bebeğini kaybedenler 2011

Enny; Canım , Başın sağolsun Rabbim sabır versin .dayanacağız bu acıya başka yolu yok .canımızdan can gitti, bir parçamız artık yok .doğumdan sonraki ilk randevumda doktorum ultrasonla rahmime bakıyor , iyi toparlanmaya başlamış vs gibi yorumlar yapıyor benimse yüzüm duvara dönük .bakamadım o tarafa o boşluğu görmeye dayanamadım, yapamadım ..şimdi yeni bir bebek olduğunda neler hissedeceğim bilemiyorum ,nasıl olacak ? birdaha öyle heyecanla bakabilecekmiyim hiç zannetmiyorum belki bir daha anne olacağız ama bir arkadaşımızın dediği gibi asla tam bir anne gibi hissedemeyeceğim .şu an sadece Nehir'in annesiyim başka birşeyde olmak istemiyorum.. ne söylenirse söylensin biz artık boyut değiştirdik.şu kısa zamanda o kadar çok şey öğrendimki .ailen dışında hiç kimsenin umurunda değilsin , insanoğlu egoist, yalnız ve yalnız kendini düşünüyor.
onun için canım herkesle konuşup rahatlamak isteyeceksin ama daha çok üzülüyorsun sakın yapma bunu .fırsat buldukça buraya yaz içinden geçenleri, insan satırlara dökünce yazdıklarını psikologtan bile daha iyi geliyor burası,çünkü burada senin gibi damdan düşünler var ve seni bir tek onlar anlar ....

canım arkadaşım.Ne güzel dua etmişsin , Allah senden razı olsun Yüze Rabbim o güzel kalbine göre versin inşallah ne diyeyim diyecek söz bulamıyorum yapmışsın yine yapacağını ...

allah razı olsun duların için. bende o gece hepimiz için dua ettim. allahım dualarımızı kabul et nolur.

ay dün bebek gormeye gittim esimin kuzenin kizi oldu 4 haftalik...
besigini gorunce dayanamadim agladim.....
Allahtan bebegin annesi yanimda degildi eltisi vardi cok kötu oldum ben ya......
ben gidemem artik bebek falan gormeye....
taaaaki hamis kalana dek....
kizim da sessiz sesiz yanimda agladi bebegi kucagina almadi...
o kadar bebek seven kiz yaa oda etkilendi......
ins hayirlisiyla yola cikar bebisim saglikli sihatliii insAllah.....
Allahim sen dualarimizi kabul et Aminnn

Slm canlarim cok mutluyum Allahim sana sukurler olsunDoktorda kontrolum var rahim 11 milime inmis gayet guzel dedi dr kurtaja gerek kalmadi bir sonraki adeti bekliycem ondan sonra dedi 2 ay korun calismalara basla dedi cok sukur guzel Allahim ya esimle adet olana kadar iliski yasak korunmali olsa bile hamile kalabulun dedi :) ins bu üc aylarin yuzusuyu hurmetine sevdi peygamberimizin yuzusuyu hurmetine bebeklerimiz gelecek umudumuzu yitirmeden sabirla yola devam ins

Maşallah. Allah hepimizin gönlüne göre hyrlısını versin inşallah.

Bu sırada diğer 3 yavrunun bakımı ve ilgisi zor olduğundan umarım gücün moralin eksilmyordur gün içinde gurbetgüzeli:26:

Maşallah. Allah hepimizin gönlüne göre hyrlısını versin inşallah.

Bu sırada diğer 3 yavrunun bakımı ve ilgisi zor olduğundan umarım gücün moralin eksilmyordur gün içinde gurbetgüzeli:26:
kizim 12, oglum 9 diger oglum 5 yasinda bana yukleri yok cok sukur de yine den insan HAMIS gorsem icim aciyor ins yeniden baslayacagim adetimi bekliyorum

benim 1 tane oğlum var. 23 aylık oldu şimdi.Allah ım isteyen herkese versin.bambaşka bi duygu.anne baba diye gelip sarılması,omuzunuza gelip yaslanması çok farklı duygu.ama bi yandanda çok fazla sorumluluğu var.belkide benim yaşım küçük olduğu için ben çok zorlanıyorum.acaba erken mi yaptık çocuğu diyorum ama eşim tek çocuk ve tedaviyle olduğu için ve ailesinde kısırlık sorunu olduğu için belkide böylesi hayırlıymış diyorum.ALLAH HERKESİN DUASINI KABUL ETSİN.İNŞ EN KISA ZAMANDA İSTEYEN HERKES HAMİLE KALIR:))))

