canım arkadaşım,kader arkadaşım benimde tam 52. günüm, 52 gün oldu kızımı kaybedeli ..aynen beni yazmışsın, azıcık gülümsesem bile suçlu hissediyorum kendimi ,sanki birdaha eskisi gibi hiç gülmeyeceğim ..işe başladım bende ,bugün ikinci günüm.aklıma gelen başıma geldi ,bir tane kendini bilmez geldi ne dedi biliyormusun '' sen bizim için ibretsin,Allah bak ben kuluma neler yapıyorum diyerek seni gösterdi ama biz hala ibret almıyoruz '' gibi birşeyler geveledi.iki tane evladı var Allah bağışlasın Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın !!! Birşeycikler demedim . sustum..!!!!
Ya inanmıyorum bu insanlara ben ama bilmedikleri bişey var aslında oda o anda evladıyla övünerek terbiye ediliyor.Allah katında herşey o kadar ince hesaplanıyorki.Aynı beni anlatıyorsun demişsin,inan bende beni anlatıyorsun yazılarında.çok tuhaf ama tatlı kızının adını dualarımda açık ve net söylüyorum.Acı günümüzün tarihleri çok yakın.Gerçektende Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın.İşe geldiğim ilk gün kabus gibiydi benimde, ama işe gelmek istedim hemde raporumdan 15 gün önce, yoksa ev daha beter ediyor beni. Bizi teselli edenlerden de Allah razı olsun, etmeyenlerden de,iş yerinde çaktırmadan karnımıza bakıyolar iyisin çok iyisin diyolar...ilk hafta zor çok zor.
Canım arkadaşım minik kızıma ettiğin dualar için Allah senden razı olsun,rabbim dualarımızı kabul etsin benimde duam hep sizlerle..evet yeniden normal hayata dönmek çok zor , hele birde dangalakların arasında çalışmak daha bir ölüm .. dün inadına işyerine gelmeden önce kızımın ismini kolye yapıp boynuma astım , göğsümü gere gere geldim işyerine , evet benim bir kızım var. onu kaybetmiş olabilirim ama bu benim gerçeğim , beni her gördüklerinde kızımı hatırlatacağım ,bu şekilde yaşatacağım yavrumu ibret alacaklarsa böyle alsınlar kolay anne olmadım ben....
allah bir daha hiç birimize yaşatmasın inş böle acı. kimse anlayamıyor bunu evt yine olur ama gidenin yeri dolmaz unutulmaz asla. bi kızım vardı ve öldü kızım o benim bu böyle ve hep böyle kalıcak. yeniden olur laflarına tahammülüm yok artık. öyle çok dengesiz insan varki etrafımızda işimiz zor sabrımız sınanaıyor resmen
acil cevap lütfennnnn ben adet oldum normalmi sizce
22. gun bebek kaybindan sonra canlar
normal adet belirtilerim var basim agiryor ince ince karnim agriyor dunden bu yana belim agridi[/SIZE][/SIZE]
aynen ole canim yaahep dediğim gibi; onlara göre görmedikleri, yaşamadıkları, gözgöze gelmedikleri ,somut olarak karşılarında olmamış bir varlığı kaybettik.
bizlere göreyse; çift çizgiyi gördüğümüz andan itibaren dünyanın en yüce sıfatı olan anneliği yaşamaya başladığımız, tüm hayatımızı ve hayallerimizi üzerine kurduğumuz canımızın parçalarını kaybettik.
böyle düşününce, ne bekleyebilirim ki insanoğlundan. veya kendim hala nasıl delirmedim acabaaa...
?????????????????????????????
hadi bakalim instamamen bir adet yaşıyorsun. necen olmasın ki:) hyrlı olsun.
hadi bakalim ins
ramazanin ikinic haftasi 6 haftam dolacak ins ben de ondan sonra calismalara baslarim ins
cnm sen ne kadarlıkken kaybettin bebeğini 6 hafat kısa bi süre değilmi? bi süre bekle demedimi dr un. bana 4_5 ay dedi normal doğum olduğu için. bende sabırsızlık ve birazda endişeyle bekliyorum zamanın geçmesini
cnm sen ne kadarlıkken kaybettin bebeğini 6 hafat kısa bi süre değilmi? bi süre bekle demedimi dr un. bana 4_5 ay dedi normal doğum olduğu için. bende sabırsızlık ve birazda endişeyle bekliyorum zamanın geçmesini
gülse cim normal doğum yapanlar için 3 ay süre veriliyor ama kimi doktorlar vücut daha ii toparlansın diye 6 ay öneriyorlar
çooooooooooookkkkkkkkk zorrr yeni bi bebek dindirecekmi bu acıyı... buna karar verermiorum.......
nasıl yeneceğiz o endişeleri?
oy Allahım oyyy.. bn endişelenmeyeyim de kim endişelensin... uyuşturulup beklemek isterdim heralde, beynim uyuşsun ruhum unutsun.. kendime geldiğimde beklediğim şekilde, hatta çok daha iyi şekillerde bebeğimle karşılaşayım.
Allahım hayırlı dualar ettirsin, hayırlar konuştursun, korkuyorum konuşmaya yazmaya..
Tabii kiiii.. Gönül rahatlığıyla düşün gülse. Malum, yaşadım. öyle bir örtüyor ki sevinçler hüzünlerin üzerini.. Yanlış anlaşılmasın, unutmak gibi bir durum değil bu.
Şu an kaybettiğin nasıl değerli ve özlenen ise, sonradan gelen de aynısından olacak. Çok değerli ve güzel olduğundan kaybolacaksın onun sana verdiği muhteşem hayatın içinde Allahın izniyle innşallaahhh.(hepimiz için amin)
Başlangıçta alışamadım bn oğluma. Sonra yavaş yavaş, tek tek ciciler almaya başladım. Sırf alışayım, yüzüm gülsün, gönlüm sevinsin diye. sonra tüm taşlar yerine otuurdu. Sağ salim de kucakladık göğe yükselten sevinçler içinde.
Sonrası da Allahın onu kesin cennet için seçmesi, bni de cennet adayı bir anne olarak...
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
sanki bu kadar bağlanıp sevemicekmişim gibi geliyor. çok güzel moral dolu satrlar yazmışsın cnm saolTabii kiiii.. Gönül rahatlığıyla düşün gülse. Malum, yaşadım. öyle bir örtüyor ki sevinçler hüzünlerin üzerini.. Yanlış anlaşılmasın, unutmak gibi bir durum değil bu.
Şu an kaybettiğin nasıl değerli ve özlenen ise, sonradan gelen de aynısından olacak. Çok değerli ve güzel olduğundan kaybolacaksın onun sana verdiği muhteşem hayatın içinde Allahın izniyle innşallaahhh.(hepimiz için amin)
Başlangıçta alışamadım bn oğluma. Sonra yavaş yavaş, tek tek ciciler almaya başladım. Sırf alışayım, yüzüm gülsün, gönlüm sevinsin diye. sonra tüm taşlar yerine otuurdu. Sağ salim de kucakladık göğe yükselten sevinçler içinde.
Sonrası da Allahın onu kesin cennet için seçmesi, bni de cennet adayı bir anne olarak...
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
benim de 3. kaybım. hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?