inanmıyorum ya 6.bebek mi canım sebep ne ya cok üzüldüm inş. burda hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız....
Aro canım amin inş. Eski dr.um sebebi açıklanamayan düşük demişti 3 düşüğüme. Bi gebeliğim ikizdi 6,5 aylık erken doğum oldu rahimağzı yetmezliği varmış, bu son gebelikten öncede farklı bi dr. a gittim hiperprolaktinemi çıktı(yok yok yani) . 3 düşüğümde 4 haftalıktı bu sefer 6 haftalıkken düştü c.tesi günü. Psikolojim alt üst oldu kimseyi görmek istemiyorum, dışarı çıkmak istemiyorum. Hamile ya da doğum yapmış birini görmeyi boşver bebek bezi reklamı bile gördüğümde hüngür hüngür ağlıyorum. Hala göğüslerim sızlıyo, kaşınıyo sinir oldum. Rabbim kimseye yaşatmasın...
Hoşbuldum canım, baktım böyle bi topluluk var benim halimden en ii onlar anlar dedim. İnsan içini döküp rahatlamak istiyo, çünki ne anneme ne ablama ne de eşime diyemiyorum bunları Allah sizlerden razı olsun ve bi daha yaşatmasın inş.
üzme kendini canım toparlanmaya bak biran önce moralini yüksek tutki herşey yolunda gitsin..rahim ağzı yetmezliği için bi tedavi yokmu peki
biz hep arkandayız içini buraya dök bizi bizden başka kim anlarki zaten cok gecmiş olsun
Sağol canım benim ondan hiç şüphe yok, haklısın bu durumu en ii yaşayan anlar hepimize geçmiş olsun Rabbim bunu unutturacak acı vermesin...
Benim dr.um da dikş atılacak 9 ay yatacaksın dedi. Eğer öyle bi sorunun varsa ihmal etme dikiş attır nolur nolmaz canım.Benim sağlıklı,sıhhatli olsunda 9 ay yatmaya razıyım diyodum ama bu da hüsran
üzme kendini canım toparlanmaya bak biran önce moralini yüksek tutki herşey yolunda gitsin..rahim ağzı yetmezliği için bi tedavi yokmu peki
Tedavisi yok canım, 10-13. haftalar arası dikiş atılacak ve 9 ay yatılacak. Doğumdan hemen önce de açılıyomuş dikişler. Ama ben ikizlerden sonra hiç 10. haftaya gelemedim ki... Artık düşünmüyorum diyorum ama eşime kıyamıyorum o da benim yüzümden baba olamıyo
Sağol canım benim ondan hiç şüphe yok, haklısın bu durumu en ii yaşayan anlar hepimize geçmiş olsun Rabbim bunu unutturacak acı vermesin...
bebek defterini kapatmak yoktmm
bak ne güzel hamike kalmakda sorun yasamıyorsun demekki
ha sonu hüzünlü olmuş ama ümitsizlk yok lütfen
bebek defterini kapatmak yoktmm
bak ne güzel hamike kalmakda sorun yasamıyorsun demekki
ha sonu hüzünlü olmuş ama ümitsizlk yok lütfen
Çok şükür hamile kalıyorum ama bence ha hamile kalmışım bebeği kaybetmişim ha hiç olmamış aynı.Gerçi yarımda kalsa yaşadım bu duyguyu hiç yaşayamayanlar var bu halime bile hamdolsun Rabbim her isteyene hayrlısıyla versin inş. Ama çok yıprandım canım 8,5 yıllık evliyim ilk 3 yıl düşünmedik.5,5 yılda 6 bebek dile kolay...
Tedavisi yok canım, 10-13. haftalar arası dikiş atılacak ve 9 ay yatılacak. Doğumdan hemen önce de açılıyomuş dikişler. Ama ben ikizlerden sonra hiç 10. haftaya gelemedim ki... Artık düşünmüyorum diyorum ama eşime kıyamıyorum o da benim yüzümden baba olamıyo
canım hiçkırma ümidini bak hiç hamilelik yaşayamayan insanlar var bukadar üzüntüden sonra inanıyorum ALLAHım yüzünü güldürücek busefer senin hep dua et olucak de olumsuzluklarını sil beyninden
Çok şükür hamile kalıyorum ama bence ha hamile kalmışım bebeği kaybetmişim ha hiç olmamış aynı.Gerçi yarımda kalsa yaşadım bu duyguyu hiç yaşayamayanlar var bu halime bile hamdolsun Rabbim her isteyene hayrlısıyla versin inş. Ama çok yıprandım canım 8,5 yıllık evliyim ilk 3 yıl düşünmedik.5,5 yılda 6 bebek dile kolay...
kaç yasındasın cnm ben 26 yasındayım 2 yıllık evliyim ilk bebeğimiz olcaktı doğmaya yakın karnımda öldü üstelik kan pıhtılaşmasıymış sebep hayatımda ilk kez duydum...
