ömür versin inşallah
bende 20 haftalık bebeğimi sonlandırmak zorunda kaldım.gerçekten çok zor hala karnımda gaz hareketleri falan olduğunda bebeğim benimle sanıyorum o pıtır pıtır atışını hiç unutamayacağım..yavruma her an sesleniyorum...annen seni çok seviyo çoookk seviyo diye..biliyorumki 10 tane evladım olsa hepsi ayrı bi yerde olacak ve hiç biri diğerinin yerini tutamayacak..gende o duyguyu hissedebilmek yarım kalan yanımı doldurabilmek için ..yeniden anne olmalıyım diye düşündüğüm oluyo ama hala çok korkuyorum.çünkü hem çok yeni hem canım çok acıyo yüreğimin tam ortasını her an hissediyorum sızım sızım...arkadaşlar hepinize geçmiş olsun ve rabbim sabır versin
yorumlarınızı hem okudum hem ağladım benden bundan 2 ay önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm rabbim öyle takdir etmiş dedim sabrımı çektim.
ama şimdi sizin bu yazdıklarınızı okuyunca doğuma bir iki gün kala veya onun varlığını tam anlamıyla hissedipte son zamanlarda kaybettiğinizi okuyunca halime binlerce kere şükrettim. evladın kaybedilişi zamanın her noktasında aynıdır aynı acıdır aslında.ana rahmine düştüğü anda artık o bir candır anne ile arasında inanılmaz bir bağ oluşur ben bunu dşük yapmama rağmen üzerinden 3 ay geçmesine rağmen hala aklımdan çıkmayışından biliyorum. ama ben umutluyum üzülmüyorum çünkü ben yine anne olucam sizlerde öyle onlar bizim cennetteki meleklerimiz
arkadaşlar kar yağınca sizde bebeklerinizin üşüdüğünü düşünüyormusunuz?Yoksa bir tek ben mi saçmalıyorum.biliyorum üşümüyor ama onun bedeni dışarıda buz gibi soğuk toprakta yatarken sıcacık yatağımda uyuyamıyorum.Anne yüreğim tuttu herhalde..
Amin canım, zaten tekrar bebek sahibi olma düşüncesiyle bu acıya katlanıyoruz. sanada geçmiş olsun. Rabbim inşallah tez zamanda hepimizi tekrar anne yapar.arkadaşlar hepinize geçmiş olsun ve rabbim sabır versin
ben kar yagdıgında üşüdüğünü düşünmüyorum
cünkü onlar cennette neden üşüsünler ki en huzurlu en mutlu yerdeler.............
:38hamdolsun hanife iiyim seni sormalı toparlanabildinmi
aynı hanifecim ben psikoloğa gitmedim kendikendime aşmaya calışıyorum zaman gectikçe daha ii oluyordun dalmalar azalıyor:)arkadaşlar bebektren sonra beynim uyuşuk aklım hep aynı noktada hep dalıyorum sizdede böyleme pskologlamı görüşmem lazım acaba doktorum öylen demişti ama ben istemedim
yok canım ya keşke toparlanabilsem ama içime atıyorum hep eşim üzülmesin diye neyapıcam bilmiyorum
aynı hanifecim ben psikoloğa gitmedim kendikendime aşmaya calışıyorum zaman gectikçe daha ii oluyordun dalmalar azalıyor:)
bence içini dök ağla içine attıkça büyür
bigünüm ii diğer günüm kötü geçiyo bide dr 6ay bekle ddi onuda takıyorum bidaha olmazsa diye offf
Kızlar nasılsınız?
Ben bir kere gittim dra.Sadece olabildiğince konuş dertleş ağla içine atma dedi hakikaten öyle yapınca uzun süre beni idare ediyor birkaç gün iyi geliyor sonra tabi başa dönüyoruz başlıyorum yine geçmiyor işte bu acı hiç hafiflemiyor demeye.Geçmesini çok istiyorum ama geçmesini hiç istemiyorum.Karmakarışık.
Zaman geçtikçe Zeynebimi daha az anmak veya düşünmek istemiyorum ama zaman geçsin ki kendimi toparlayayım istiyorum.Garip bir durum işte
cnm sen kürtajmı oldun yoksa doğummu[/QUsuni sancı verdiler 2 saat bebeğin düşmesini beklediler sonra kürtaja aldılar
Kızlar nasılsınız?
Ben bir kere gittim dra.Sadece olabildiğince konuş dertleş ağla içine atma dedi hakikaten öyle yapınca uzun süre beni idare ediyor birkaç gün iyi geliyor sonra tabi başa dönüyoruz başlıyorum yine geçmiyor işte bu acı hiç hafiflemiyor demeye.Geçmesini çok istiyorum ama geçmesini hiç istemiyorum.Karmakarışık.
Zaman geçtikçe Zeynebimi daha az anmak veya düşünmek istemiyorum ama zaman geçsin ki kendimi toparlayayım istiyorum.Garip bir durum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?