''bissürü beğendim'' butonu bulamadım:)Bende bugün iyi bişeyler duyarım diye açmıştım sayfamı, gerçektende iyi bişeyler okudum hepsi doğru hepsi gerçek. NKOB 'un tüm söylediklerine katılıyorum.Olayın derin acısı kanıksandıkca artık Allah' a yönelmeye itiyor insanı meleklerimize layık olmak için çalışmalıyız demekki...Çok ama çok umutluyum buradaki tüm acılı annelerin iyi haberlerini alacaz inşaallah...Herkese Hayırlı Ramazanlar.Burdaki tüm arkadaşlar için, hiç görmedim hiç tanımıyorum ama en yakınlarıma , dualarım eksik olmayacak...
Herkese hayırlı ramazanlar..... kızlar hepinizi çok seviyorum sakın unutmayın
Saolasın nehirinannesi:) Bizler birbirimizi Allah içn sevmeye, karşılıksız muhabbet duymaya başladık:)
Sen Nasılsın iyimisin, sorunlu bir durumun var mı?
Bende bugün iyi bişeyler duyarım diye açmıştım sayfamı, gerçektende iyi bişeyler okudum hepsi doğru hepsi gerçek. NKOB 'un tüm söylediklerine katılıyorum.Olayın derin acısı kanıksandıkca artık Allah' a yönelmeye itiyor insanı meleklerimize layık olmak için çalışmalıyız demekki...Çok ama çok umutluyum buradaki tüm acılı annelerin iyi haberlerini alacaz inşaallah...Herkese Hayırlı Ramazanlar.Burdaki tüm arkadaşlar için, hiç görmedim hiç tanımıyorum ama en yakınlarıma , dualarım eksik olmayacak...
cetvelime baksana NKOB cum 2 gün sonra doğum yapacaktım.belki de bugün belki de yarın.oyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy Allahım ne diyeyim..
Açar açmaz fark ettim, sonrada sen yazmışsın canım benim, 2 gün sonra doğum yapacağım demişsin.çok üzücü bir durum biliyorum benimkide 19 temmuz du ,öyle böyle geçti işte.Bugün iftarımı açarken çok duygulandım, geçen sene her iftarımda önce hayırlı evlat dilemiştim Allah tan şimdi inşaallah oğluma birgün kavuşurum ve görebilirim diye dua ettim.Ama umutluyum diyorum ya inşaallah çok iyi haberler alacaz,buralardan.Bende yarın doktora gidecem bakalım...sevgilerimle canım
iyiyim sağol bitanem sen nasılsın ? benim durumlar malum bekleme sürecindeyim 2 ,5 ay oldu doğum yapalı . doğumdan sonra 4.ay bitiminde bir takım testler verdi doktorum, onları bekliyorum işte ,preeklamsi demişlerdi hastaneye yatırılırken ama şimdi doktorum yaşadıklarımızın preeklamsi ile uyumlu olmadığını söylüyor,tansiyonum öyle çok yüksek değildi 14.9 civarıydı hep , bir tek hastaneye yattığım gün stresten yükseldi o da en fazla 17.95 , sonra doğumdan sonra bende bir anormallik olmadı ama sadece çok fazla ödem vardı işte 7 aylık sürede toplam 11 kilo almışım onunda hepsi ödemmiş....anlat anlat biterm mi ? açıkcası daha kızımı neden kaybettiğimi bilmiyorum, bir dahaki hamilelikte ne olur bilmiyorum ? yaş geçiyor ister istemez stres stres stres bakalım beklemekten başka çarem yok. Allah tan sizler varsınızda yazışıyoruz yoksa insan kafayı yiyecek gibi oluyor...
cetvelime baksana NKOB cum 2 gün sonra doğum yapacaktım.belki de bugün belki de yarın.oyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy Allahım ne diyeyim..
Herkese hayırlı ramazanlar..... kızlar hepinizi çok seviyorum sakın unutmayın
iyiyim sağol bitanem sen nasılsın ? benim durumlar malum bekleme sürecindeyim 2 ,5 ay oldu doğum yapalı . doğumdan sonra 4.ay bitiminde bir takım testler verdi doktorum, onları bekliyorum işte ,preeklamsi demişlerdi hastaneye yatırılırken ama şimdi doktorum yaşadıklarımızın preeklamsi ile uyumlu olmadığını söylüyor,tansiyonum öyle çok yüksek değildi 14.9 civarıydı hep , bir tek hastaneye yattığım gün stresten yükseldi o da en fazla 17.95 , sonra doğumdan sonra bende bir anormallik olmadı ama sadece çok fazla ödem vardı işte 7 aylık sürede toplam 11 kilo almışım onunda hepsi ödemmiş....anlat anlat biterm mi ? açıkcası daha kızımı neden kaybettiğimi bilmiyorum, bir dahaki hamilelikte ne olur bilmiyorum ? yaş geçiyor ister istemez stres stres stres bakalım beklemekten başka çarem yok. Allah tan sizler varsınızda yazışıyoruz yoksa insan kafayı yiyecek gibi oluyor...
Nehirinannesi keşke seni teselli edecek sözlerim olsaydı ama ilacım olsa kendi başıma süreceğim.5 ay oldu canım kızımı kaybedeli ağlamadan uyuyduğum bir gece bilmiyorum ben.Mutlaka 1-2 yaşta olsa süzülüveriyor gözlerimden.Dayanacağız napalım arkadaşım.Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince.Vardır onun bildiği.
canim anlattiklarin aslinda preeklampsiyle uyusuyor, eger idrarinda da protein cikmissa. 140/90 tansiyon cok sinirda, ödemlerinin de olmasi.... eger ödemlerin ellerinde ve yüzünde de belirgindi ise, buda uyumlu.. tabii doktorun en iyi bilir...
stres yapmamaya calis yas konusunu, eger olacagi varsa 40 inda da olur... Artik daha kontrollü ve takipte bir hamilelik planlarsiniz... hepimiz gibi...
öpüyorumseni
hep aynı yollardan geçiyoruz malesef işte hissettiklerimiz hep aynı ne bir eksik ne bir fazla bundan eminim.Tek tesellimizde yavrularımıza kavuşacağımız ümidi, inşallah güzel günlerimizi de konuşacağız buralarda.. bu arada doktora neden gideceksin kontrolünmü var yoksa test falan mı yaptıracaksın .? gelişmeleri yaz merak ettim...
hep aynı yollardan geçiyoruz malesef işte hissettiklerimiz hep aynı ne bir eksik ne bir fazla bundan eminim.Tek tesellimizde yavrularımıza kavuşacağımız ümidi, inşallah güzel günlerimizi de konuşacağız buralarda.. bu arada doktora neden gideceksin kontrolünmü var yoksa test falan mı yaptıracaksın .? gelişmeleri yaz merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?