Bebeğini kaybedenler......

Gözün Aydın canım çok sevindim. hihoyyyt Allah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana. :CüvCüv: Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah...

gözünaydın canım cok sevindim.hihoyyytbundan sonrada hersey yolunda gider sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah.:ecrin_bebek:

oleyyy oleyyyhihoyyytyerım ben onun mınıcık kalbını
gozun aydın arkadasım ıns bır daha sıkıntı olmaz saglıkla kucagına alırsın:lepi::1hug:

işte buuuuu.tebrik ederim canım,çok sevindim. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

çok sevindim sidocum Allah nazarlardan saklasın meleğini...
benimde başlarda 1 hafta geriden geliyordu canım şimdi maşallah 1 hafta önden gidiyor artık o zaman geçtikçe düzene giriyor...

merhaba kızlar herkese bır bır tesekkur edıyorum.cok sagolun tekrar ılgınıze ve dualarınıza cok tesekkurler....eeeee herkes nasıl bakalım? yazında canlandıralım topıgımızı..... bu arada kızlar hale yok??? merak ettım bılen varmı???

minik meleklerini cennete yollayan anneler üzüntümüzü paylaşalım ben bebeğimi bugün kaybettim kalbi atmadı 8+3 ken bebeğimin kalbi atmadı ve onu bugün benden aldılar çok üzgünüm...

çok geçmiş olsun...o kadar iiyi anlıyorum ki seni 5 şubatta bende meleğimi kaybettim 7 haftalıkken...allah sabır versin hepimize ve bir daha yaşatmasın inşallah...:1hug:

merhabalar ardaşlar, 2 hafta önce bebeğimin kalbi durdu 8+ 4 tü öğrendiğimde ama daha önce durmuş kalbi, 2 hafta önce pazar rüya gördüm rüyamda dr um bebeğin yok diyordu, ertesi gün dr a gittim,ve inanın rüyamdaki konuşmanın aynısı yaşandı, ne ağrım vardı ne kanamam, bişeyim yoktu dr a gidene kadar,çarşamba günü kürtajla alıcaz dedi ama çarşamba sabah kanamam başladı doğal yoldan düşük yaptım, iğne yaptılar orda, ilaçlar vs...

yasemin ve shekercim,
geçmiş olsun arkadaşlar.Allah en kısa zamanda size de iyi haberler vermeyi nasip etsin.

mrb canlarım, hepinizi çok özledim
Hamişlerimizin durumu iyimiş çook sevindim, Allah tamamına erdirsin
15 gundur gebelik bölumunden uzak durdum, belki duşunmemem için yardımcı olur dedim ama malesef dun bhcg bakıldı 0,10 yani bişey yoook! oysaki çok umutlanmıştım, gövus uçlarım aşırı hassaslaşmıştı. bu seferde olmadı :a015:

Bizde seni özledik canım her işte vardır bir hayır. Allah en kısa sürede bebeğine kavuştursun seni inşallah... :Saruboceq:Sağlıkla gelsinde varsın biraz bekleyelim..
Bende bu hafta doktor değiştirdim. Klomene başladık hemen inşallah faydasını görürüm..

yasemin ve shekercim, sizlere de çok geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın inşallah..
İnşallah çabuk sağlığınıza kavuşursunuz ve tekrar bize iyi haberler verirsiniz...

canım teşekkur ederim, Allah razı olsun..
Rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza alacağımız hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

selmacım hoşgeldin canım aşılama yaptırdınmı?? inşallah bebişin sana çok büyük bir süprizle gelecek sen rahat ol yeterki.

selmacığım,hoşgeldin canım,şükür kavuşturana.
zehracığım,hayırlısı olsun.ben de klomenin muadili olan bir ilaçla çok kısa bir sürede sonuç aldım.içini ferah tut canım,inşallah sen de çok beklemeyeceksin.

Merhaba arkadaşlar
benim bir arkadaşım var istanbul dışında yaşayan
tekrarlayan düşükleri var şimdi bunun için tedavi olmak istiyor istanbula gelecek
tedaviye nerden başlaması gerekir
ve tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı?

selmacım hoşgeldin canım aşılama yaptırdınmı?? inşallah bebişin sana çok büyük bir süprizle gelecek sen rahat ol yeterki.

selmacım tatlım inşallah en kısa zamanda kavuşacaksın meleğine ama bencede kafaya takmamak çok önemli...

canlarım benim, guzel sözleriniz için Allah hepinizden razı olsun... bu seferde tutmadı işte takdir Allahın tabi.. zaten kafaya takmamak için neler yaptğımı görseniz böle olursunuz :1shok:
aslında başarmıştım.. inanın hiç aklıma bile getirmiyordum ama son 1 haftadır gövus uçlarımda aşırı hassasiyet olunca ne yalan söyliyeyim çok umutlanmıştım, bana doğumgunu hediyesi verecek meleğim diyordum
çarşamba gunu tansyonum 5/7 duşuktu butun gun çok ağırlaştım ustune birde migrenim tutunca tamam dedim dr gittik ne olur ne olmaz tahlil yaptırdık sonuç negatif çıktı, umutlar suya duştu.. kırmızılarda bugun geldi zaten.. bu ay tekrar aşılama yoluna duşuyorum zaten bu son denemem olacak o da olmazsa bir sure dinlenip tupbebeğe başlıyacaz. dularınızda beni unutmayın sakın, Allahın izni ve sizlerin dualarıyla birgun bende meleklerime kavuşacağım inşallah. hepiniz çok seviyorum :asigim: dikkat edin kendinize

Canım sağol aslında şu aralar bebekten çok adetimin düzene girmesini istiyorum. Biliyorum sonrasında bebeğim gelir Allahın izniyle..Doktorum yumurtalıklar zayıf düşmüş dedi klomene başladık salı günü kontrolüm var. Hakkımızda hayırlısı inşallah..
Tabi çokta bekletmeden gelir inşallah:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…