Bebeğini kaybedenler......

iyi dileklerin için sağol...
paylaşmak istediğin zaman bizler seni anlyanlar olarak buradayız biz burda üzüntülerimizi paylaşarak hafiflettik....
inşallah sanada allah kısa bir sürede bebek verir

ben varım
gebelik öncesi hipertansiyon sorunum vardı çok şükür problemsiz atlattım ama iyice bir kontrolden geçmeni tavsiye ederim gebelikte tansiyon tehlikelidir....

minik meleklerini cennete yollayan anneler üzüntümüzü paylaşalım ben bebeğimi bugün kaybettim kalbi atmadı 8+3 ken bebeğimin kalbi atmadı ve onu bugün benden aldılar çok üzgünüm...

canım bende 17 haftalık düşük yaptım başın sağolsun inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir bebeğin olur

Çok çok haklısın arkadaşım bende bekleme kararı aldım zaten. Ayrıca doktorumda bekleyeceğiz dedi ve ilaç vermedi. Önümde de senin gibi güzel bir örnek varken acele etmenin bir anlamı yok. İnşallah benim vucudumda çabuk toparlanır ama sen sakın beni bekleme. Hemen hamile kalırsın inşallah bende peşinden gelirim..:1hug:

Aramıza hoşgeldin canım çok geçmiş olsun. Allah birdaha böyle üzüntü yaşatmasın. Keşke daha iyi sebeplerle tanışsak hepimiz ama kısmet böyleymiş. İnşallah bebeğin yoldadır ve bizlere güzel haberler verirsin canım..yerimseniben

Geçmiş olsun canım. Moralini bozma hamilelikle böyle şeyler yaşanabiliyor.Tabi okuldada kendini fazla yorma artık yerimseniben İnşallah ikili testinde güzel çıkar. İyi haberler verirsin bizlere..

Sido ve saliha sizlerinde kontrolleri iyi geçer inşallah bebeğin kalp atışlarınıda görürsünüz.. Sizler adına çok mutluyum. Darısı başımıza inşallah..

saliha ve zehra,iyi dilekleriniz için sağolun kızlar.
salihacığım,hayırlısıyla duyacaksın canım güm güm atan kalbini.
zehracığım,sana da bu konuda beklenti içinde olan herkese olduğu gibi duacıyım.Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin...

canım cok tesekkurler.ınsallah daha coook guzel haberler yazıcaz bırdan bırbırımıze...dualarımda hep sızde varsınız...

canım nasıl oldun gectımı? sakın endıselenme.bu haftadan sonra pek onemlı deıl dıyo doktorlar.ama onlemlerınıde al canım.ben ınanıyorum ıkılınde ıyı cıkıcak.cok guzel olucak ınsallah hersey. nevıncım ben bugun allahın ıznıyle 6.+2 oldum.sen karından ultrasonla kalp atısını ne zaman duymustun hatırlıyomusun canım? bıde vajınal baktırdınmı hıc? ne dusunuyosun bu konuda?

babynurse umuz nerelerde acaba? nasılsın? ben kısmetse pazartesı gıdıcem kontrole canım.ınsallah allah guzel haberler vermeyı nasıp etsın. kalp atısı karından gorulmesı ıcın 6+3 erkenmıdır? vajınal bakmak ısterse ne yapsam acaba beklesemmı ne dersın?

zehracım iyi dileklerin için teşekürler canım.sende en kısa zamanda bize güzel haberlerini verirsin inşalah.

sidocum ben keseyi 4+5 ti sanırım vajinal görmüştüm.belki kalp atışlarında gerek kalmaz.doktor sizin rızanız varsa bakalım dedi.hiç bir sakıncası yok ama hastalar düşük yasanacagını düşünüyorlar hep dedi.ama hiç bir sakıncası olmadığını söyledi canım.

slm hanımlar bende 4 aylık hamileyim doktordan uzak bir ilçede oturuyorum bebeğim haraketliydi fakat bir haftadır hiç hissedemiyorum haftaya kontrolüm var ama ben çok endişeliyim bebeğin kalbinin durudğunu nasıl hisediliyor yardımcı olurmusunuz hepinize geçmiş olsun

narcım slm sen temmuz annelerinden değilmisin.ben 17+3 üm hissetmiyorum senin için zaten çok erken.bebeğin kas sistemi 15.haftadan sonra gelişmeye başlıyor 20.haftaya kaar yolu var.bukadar endişelenme canım.

sinemcim büyük ihtimal vajinal bakıcak ben baktırmak istemediğimden beklemiştim.bu gebeliğimde hiç baktırmadım.ama eğer 5 gün daha dayanamazsan vajinal baktır.inşallah hayırlı haberlerle dönersin bulantın başladımı.

nevincim slm canım demek yatıyorsun her hamilelin başına gelebiliyor canım ben çok korkmuştum ama boşuna çünkü bebek kısmetinde varsa hiçbrşey onu senden alamaz.allahım korusun bebeklerimizi.

cnm benim inşallah birşey yoktur bebeğinde.....
ama sen kendin şu aşamada anlayamazsın bence doktor randevunu erkene al ....önemli olabilir

arkadaşlar not düşmek istedim transvaginal bakılan ultrasonun hiçbir tehlikesi yoktur
onu bırakın gebelik boyunca ilişki genelde yasaklanmaz öyle birşey olsaydı mantıken ilişki yasaklanırdı ki prob boyut olarak diğerine böre çok daha ince....bilgilerinize sunulur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…