Bebeğini kaybedenler......

Allah hepimize sabırlar versin bende yaklaşık 5 ay önce bebeğimi 26. haftasında dünyaya getirdim sadece 3 gün yaşadı. Burda beni anlayacak birileriyle karşılaştığıma çok sevindim. Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inş.

cok cok tesekkur ederım canım
bebıs ne zaman ısterse gelsın tabıkı cokda bekletmeden
ama saglıklı sıhhatlı gelsın yeter

bende ayın 23ünde gittim yumurtlama olmuş dedi hamile kalmış olabilirim folik asit ve demir ilacı verdi idrar kültürü istedi. adetime 10 gün var meraktan ölmek üzereyim.

saol bıtanem ınsallah sende yakında benle baslayacaksın bebıs calısmalarına ben ınanıyorum
zehracım bırde sunu soylemek ıstıyorum bende ılk 2 ay yumurtlamadım...
bu ucuncu ayda yumurtlamam VAR herseyım duzene gırdı
SANA DEMEM O Kİ ILAC TEDAVISI ICIN ERKEN DEGILMI CANIM YA
BEKLE BIR IKI AY DAHA KENDILIGINDEN DUZELIR BENCE
BENIM DOKTORUM YAPMADI CUNKU BIR TEDAVI 3AYDA DUZENE GIRER DEDI
VE BAK OYLEDE OLDU
BIR DUSUN BU KONUUYU TERKAR CANIM OLURMU:teselli:

allah sabır versin evli değilim ama nekadar zor bi durum olacağını tahmin ediyorum allah çook sabırlar versinn..

Merhaba kızlar.uzun zamandır yazamadım.ben önemli bir noktaya değinmek istiyorum.yüksek tansiyon derdi olan varmı?ben doktora gittim 2,5 aylık bebeğimi kaybetmemdeki faktörün yüksek tansiyondan olabileceği ihtimalini söyledi.bebeğimi kaybetmeden önceki günlerde epey üzüntü üst üste yaşamıştım.stresten ve üzüntüden bebeğe giden kan damarlarında tıkanmadan bahsetti.tahlillerimi yaptı.tansiyon 10-15 çıktı ve 1 hafta kontrol altında olmamı tavsiye etti.bir kaç gündür bakıyorum gerçektende bazen normal bazende yüksek çıkıyor.hamile kalmak için problemde kalmamıştı.ama şimdi yüksek tansiyon durumu netleşene kadar beklemek zorundayım.oysa bugün doğum günüm ve yumurtlama günüm.tamda hamile kalmayı düşünürken bu olay canımı sıktı!hamilelik öncesi yüksek tansiyonu olanlar yada hamilelikte ne gibi sorunlar olabilir bana bilgi verebilirler mi?doktoru dinlemeyip kalsam acaba başıma tekrar aynı şey gelebilirmi?ne olur fikri olan bana yardımcı olsun.teşekkürler

canım gecmıs olsun
yuksek tansıyon normalde bıle zor
hamılelıkte emınım dahada sıkıntılı olur
o yuzden acele etme once kendı bedenın saglıgına kavussun
bende de dusuk tansıyon hep 8-9 larda
tek zararı asırı halsızlıkdı hamılelıkde
hep dıyorum ÖNEMLI OLAN:
HAMİLE KALMAK DEĞİL,,HAMİLELİĞİ SAĞLIKLI YÜRÜTÜP
KUCAGINA SAG SALİM BEBEGINI ALMAK
Ben o yuzden once tedavını yaptırmanı tavsıye ederım
bu arada 199 sayfada ben hamılelık ve oncesı testlerını yazdım ısımlerını
ordan okuyabılırsın canım

bende ayın 23ünde gittim yumurtlama olmuş dedi hamile kalmış olabilirim folik asit ve demir ilacı verdi idrar kültürü istedi. adetime 10 gün var meraktan ölmek üzereyim.

canım aramıza hosgeldın
oncelıkle bebıgıne cok uzuldum aynı seyı yasayan bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum
keske bu acıyı kımse yasamasa,,,,,,
bu arada tekrar hamılesındır ınsallahhhh
bıze guzel haberı ver canım ogrenınce
melegın bekletmesın senı gelsın bıran onceee

herkese merhaba,1 haftadır zorunlu yatak istirahati için annemdeyim,o yüzden giremedim siteye.en son 19 ocakta kontrolüm vardı ve o sabah lekelenmem olmuştu.o günden beri leke yok,ben de yavaş yavaş ayağa kalkmaya başladım.4 şubatta ikili test var,inşallah o gün de iyi haberler verebilirim.

canım benım bunlar gecıcı seyler sakın tedırgın olma bebısınıde huzursuz etme...rahat olmaya gayret et dualarım senınle...yaz bıze guzel haberlerını..

.bu arada bende allahın ıznıyle 6+1 ım bugun.3 gun sonra kontrolumuz var sızce karından kalp atısları gorulebılırmı? ne dersınız?

teşekkür ederim canım,moralim yerinde.baştan beri doktorumun yatak istirahati kararını fazla temkinlilik olarak nitelendirmiştim ama elbette ondan daha fazla bilecek değilim,o yüzden tavsiyelerine uydum.
ben kalp atışlarını 6+2'de vajinal ultrasonda duymuştum,karından olur mu bilmiyorum.bir zararı olmaz herhalde,vajinalden korkma bence.
iyi haberler artarak devam etsin inşallah...

selam tatlım..benim 2 aylık korunma sürem vardı..korunma sürem bittiği ay hamile kaldım...darısı isteyen hekesin başına inşallah...

canım geçmiş olsun iyisin umarım şimdi.kendine :ecrin_bebek: dikkat et canım.bende 2 subatta doktora gidiyorum kalp atışlarını duyarım inşallah.

canım geçmiş olsun iyisin umarım şimdi.kendine :ecrin_bebek: dikkat et canım.bende 2 subatta doktora gidiyorum kalp atışlarını duyarım inşallah.

aaaaa canım ya bu nasıl bı tesadüf boyle...benımde bugun 6+1. yanı sat 19 aralık. senınle aynı gıbı dımı? ve 2. tesadufte 2 subatta bende doktora gıdıcem ve cok merak edıyorum acaba kalp atısı duyabılıcekmıyım dıye.cok heyecanlı ve endıselıyım....ınsallah guzel haberlerle yazısalım ınsallah...

canım benim sat 18 aralık 1 gün var aramızda.kalp atışlarını duyup inşallah doktordan güzel haberlerle döneriz canım.

zaten ikili test yaptırmışsın o daha önemli ve güvenilir....üçlüye gerek bile yokmuş...
bebeğin hareketleri hissedildikten sonra tetanos yapılabilir sibelcim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…