- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
öyle umut ediyorum ki yeni bir bebekle ben mutlu olacagim Rabbimban saglikli bir hamilelikten sonra saglikli bir evlat daha nasip etsin ins canim cok cok sagol sizlker uzulmyeyin guzel gunler gecirin stresten uzak durun ne olurCanım ben tatildeydim uzun zamandır girmedim topiğe şimdi öğrendim, çok ama çok üzüldüm ve şuan gözyaşlarıma hakim olamıyorum...Böyle durumlarda söylenecek söz de yok....Rabbim sana sabır versin, diğer evlatlarını sana bağışlasın uzun ömürler versin onlara...İnşallah en kısa zamanda rabbim seni yine mutlu eder..
gülse 84 ilk hamile kaldığımı ögrendiğimde senin kullanıcı resmini eşim bana moral olsun diye telefonuma yüklemişti bak böyle güzel ve sağlıklı bebeğımiz olsun diye gecen hafta perşembeye kadarda durdu telefonumda takii bebeğimi kaybedene kadar.Yazdıklarınızı okudum belki sizlerininkinin yanında konuşmaya hakkım yok benım bebegim 18 hafta benımle kaldı 5 aylık olmasına 1 hafta kalmıştı kaybettiğimde .gecen hafta perşembe cıktım hastaneden nedense deli gibi aynı seyleri okuyup duruyorum bos kaldıgımda benım gıbı kaybedenlerı .nedenlerını okuyup duruyorum sizin yazılarıda okudum özellikle nehırın annesını okurken hıckırarak kendı kendıme delı gıbı ağladım daha da aglıyorum ya ..biliyorum kaybettım allah verdı allah aldı ..biliyorum belkide sağlıklı olmıcaktı hayırlısı buydu ...bılıyorum bılıyorum ama cok uzuluyorum cok .suanda evde yanlızım esımın ablası almanyadan geldı onlara gıttı ben bahane uydurdum gıtmedım tel konuştum dırek hayırlı haberler mı var bebek mı var dıyor kahroldum kahroldum.benım 7 haftadan buyana kanama oldugu ıcın kımseye soylemedık yavrumu...kızımı artık kımseden bu soruyu duymak ıstemıyorum kı bu soran ınsan daha once bır bebegını kaybetmış senelerce ugrasmış bır ınsan sımdı 3 oglu 1 kızı var ya unuttu herseyı ...nıye ısrarla sorarlar ınsanların ne yasadıgını bılmeden.
.Ben oyle bebek delisi olmadım hiç 3 senedır ugrasıyoruz 7 yıldır evlıyız.kımyasal dusuk yasadım pek bişey anlamadım uzuldum ama gecmıştı sonra tup bebege yonlendırıldık bu ılk denemeydı ama hıc sevınc yasayamadım Ahhh bebegım karnımdayken mutlu olsaymısım ahh ıçim nasıl yanıyor kavruluyor onun ılk kalp atısını duydugumda cok kanamamam vardı oyle boyle degıl ama ambulansla hastaneye kaldırdı drum anlayın..ama bukadar haftaya kadar dayandı kızım meleğim.ama suyu gelince dayanamadı ıkı gun sancı cektım hayatımda ıkı gun sılındi ıkı gun yok .takvımımden sılındı bebegımı doguramadım allahtan yapamadım bıde o travmayı nasıl atlatırım dıye düşünmekten kurtaja alındım ıkı gunun sonunda
NAPICAM BEN SIMDI HEP AKLIMDA YA YINE OLURSA KORKUSU CILGINCA TEKRAR DENEME ISTEGI ,KORKUSU ,DENEME CESARETSIZLIĞİ..BÖYLE KARIŞIK MUTSUZ YANLIZ KORKAN ÖZLEYEN NETTEN BEBEK RESIMLERINE BAKAN AGLAYAN BİŞEY OLDUM .
Şimdi ilk randevum salı gunu meleğim olmadan ilk randevum BOŞLUK BOŞLUK göbeğime baktıkca bağıra bağıra ağlamak gelıyor içimden..
Başın sağolsun arkadaşım.Rabbim dayanma gücü versin.Kelimelerin tükendiği noktadayız hepimiz bende aynı sebepten 23 gün önce toprağa verdim güzel kızımı 17 gün yaşadı meleğim.her sabah uyandığımda bütün dünya üzerime çökmüş gibi nefes alamıyorum . sanki üzerimde bir kaya var ne gelir elden eşim için güçlü olmaya çalışıyorum.hissettiklerimiz aynı bizi ancak biz anlarız.en yakın arkadaşın bile yanında olmayabiliyor.yaşadığımız şey o kadar ağırki düşün artık bizi kaldıramıyorlar . seninle konuşurken ses tonları kullandıkları kelimeler bile değişiyor.bir an önce unutup normal hayata döneceğimizi düşünüyorlar sığındıkları tek cümlede üzülme bir daha olur.kimseyi yargılamıyorum anlamalarınıda beklemiyorum dilerim hiç kimse bizim yaşadıklarımızı yaşamasın ama dünya döndükçe yaşanıyor malesef bizden öncede vardı bizden sonra da olacak.onun için kader arkadaşım dik duracağız acımızı içimizde yaşayararak kaybettiğimiz meleklerimiz için hayata tutunacağız.onlar bizim gözümüzden bakacaklar güneşe , aya bizim gözümüzle bizim kalbimizle yaşayacaklar bu hayatı bu mübarek gecede rabbim dualarımızı kabul etsin.