canım hiçkırma ümidini bak hiç hamilelik yaşayamayan insanlar var bukadar üzüntüden sonra inanıyorum ALLAHım yüzünü güldürücek busefer senin hep dua et olucak de olumsuzluklarını sil beyninden
İçim acıyo canım dayanamıyorum artık, hele ikizlerime hiç dayanamıyorum. olsalardı 4 yaşında olacaklardı, onlarla yaşıt çocukları gördükçe içim cız ediyo, canım kızım ve oğlum gözümün önünden hiç gitmiyolar :'(Artık hiç umudum yok, eşimde olmazsa olmasın biz bize yeteriz dedi, Rabbim öbür dünyada ayrmasın inş. bende orda büyütürüm bebeklerimi
kaç yasındasın cnm ben 26 yasındayım 2 yıllık evliyim ilk bebeğimiz olcaktı doğmaya yakın karnımda öldü üstelik kan pıhtılaşmasıymış sebep hayatımda ilk kez duydum...
Çok geçmiş olsun canım seninki daha da zor Rabbim bi daha yaşatmasın. Ben de 28 yaşındayım canım.
İçim acıyo canım dayanamıyorum artık, hele ikizlerime hiç dayanamıyorum. olsalardı 4 yaşında olacaklardı, onlarla yaşıt çocukları gördükçe içim cız ediyo, canım kızım ve oğlum gözümün önünden hiç gitmiyolar :'(Artık hiç umudum yok, eşimde olmazsa olmasın biz bize yeteriz dedi, Rabbim öbür dünyada ayrmasın inş. bende orda büyütürüm bebeklerimi
amin...inşallah son olur bu acımız Rabbimiz uzun ömürlü evlatlar verir bundan sonraÇok geçmiş olsun canım seninki daha da zor Rabbim bi daha yaşatmasın. Ben de 28 yaşındayım canım.
selam arkadaşlar...
nasılsınız....ben bugün döküldüm iyice dolmuştum içimde tutmak çok zor geliyodu...benim hamileliğim çok stresli geçti, çok düzenli sağlıklı beslenemedim,,vs.vs... ve hep içten içe kendimi suçluyordum ..4.aımızda k.validem gelmişti ve sorunlar yaşamıştık nerdeyse hergün ağlıyordum.o 1 ay kaldı ve gitti gittikten sonra eşimle çok kötü bozuştuk...ve 2 gün resmen yıkılmıştım..ve sonra arayı toplayıp doktora gidince kötü haberle yıkıldım..hatta doktora defalarca sordum benden kaynaklanmış olabilirmi diye doktor pek sanmıyorum dedi..sebep arama testlerden sonra anlaşılır dedi..ama ben hala çok üzülüyorum bakamadım bebeğimi koruyamadım ...haketmedim diye hep aklımdan çıkmayan sorular vardı...ve içim yüreğim çok acıyo..eşim üzülmesin diye hep sessiz kaldım ama bugün bunları dile getirince oda çok kızdı bana kendini suçlama diye.ama dayanamıyorum kızlar.. 4 yıllık evlilikten sonra ilk kez bebek istedik ve karar verdik çok beklemedik.2. ayda tuttu.sevinçten çıldırdık...bir daha ki bebeğimizde sevinemicez hep bi korku olcak bu yaşadığım stresler üzüntüler ona da yansırmı diye ona da zarar verirmiyim diye...nasıl toparlanacağımı bilmiyorum dışardan bakanlar çok iyisin ne kdar çabuk topladın falan gibi diyolar ama içim hala yangın yeri gibi...bu sitede olmasa napcağımı bilmezdim..
inşallah..rabbim sabır vercek ve sağlıklı bebekler sunacak bize...belki o zaman rahat bi nefes alabileceğiz...
Cnım çokgeçmiş olsun, kendini hiç suçlama bizler isteyerek kaybetmiyoruz ki bebeklerimizi elimizde olsa kendi cnımızı bile veririz onlar iiçin ama taktir-i ilahi napalım, RAbbimiz böyle istedi böyle oldu. İnş. en kısa zamanda yeniden bi bebeğin olur sağlıkla, sıhhatle alırsın kucağına canım...
inşallah canım ama bizim daha çok yeni 25 şubatta oldu suni sancıyla normal olarak doğurdum oğlumu 20 haftalıktı.
daha doktor kontrolüme gitmedim ve amniyosentez sonucumuzda dün gelecekti daha gelmedi ....a.senteze göre bakıp ve gerekirse diğer testleride yapmak gerekecek..o yüzden bir daha ki umudumuz ne zaman yeşerecek içimde bilmiyorum..ama eşim ağustostan sonra düşünelim diyordu doktor ne derse artık o şekilde davranırız...
