bende unutamıyorum hala uykularım düzensiz. gece uykusuna hasret kaldım diyebilirim. geceler kabusum oldu. bebeğimi gece 5 te kaybettim diye sanırım. o saatten önce uykuya dalış yapamıyorum. yatak odama gitmek ilk günkü kadar zor olmasada bana orda kasvet çöküyor. piskolojik olarak karnım ağrımaya başlıyor nefes alamıyor gibi oluyorum. dr. bana ilaç vermişti antidepresan ben o gün ona çok kızmıştım ben delimiyim ben bebeğimi kaybettim tabiki ruh halim bozulacak ağlayacağım niye verdiki diyordum ama sanırım haklıymış. travma oluşabiliyormuş kötü şekilde düşük ve kürtaj olanlarda. sanırım bende öle oldum .. bi an ağlıyorum sonra susuyorum ama ne yapsam ne etsem aklım hep bebeğimde. bugün şu kadarlık olacaktı şimdi bunları yaşayacaktık yok ikili test zamanı geliyordu demekten kendimi alamıyorum. hala eski topiğe girip hamile arkadaşlar ne yapıyor diye bakıyorum. yazdıklarını okuyunca hem onlar için dua ediyorum böle acılar yaşamasınlar diye ama içten içede kıskanıyorum. kıskanıncada üzülüyorum. allahın gücüne gidecek diye korkuyorum. yanlış şeyler yapmak istemiyorum. ama elimde değil kıskanıyorum. sokağa çıkmıyorum hamile görmemek için. ailemin yanına gitmiyorum beni görenlerin geçmiş olsun tekrar olur laflarını duymamak için. kendimi iyice eve kapattım inanın kapı çalsa açmıyorum. nasıl olsa ailem yok burda eşimde gelse arar. kimse kim diyip kapı sesini duyup cvp vermiyorum.bebeğim için ona iyi gelecek her yiyecek içecek içime oturuyor. yemek istemiyorum ama yemeden de yaşanmıyor. bide benim rahim anormalliğim var onu düşünüyorum ne olacak operasyon olmalımıyım olursam ne kadar süre korunmam gerek ben hemen istiyorum bebeğim gelsin ne yapacağımı bilemiyorum. tek bildiğim sağlıklı düşünemediğim..
evet canım doğru söylüyorsun etrafımdaki herkez öyle diyo üzülmeyin bunlarda geçicek şikayet ediceksiniz uykusuzluktan offf bu niye susmuyo diyeeher yazınızı okudugumda gülümsüyürum aynı beni anlatıyrsunuz kızlar ya
ama gececek bugünler yeni bebeklerimiz oldugu zaman merhem olacaklar bize bu seferde bebekten dolayı uyuyamıyoruz diyeceğiz inş.:)
evet canım doğru söylüyorsun etrafımdaki herkez öyle diyo üzülmeyin bunlarda geçicek şikayet ediceksiniz uykusuzluktan offf bu niye susmuyo diyee
eşim bile öyle diyor ya çocuk oldugunda unutacaksın bu seferde gazı emzirmesi süt gelmemesi başka sorunlar olacak unutacaksın diyor
ayy eşim olmasa Allah nazarlardan saklasın çok anlayışlı eşim var ya birkez olsun üzmedi beni bu konudada hep destek oldu bana o olmasa bir de sizler olmasanız çok zor olacaktı bnm için
evet canım en büyük destekçimiz onlar eşlerimiz moral çok etkiliyomuş o yüzden biran önce toparlanmalıyız yeni bebişlerimiz için
ben öle uykusuzluğa razıyım gelsinde sağlıkla kucağıma alayımda isterse hiç uyutmasın. o yokken onun için uyuyamıyorsam o varken onun için yine uyumam. ben bu cumartesi dr. gidicem rahimdeki septum için. bakalım ne diyecek kesin tanı daha konmadı hamileyken öğrenmiştim. şi,mdi başka bir dr. gidicem. bakalım ne diyecek belki septum değilde arkuat rahim der belli mi olur. inşallah arkuat der kızlar o normal rahime en yakın rahim şekliymiş. öle derse operasyon falan geçirmem. bide ben ilk regliden sonra korunmayı düşünmüyorum eğer operasyon olmazsam tabi. çünkü ben artık allaha bırakıyorum. eğer verecekse o verecek. alacaksada o alacak. yani rahim dinlensin diyolar ama benim daha çok küçüktü 8 haftalıktı bebeğim. bide zaten kendim düşürdüm.kürtaj sadece temizlemek için oldu . insanlar kürtajdan sonra korunuyorlar 4 ya da 5 ay sonra hamile kalan ve yine düşürenler var hemen hamile kalıpta sağlıkla dünyaya getirenler var. yani artık herşey allahın taktirine kalmış. bide hemen olacağı ne malum. ne bilim belkide sağlıklı düşünemediğim için ne yapacağımı bilemiyorum tek istediğim hayallerime kaldığım yerden devam etmek. içimdeki boşluğu doldurabilmek. içimdeki acıyı yeni bir bebekle yeni bir canla hafifletebilmek..