kizim 12, oglum 9 diger oglum 5 yasinda bana yukleri yok cok sukur de yine den insan HAMIS gorsem icim aciyor ins yeniden baslayacagim adetimi bekliyorum

maşallah cnm baya cesaretlisin 4. ye niyetlisin. teselli 3 yavrun var allah onlara uzun ömür versin. ben ilk hamileliğimde kaybettim bebeğimi çok daha ağır oluyor teselli olucak hiç kimse yok geride bana kalan.

Canım güzel rabbim evladını sana bağışlasın,acısını göstermesin.ama neden buraya anne baba diye size gelip sarılmasını yazdığını anlayabilmiş değilim,buradaki anneler zaten yaralı, belki bir daha evlat sahibi olamayacak olanlar var birde sizler neden daha çok üzmeye çalışıyormuşsunuz gibi hissediyorum? Bizler yavrumuzu kucağımıza alıp doya doya sarılmamış olsakta bir anneyiz lütfen bunu unutmayın lütfen !!!

bencede haklısın nehirinannesi bende kızıyorum böyle şeylere bir de gelip ben olsam dayanamazdım yada nasıl dayanıyorsunuz demlerine yada siz okudukça yawruma gidip bir daha sarıldıöm demelerine yara deşmekten başka bşr şey değil

Bugün gene çok sıkıntılıyım.sanki zaman hafifletmiyor acımı,oğlumu çok özlüyorum...kafamda bir sürü soru var cevapsız.Bazen çok pozitif bazen çok negatif oluyorum.İş yerinde işler yoğunken iyiyim ama eve gidince yalnız ben ve acım var,sanki mutluluk çok uzaklarda kaldı gibi geliyor.Kimseyi bunaltmak istemem ama burdan başkada hiç biyerde paylaşamam duygularımı, Ramazanı iple çekiyorum.Huzur bulmak için, sonra dua bile edemiyorum.Allahım bana yeniden mutluluk ver diyemiyorm.Nasıl ne isticemi bilemiyorum. Bişey bana dur diyor.Bunları yaşayan varmı acaba iyileşmeye kendim mi dur diyorum.Tek bildiğim oğlumu çok özlediğim...Tam 64 gün oldu. Bomboş 64 gün

canım arkadaşım,kader arkadaşım benimde tam 52. günüm, 52 gün oldu kızımı kaybedeli ..aynen beni yazmışsın, azıcık gülümsesem bile suçlu hissediyorum kendimi ,sanki birdaha eskisi gibi hiç gülmeyeceğim ..işe başladım bende ,bugün ikinci günüm.aklıma gelen başıma geldi ,bir tane kendini bilmez geldi ne dedi biliyormusun '' sen bizim için ibretsin,Allah bak ben kuluma neler yapıyorum diyerek seni gösterdi ama biz hala ibret almıyoruz '' gibi birşeyler geveledi.iki tane evladı var Allah bağışlasın Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın !!! Birşeycikler demedim . sustum..!!!!

canım yasaddıkların gayet normal kolay birşey değildi ki başımıza gelen..............

afedersiniz denyonun biride eşime bnm eşimde şu an hamile 8 aylık sizden sonra korkar oldu nasıl oldu sizin olay demiş malesef herbirimiz yaşıyoruz daha bu ne ki neler duydum neler

NKOB cok guzel bir dua olmuş !!!binlerce amin gönderiyorum .inanın kendim için dua ettiğimde sizlerede ediyorum bende.. hakkımızda hayırlısı...Bende otopsi sonucunu bekliyorum .genetiğim çıkmış hafataya görüşücem drumla bakalım hayırlısı neye nasıl dua edebılecegımı bılemıyorum bazen ...bazen çok üzülüyorum sonra ALLAH biliyor diyorum..bizi bilmediğimiz birşeyden korudu diyorum .ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN..DUALARIMIZI HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN..
Nehirinannesi ...off canım insanların bu acımasızlıgı beni mahvediyor ...nekadar duygusuz ,hain olabiliyolar umarım allah da ona ibretlik böyle demiş ya ..yaşatmaz .evlatları yaşamaz .derde ortak olmak bir nebzede olsa moral vermek yerine .....allah yardımcın olsun....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…