tekrar çok geçmiş olsun canım... Dr.un ne derse ona göre davran tabi... Önceki sflara baktın mı bilmem ama benimde c.tesi 6. bebeğim gitti... 4 sene öncede 25 haftalık erken doğum yaptım dr. 2-3 sene düşünme çok büyük travma geçirdin demişti, çünki ölümden dndüm. Sezeryanla oldu doğumum 1 ay hastanede yattım doğumdan önce enfeksiyon kaptım. Bu enfeksiyona bide narkoz eklenince dr.lar masadan kalkamam diye düşünmüşler. Doğumdan sonra dr. gelip mucize eseri yaşıyosun demişti. Ben 2 sene bile bekleyemedim çevremin baskısından ve bu sürede 2 bebek daha kaybettim. Şimdi keşke bekleseydim kimseyi dinlemeseydimdediyorum ama çok geç. toplamda 6 bebek... Bence bekle derim ama dr.un ne der bilmiyorum canım...
banada kırkından sonra korunma hemen yap çabuk tutar dediler ama ben kimseyi dinlemedim dr umun korunma süresine uyacağım ne diyim lifoscum hangi şehirdesin cok zor şeyler yaşamışsın ama hep böyle kötü gidecek değil elbet bizim de yüzümüz gülecek:)
Evet canım maalesef kötü şeyler yaşadım inş. başka yaşamayız yüzümüz güler bundan sonra hepimizinde. Sana ne kadar zaman verdi dr.un? Ben bu salı yeniden gidicem dr.a kan istedi değerin sıfıra düştüğünü görelim parça kalmış olabilir dedi. Daha korunma zamanı vermedi. Ben kayseriliyim kayseride yaşıyorum canım sen nerelisin, kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin? Ben 28 yaşındayım 8,5 yıllık evliyim.
haklısın canım..doktor doğumdan ertesi gün odaya geldiğinde 1 yıl beklemenizi öneririm demişti..23 ünde kontrole gideceğim o zaman tekrar kontrol edecek..bencede doktoru dinlemek en iyisi..eğer doktor tıbbi değilde moralman 1 yıl diyosa belli olmaz ama sağlık açısından bekle derse beklerim.hayırlısı ve sağlıklısı olsun...gerçi bu yaz tayinimiz çıkacak büyük bi ihtimal ordaki şartlara göre nolur belli olmaz dahada çok beklemek gerekebilir.tekrar çok geçmiş olsun canım... Dr.un ne derse ona göre davran tabi... Önceki sflara baktın mı bilmem ama benimde c.tesi 6. bebeğim gitti... 4 sene öncede 25 haftalık erken doğum yaptım dr. 2-3 sene düşünme çok büyük travma geçirdin demişti, çünki ölümden dndüm. Sezeryanla oldu doğumum 1 ay hastanede yattım doğumdan önce enfeksiyon kaptım. Bu enfeksiyona bide narkoz eklenince dr.lar masadan kalkamam diye düşünmüşler. Doğumdan sonra dr. gelip mucize eseri yaşıyosun demişti. Ben 2 sene bile bekleyemedim çevremin baskısından ve bu sürede 2 bebek daha kaybettim. Şimdi keşke bekleseydim kimseyi dinlemeseydimdediyorum ama çok geç. toplamda 6 bebek... Bence bekle derim ama dr.un ne der bilmiyorum canım...
canım ben ağrılıyım bana 6 ay hatta 1 yıl dediler ama 6 ay yeterli diye düşünüyorum 27 yasındayım iki yılılık evliyim ilk ögz agrımızdı nasip olmadı
haklısın canım..doktor doğumdan ertesi gün odaya geldiğinde 1 yıl beklemenizi öneririm demişti..23 ünde kontrole gideceğim o zaman tekrar kontrol edecek..bencede doktoru dinlemek en iyisi..eğer doktor tıbbi değilde moralman 1 yıl diyosa belli olmaz ama sağlık açısından bekle derse beklerim.hayırlısı ve sağlıklısı olsun...gerçi bu yaz tayinimiz çıkacak büyük bi ihtimal ordaki şartlara göre nolur belli olmaz dahada çok beklemek gerekebilir.
seninde kaybın hem acı hem büyük canım 6 çocuk çok zor rabbim meleklerini şefaatçin kılar inşallah...sağlıkla güzel haberlerini alırız inşallah.
bende 25 yaşındayım canım...ilk başka ama inşallah tekrar üzücü bir durumla karşılaşmazsın..kim bilir belki bir dahaki bebeklerimizin haberlerini birlikte verip hayırlı haberlerle kucağımıza alırız..
canım ben ağrılıyım bana 6 ay hatta 1 yıl dediler ama 6 ay yeterli diye düşünüyorum 27 yasındayım iki yılılık evliyim ilk ögz agrımızdı nasip olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?