bebeğini kaybedenler 2011

cnmsn yaa. Allah razı olsun hakkımdaki olumlu fikrin için. Bn sizlerle çok mmutluyum. bn de kötüyken öyle bi imdadıma yetişiyor ki buradan bazı arkadaşlarım. yüreğime ennnnnnn ağır gelen zaman ve ortamlarda onların numarasına gitti elim. bir kişiye daha değil.

Yaşamak işte.. naparsın.. neler öğretiyor insana..

benim de 3. kaybım. hayırlısı artık

Gerçekten mi Allah yardımcın olsun. Demek ki Allah seni kendine çekmeye aracı etmiş yavrularını. ve hep birlikte sonsuz mutluluk fırsatı sunmuş. umarım layık olmuşsundur. sen ve hepimiz. umarım.

nedendir bilmem, bu yazıyı okuduğumdan beri tüylerim diken diken. dönüp dönüp, tekrar tekrar okuyorum. yine etkileniyorum her seferinde.

ne güzel bir şey böylesi kıvrandıran bir durumda olan anneye olumlu tesirde bulunabilmek. elhamdülillah. :)

sanki bu kadar bağlanıp sevemicekmişim gibi geliyor. çok güzel moral dolu satrlar yazmışsın cnm saol

ah işte bu da bni etkileyen cümle. yukarıda nehirinannesine bahsettiğim şekilde o kadar etki altında kalıyorum ki, sizler azıcık daha gülümser, daha olumlu hale geldiğinizde.

ah işte bu da bni etkileyen cümle. yukarıda nehirinannesine bahsettiğim şekilde o kadar etki altında kalıyorum ki, sizler azıcık daha gülümser, daha olumlu hale geldiğinizde.

Senin için yazdıklarım az bile kalır canım arkadaşım.yaşadığım acıyı iki kez yaşamış olmandanmıdır bilmiyorum sana dayanıyor bir yanım sanki , buradaki yazılarından güç alıyorum ,yavaş yavaş hayata bağladınız beni Allah buradaki diğer arkadaşlarımdan hepinizden razı olsun . dileklerim , dualarım hepimiz için umarım güzel haberlerle dolar bu satırlar , bu sayfalar....

aminnnn. mübarek cuma, mübarek 3 aylar hürmetine amin.

Bu acının nasıl bir acı olduğunu katmerli yaşadığımdan başkasının neler hissettiğini anlayabiliyor ve çok üzülüyorum. öyle olunca da elimden geleni yapayım, az da olsa rahatlatayım, bn nasıl rahatlıyorsam paylaşayım , bencillik yapmayayım diye burada kendimi paralıyorum inan.

aminnnn. mübarek cuma, mübarek 3 aylar hürmetine amin.

Bu acının nasıl bir acı olduğunu katmerli yaşadığımdan başkasının neler hissettiğini anlayabiliyor ve çok üzülüyorum. öyle olunca da elimden geleni yapayım, az da olsa rahatlatayım, bn nasıl rahatlıyorsam paylaşayım , bencillik yapmayayım diye burada kendimi paralıyorum inan.

bnm yavaş yavaş öğrendiklerimi diğer yüreği acılılar daha hızlı oğrensinler, daha hızlı umutlansınlar, Allaha daha erken yaklaşıp imtihanlarını harcamasınlar , zaman kazanıp bol bol mukafat alsınlar imtihanlarından istiyorum.

Kızım yanımda olmasa bile o kadar çok şey kazandırdıki bana , gerçi keşke hiç tanışmasaydık birbirimizden hiç haberdar olmasaydık da meleklerimiz yanımızda olsaydı ..
kızım sayesinde tanıdım sizi , en derin duygularımı sizlerlerle paylaşıyorum,önceden arkadaşlarım vardı hemde bir sürü , sırlarımız olurdu , şakalaşırdık gülerdik saatlerce chatleşirdik şimdi sadece siz varsınız o kadar değerlisinizki tarifi yok ...

bz de konuştuk bunu daha önce, çok zor zamanda kıymetlenen insanlar biraz fazla değerli oluyor sanırım:) fikrimize fikir, gücümüze güç, duamıza dua, moralimize moral katıyoruz hep beraber.

elhamdulillah :)

nehirinannesi meleklerimiz bize sadece birbirimizi kazandırmadı ki. daha önce paylaştığım 2 yazıyı ekleyeceğim buraya;

NKOB kullanıcısından alıntı ;

olaya iyi yanından bakıp sıralayalım mı:

1. kulluğumuzu gözden geçirecek, biraz daha mahsun olacağız, daha az kırıcı, daha fazla anlayışlı ve ibadetli olacağızzzz..

2. çevremizde olgun ınsan olacağız, bilgilerimizi paylaşacağız, bst dertlilere şükrümüzle sabrımızla örnek oalcağız.

3. bu dünyada yanımızda olan ve inşallah olacak çocuklarımızı dha bilinçli, kendini bilen çocuklar olarak yetiştireceğizzz..

ve

4. sonsuz güzellik olan cennette de sevebileceğimiz bebeğimiz olacak ve o bebeğin şefaati belki de kurtuluşumuz olacaakkkkk!!!

:)

YOK MU ARTTIRANNNNN??????

diğer bir paylaşımım ise;

güçlü olmasaydık bu imtihanla karşılaştırmazdı sanırım Allah, değil mi :26:

imtihanın büyüklüğüne göre de mükafatı vardır, değil mi? :26:

bu dünyada çekene, öbür dünyada çektirmezmiş, değil mi? :26:

hattaaaa Allah eğer isterse bu dünyada da fazlasıyla bizi mutlu eder, değil miiii :97::97:

idi.

bunları beynimize zımbalamalıyız. o kadar. ! öpüyorum:)

inşallah canım benim .inşallahhhhhh.....

çok doğru ve güzel sözler bunlar morale öyle ihtiyacım varki

çok doğru ve güzel sözler bunlar morale öyle ihtiyacım varki

Moralin hepsi senin beyninde gülse. Buradaki paylaşımları oku. buralar sadece muhabbet yeri değil. hep teselli yeri. bn beynimde ne var ne yok paylaşmaya çalıştım özellikle kendi topiğimde.

bazen öyle tıkanıyor ki insan, tüm bildiklerini unutuyor, kendine söz geçiremiyor. bn de bzm topiği yeniden okuyorum inan. bazı şeylere, '' bunu bn mi yazmışım, iyiymiş öyleyse '' diyorum. motivee olmaya çalışıyorum onlara.

kötü olduğunda yalnız kalma yeter. hiç değilse buradan bizlere ulaş.

Allah yardımcımız olsun.

çok saol cnm iyiki burası ve sizler varsınız.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…