gelenler geldi yine..hiç bir şey görmüyor gözüm . bir dibe batıyorum bir yukarı çıkacak gibi oluyorum,sonra tekrar dipteyim.mahpus yatanlardan bile daha acınacak haldeyim . hiç değilse hergüne bir uyanma sebepleri var bir gün daha geçiyor ne de olsa tahliye günleri için. ofiste masamın üzerindeki takvimi işaretlerdim her sabah . ne kadar mutluymuşum , ne mutluymuş bana 3 ağustostu doğum tarihimiz şimdi ise temmuz 1 ne ofisteyim nede evde ellerim bomboş oturmuş deli gibi gelene gidene bakıyorum..bogazım düğümlendi yine ............
canım snei çok iyi anlıyorum ne desem boş aynı süreçten bizde gectik acın henüz taze bunları yaşaman normal
ama acınacak haldeyim diye kendini hırpalama lütfen insan bebeğini kaybettiğinde dünyanın en talihsiz insanı olarak görüyor kendini bilirim
ama daha acı şeyler yaşayan insanlar var onları düşünerek teselli oldum ben
içini buraya dök ne geciyorsa yaz herkes aynı acıyı yasadığı için sana yardımcı olacaktır cnm
gelenler geldi yine..hiç bir şey görmüyor gözüm . bir dibe batıyorum bir yukarı çıkacak gibi oluyorum,sonra tekrar dipteyim.mahpus yatanlardan bile daha acınacak haldeyim . hiç değilse hergüne bir uyanma sebepleri var bir gün daha geçiyor ne de olsa tahliye günleri için. ofiste masamın üzerindeki takvimi işaretlerdim her sabah . ne kadar mutluymuşum , ne mutluymuş bana 3 ağustostu doğum tarihimiz şimdi ise temmuz 1 ne ofisteyim nede evde ellerim bomboş oturmuş deli gibi gelene gidene bakıyorum..bogazım düğümlendi yine ............
geçmiyor esmeray,geçmiyor , hiç geçmeyecek , yandım kül oldum .içimdeki çığlıklar kulağımı sağır ediyor, bütün hayallerim gitti.Eşim için ayaktayım .onun gözlerine bakınca dönüyorum dünyaya tekrar .
off aynı şeyi bugün bende yaptım. Ofisteki masamın üstünde duran takvime baktım. her günü işaretlemişim ta ki 16 Mayıs gününe kadar. Doğumu yaptığım günse kırmızıyla boyanmış hiç unutma bugünü der gibi 19 Mayıs!. Bugün olmuş 1 Temmuz o kadar da az kalmıştı ki doğuma. Ağustosun ilk haftası izine ayrılacaktım... Allahım sabır ver.. Ne olur sabır ver...
gülşah cım diyecek bir söz bulamıyorum bende o süreclerden gectim ama şunu söylim zaman herşe,yn ilacı acı gecmiyor ama hafifliyor
doğumun normal olmuş cnm 3 ay sonra denemelere başla derim cünkü bu acınınilacı yeni bir bebek
Canım benim. bende 19 mayıs ta doğum yaptım . sen neden erken doğum yaptın ?
maalesef bende aranızdayım...... mayısın 13 de kaybettim meleğimi... 20 haftalıktı 13. haftadan itibaren uğraştık kurtarmak için. kistik higromma hidrops ve turner sendromu vardı kızımda. 16. haftamda amniyosentez yapıldı. ve beklenen son geldi ondan sonra. kromozom bozukluğu vardı yapılcak hiçbir şey yoktu. sonlandrma kararı çıktı. hastaneye yattım çok şükürki yattığm gün sancılarım başladı ve gece 10 buçukta meleğim benden koptuu gittiii. bundan sonra yapılcak hiç bişeyim yok zamanla geçer yenisi olur lafları boğdu beni. hangi evladın yerini hangisi tutabilirki? minicik kızım gitti sütlerim aktıkça içim eridi. ve sanki günler geçtikçe acısı daha da artıyor hiç azalmıyor içimde yangınlar yanıyor. dışardan çok güçlü içerdende bi okadar bitikim. çok zormuş hemde çok zor mezarlığın yanından geçerken ömrümden ömür gidiyor canımdan biparça orada bensiz gözüm gibi bakarken artık yanlız. rabbim kimselere yaşatmasın en kısa zamanda sağlıklı kardeşini göndericek meleğim biliyorum bekliyorum..... canım kızım seni canımdan çok seviyorum......
içinin ne kadar dolu olduğu çok belli. o kadar güzel anlatmışsın ki.
Keşke gelmeseydin ama hoşgeldin. bundan sonrasını beraber geçireceğiz inşallah, yalnız değilsin.
Allah yardımcımız olsun. yüzümüzü güldürsün inşallah.
maalesef bende aranızdayım...... mayısın 13 de kaybettim meleğimi... 20 haftalıktı 13. haftadan itibaren uğraştık kurtarmak için. kistik higromma hidrops ve turner sendromu vardı kızımda. 16. haftamda amniyosentez yapıldı. ve beklenen son geldi ondan sonra. kromozom bozukluğu vardı yapılcak hiçbir şey yoktu. sonlandrma kararı çıktı. hastaneye yattım çok şükürki yattığm gün sancılarım başladı ve gece 10 buçukta meleğim benden koptuu gittiii. bundan sonra yapılcak hiç bişeyim yok zamanla geçer yenisi olur lafları boğdu beni. hangi evladın yerini hangisi tutabilirki? minicik kızım gitti sütlerim aktıkça içim eridi. ve sanki günler geçtikçe acısı daha da artıyor hiç azalmıyor içimde yangınlar yanıyor. dışardan çok güçlü içerdende bi okadar bitikim. çok zormuş hemde çok zor mezarlığın yanından geçerken ömrümden ömür gidiyor canımdan biparça orada bensiz gözüm gibi bakarken artık yanlız. rabbim kimselere yaşatmasın en kısa zamanda sağlıklı kardeşini göndericek meleğim biliyorum bekliyorum..... canım kızım seni canımdan çok seviyorum......
Slm kizlar ben de carsamba gunu normal kontrolumu olmak icin dr a gittim ve bebegimin kalbi durmustu 10 haftalikti kurtaj olmadan mudahele edildi vajinal hap koyduk 6 saat sonra bebegim ben den ayrildi Allah sabirlar versin hepimize insAllah meleklerimiz sefeatci olsun bizlere adini abdullah koydum cinsiyetini bilmedigim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?