şu yazdıklarını başkası söylediği zaman o kadar çok kızıyordumki , oysa sen söyleyince bir başka..cesaret veriyorsun bana.Allahım tez vakitte yüzümüzü güldürsün melek anneleri.(amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn)
benim de 3. kaybım. hayırlısı artık
şu yazdıklarını başkası söylediği zaman o kadar çok kızıyordumki , oysa sen söyleyince bir başka..cesaret veriyorsun bana.Allahım tez vakitte yüzümüzü güldürsün melek anneleri.(amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn)
sanki bu kadar bağlanıp sevemicekmişim gibi geliyor. çok güzel moral dolu satrlar yazmışsın cnm saol
ah işte bu da bni etkileyen cümle. yukarıda nehirinannesine bahsettiğim şekilde o kadar etki altında kalıyorum ki, sizler azıcık daha gülümser, daha olumlu hale geldiğinizde.
Senin için yazdıklarım az bile kalır canım arkadaşım.yaşadığım acıyı iki kez yaşamış olmandanmıdır bilmiyorum sana dayanıyor bir yanım sanki , buradaki yazılarından güç alıyorum ,yavaş yavaş hayata bağladınız beni Allah buradaki diğer arkadaşlarımdan hepinizden razı olsun . dileklerim , dualarım hepimiz için umarım güzel haberlerle dolar bu satırlar , bu sayfalar....
Senin için yazdıklarım az bile kalır canım arkadaşım.yaşadığım acıyı iki kez yaşamış olmandanmıdır bilmiyorum sana dayanıyor bir yanım sanki , buradaki yazılarından güç alıyorum ,yavaş yavaş hayata bağladınız beni Allah buradaki diğer arkadaşlarımdan hepinizden razı olsun . dileklerim , dualarım hepimiz için umarım güzel haberlerle dolar bu satırlar , bu sayfalar....
bnm yavaş yavaş öğrendiklerimi diğer yüreği acılılar daha hızlı oğrensinler, daha hızlı umutlansınlar, Allaha daha erken yaklaşıp imtihanlarını harcamasınlar , zaman kazanıp bol bol mukafat alsınlar imtihanlarından istiyorum.
bu arada özlemi gören var mı ? nerelerde acaba?
Kızım yanımda olmasa bile o kadar çok şey kazandırdıki bana , gerçi keşke hiç tanışmasaydık birbirimizden hiç haberdar olmasaydık da meleklerimiz yanımızda olsaydı ..
kızım sayesinde tanıdım sizi , en derin duygularımı sizlerlerle paylaşıyorum,önceden arkadaşlarım vardı hemde bir sürü , sırlarımız olurdu , şakalaşırdık gülerdik saatlerce chatleşirdik şimdi sadece siz varsınız o kadar değerlisinizki tarifi yok ...
bz de konuştuk bunu daha önce, çok zor zamanda kıymetlenen insanlar biraz fazla değerli oluyor sanırım:) fikrimize fikir, gücümüze güç, duamıza dua, moralimize moral katıyoruz hep beraber.
Elhamdulillah :)
diğer bir paylaşımım ise;
güçlü olmasaydık bu imtihanla karşılaştırmazdı sanırım allah, değil mi :26:
Imtihanın büyüklüğüne göre de mükafatı vardır, değil mi? :26:
Bu dünyada çekene, öbür dünyada çektirmezmiş, değil mi? :26:
Hattaaaa allah eğer isterse bu dünyada da fazlasıyla bizi mutlu eder, değil miiii :97::97:
Idi.
Bunları beynimize zımbalamalıyız. O kadar. ! öpüyorum:)
diğer bir paylaşımım ise;
güçlü olmasaydık bu imtihanla karşılaştırmazdı sanırım Allah, değil mi :26:
imtihanın büyüklüğüne göre de mükafatı vardır, değil mi? :26:
bu dünyada çekene, öbür dünyada çektirmezmiş, değil mi? :26:
hattaaaa Allah eğer isterse bu dünyada da fazlasıyla bizi mutlu eder, değil miiii :97::97:
idi.
bunları beynimize zımbalamalıyız. o kadar. ! öpüyorum:)
çok doğru ve güzel sözler bunlar morale öyle ihtiyacım varki
Moralin hepsi senin beyninde gülse. Buradaki paylaşımları oku. buralar sadece muhabbet yeri değil. hep teselli yeri. bn beynimde ne var ne yok paylaşmaya çalıştım özellikle kendi topiğimde.
bazen öyle tıkanıyor ki insan, tüm bildiklerini unutuyor, kendine söz geçiremiyor. bn de bzm topiği yeniden okuyorum inan. bazı şeylere, '' bunu bn mi yazmışım, iyiymiş öyleyse '' diyorum. motivee olmaya çalışıyorum onlara.
kötü olduğunda yalnız kalma yeter. hiç değilse buradan bizlere ulaş.
Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?