üzülerekt olsa hoşgeldin arkadaşım.rabbim tekrar yaşatmasın.dayanma gücü versin.hepimiz aynı durumdayız inan.istediğin sıkıldığın her zaman yaz.inan bizi bizden daha iyi anlayan yok.birbirimizi hiç tanımaskta aynı acıları tatmış kocaman bir aileyiz.lütfen sorgulama ben çok yaptm.şimdi çok pişmanım.ilk sabır metanet çok önemli canım.imtihan.benim imtihanım buymuş diye düşün olur mu?dua et.tesbih çek.bu sayfanın gerilerini oku.yanlız olmadığını bilmek birazcık olsun insanı rahatlatıyor.
Allah cocuklarina uzun, saglikli ömürler versin canim....
gene bi cümle ve ben yine fenayim..."sanki tam anne olamadım gibi garip bir psikolojideyim"...... sanki benim beynimden cikan bir cümle.. iste benim korkum da bu ama cümleyi bulamiyormusum...
"öbür dünyada onlara kavuşacağım umudunu tasiyorum "... Allahin izniyle canim, insallah hepimiz bu umutla yasiyoruz...
seni en ii bebeğini kaybedenler anlar ben öteki baskası vs.... bende bebeğimikaybettim bugün 34 gün oldu henüz mezarına gidemedim gitsem biliyorum dayanamayacağım dizlerimin bağı çözülecek belkide baska seyler diyecek birsey bulamıyorum çünkü yookk rabbim hz eyüp sabrı versin herkese...
canim guzelim iyi dileklerin icin cok cok sagol ole umut ediyorum ki yeniden anne olucaz yeterki saglikli sihhtali hayirli evlat nasip etsin AllahimGeçen yıl çocuklarımızın ölümleri yazılmış.
Bu yıl da sağlıklı, hayırlı, her şeyiyle sağlam, tüm olumsuzluklardan uzak halimizle, uzun ömürlü bebeklerimizin doğumları yazılmış olsun Allahım noolurrr...
ceyda_1984; chnb; melekannesi67; ghisem; ozlem378; htpinar; esmeray03; burcuerdem; haticesu; n__a__z; derman; davraz32;
ukomut; map; madeofhonor;
yesimmm33; swanson; fulya41; lifos; zerdal; sinannuray; hulyabaskurt; nehirinannesi; enny; toprakesra; pasagulsah; gulse84;
gurbetguzeli; malatya44_ayse ve NKOB için AMİNNNNNNNNNNNNN
Geçen yıl çocuklarımızın ölümleri yazılmış.
Bu yıl da sağlıklı, hayırlı, her şeyiyle sağlam, tüm olumsuzluklardan uzak halimizle, uzun ömürlü bebeklerimizin doğumları yazılmış olsun Allahım noolurrr...
ceyda_1984; chnb; melekannesi67; ghisem; ozlem378; htpinar; esmeray03; burcuerdem; haticesu; n__a__z; derman; davraz32;
yesimmm33; swanson; fulya41; lifos; zerdal; sinannuray; hulyabaskurt; nehirinannesi; enny; toprakesra; pasagulsah; gulse84;
Geçen yıl çocuklarımızın ölümleri yazılmış.
Acımız ortak, dualarımız ortak, birbirimizi tanımamamıza rağmen birbirimize ettiğimiz dualar çok kutsal, Ben bu insanlığa Allah'ın karşılık vermesini umuyorun. Teşekkürler.
ne kadar güzel bi dua allah razı olsun cnm
allah sabır versin cnm allah yardımcımız olsun. çok çok zor dediğim gibi herkes unutuyor bizimde unutacağımızı düşünüyorlar ama öyle dill işte bunu kimse anlamıyor. herkes bi tututrmuş yine olur lafını. evt olurda benim giden kızımın yerini tutarmı unuttururmu? bunu anlayan yok19. temmuz 2011 bugün. hamile kaldığım ilk günden beri bu güne kitlenmiştim.Bebeğim yaşasaydı karnımda, bu pereklampsi belası vurmasaydı belki bugün dünyanın en mutlu insanıydım.herşey için artık çok geç herşey geride kaldı, sanki hiç hamile olmadım,sanki o 8 ayı hiç yaşamadım gibi,bilinç altım unutmak istiyor mutlu günleri şimdi ,çok acıtıyor içimi o günler.Herşey çok karışık, zaman geçtikçe ben hariç herkes unutuyor oğlumu başımıza gelenleri, gündemden düşüyor.Bugün, anne olamadığımı tokat gibi vuruyor bana ben kaybettim,kaybedenlerdenim.
Hepimizden inşallah. Hepimizi iki dünyada güldürsün.
Çizelgen hala duruyor gülsegördükçe çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?