inşallah hanifecim ne kadar moral olarak ii olursak daha iyi toparlanırız
ukomut nereye gitti yawww
inanmıyorum ya 6.bebek mi canım sebep ne ya cok üzüldüm inş. burda hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız....Arkadaşlar mrb ben bu siteye geçen ay üye oldum. Googlede ararken erken gebelik belirtileri diye girdiğimde çıktı karşıma. Önce ordaki arkadaşlarla kaynaştım 10 gün öncede hamileliğimi müjdeledim. Ama şimdi bu topikte buldum kendimiEvet bende sizin gibi bebeğimi kaybettim... 6. bebeğimi... Rabbim hepimize sabır versin sağlıklı, ömürlü bebekler nasip etsin. Ne kadar da küçükde olsa kaybetmek çok acı, Rabbim bi daha yaşatmasın...
galiba hepimiz ilk bebekleriydi dimi
Arkadaşlar mrb ben bu siteye geçen ay üye oldum. Googlede ararken erken gebelik belirtileri diye girdiğimde çıktı karşıma. Önce ordaki arkadaşlarla kaynaştım 10 gün öncede hamileliğimi müjdeledim. Ama şimdi bu topikte buldum kendimiEvet bende sizin gibi bebeğimi kaybettim... 6. bebeğimi... Rabbim hepimize sabır versin sağlıklı, ömürlü bebekler nasip etsin. Ne kadar da küçükde olsa kaybetmek çok acı, Rabbim bi daha yaşatmasın...
Arkadaşlar mrb ben bu siteye geçen ay üye oldum. Googlede ararken erken gebelik belirtileri diye girdiğimde çıktı karşıma. Önce ordaki arkadaşlarla kaynaştım 10 gün öncede hamileliğimi müjdeledim. Ama şimdi bu topikte buldum kendimiEvet bende sizin gibi bebeğimi kaybettim... 6. bebeğimi... Rabbim hepimize sabır versin sağlıklı, ömürlü bebekler nasip etsin. Ne kadar da küçükde olsa kaybetmek çok acı, Rabbim bi daha yaşatmasın...
inanmıyorum ya 6.bebek mi canım sebep ne ya cok üzüldüm inş. burda hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız....
Aro canım amin inş. Eski dr.um sebebi açıklanamayan düşük demişti 3 düşüğüme. Bi gebeliğim ikizdi 6,5 aylık erken doğum oldu rahimağzı yetmezliği varmış, bu son gebelikten öncede farklı bi dr. a gittim hiperprolaktinemi çıktı(yok yok yani) . 3 düşüğümde 4 haftalıktı bu sefer 6 haftalıkken düştü c.tesi günü. Psikolojim alt üst oldu kimseyi görmek istemiyorum, dışarı çıkmak istemiyorum. Hamile ya da doğum yapmış birini görmeyi boşver bebek bezi reklamı bile gördüğümde hüngür hüngür ağlıyorum. Hala göğüslerim sızlıyo, kaşınıyo sinir oldum. Rabbim kimseye yaşatmasın...
aramıza hoşgeldin canım tek çaremiz dua bundan sonra rabbimden istemek ve dilemek
Hoşbuldum canım, baktım böyle bi topluluk var benim halimden en ii onlar anlar dedim. İnsan içini döküp rahatlamak istiyo, çünki ne anneme ne ablama ne de eşime diyemiyorum bunları Allah sizlerden razı olsun ve bi daha yaşatmasın inş.
arkadaşlar bişey sorucam benim rahimim açıldığı inceldiği için düştü bebeğim 2.bebekte rahimi dikebiliriz ddi dr ama yine aynı böyle bi sorun olcak diye bişey yok ddi ama hiç etrafınızda varmı rahimini diktiren
inanmıyorum ya 6.bebek mi canım sebep ne ya cok üzüldüm inş. burda hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız....
Aro canım amin inş. Eski dr.um sebebi açıklanamayan düşük demişti 3 düşüğüme. Bi gebeliğim ikizdi 6,5 aylık erken doğum oldu rahimağzı yetmezliği varmış, bu son gebelikten öncede farklı bi dr. a gittim hiperprolaktinemi çıktı(yok yok yani) . 3 düşüğümde 4 haftalıktı bu sefer 6 haftalıkken düştü c.tesi günü. Psikolojim alt üst oldu kimseyi görmek istemiyorum, dışarı çıkmak istemiyorum. Hamile ya da doğum yapmış birini görmeyi boşver bebek bezi reklamı bile gördüğümde hüngür hüngür ağlıyorum. Hala göğüslerim sızlıyo, kaşınıyo sinir oldum. Rabbim kimseye yaşatmasın...
Hoşbuldum canım, baktım böyle bi topluluk var benim halimden en ii onlar anlar dedim. İnsan içini döküp rahatlamak istiyo, çünki ne anneme ne ablama ne de eşime diyemiyorum bunları Allah sizlerden razı olsun ve bi daha yaşatmasın inş.
biz hep arkandayız içini buraya dök bizi bizden başka kim anlarki zaten cok gecmiş olsun
arkadaşlar bişey sorucam benim rahimim açıldığı inceldiği için düştü bebeğim 2.bebekte rahimi dikebiliriz ddi dr ama yine aynı böyle bi sorun olcak diye bişey yok ddi ama hiç etrafınızda varmı rahimini diktiren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?