- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.961
pretty çok sevindim canım hadi bakalım 9.gebemiz sensin gibi geliyor hayırlısı olsun.
canım hadi gözünaydın, bunlar bebişe hazırlık tahlilleri ne güzel, çalışmalara başlarsın artıkkaydirigubbakcemile3
sidocum tatlım hamişmissin canım çook sevindim..
gögüslerde hassasiyet bende hamileliğimin başından beri var canım 70 beden olan gögüslerim şimdi 85 oldu..ama herkeste farklıdır canım kötü şeyler getirme aklına herşey çok güzel olacak inşallah...
tatlım çok sevindim hadi o zaman gelsin bebiş..
topiğimizde ilk hamile bendim hepinize dua ediyorum kızlar...dolsun taşsın hamile listemiz...
Gözün aydın canım arkadaşım. Allah güzel gönlüne göre versin ve bebeğin seni çok bekletmeden gelsin inşallah..
Ben tavsiyelerini dinleyeceğim ve stres yapmadan bekleyeceğim hiç olmazsa ilaçla yumurtlatıcaklar beni kaydirigubbakcemile3 bende yapmak istediğim şeyleri özgürce yapabilirim. İlk işim diyete başlamak oldu.
Öpüyorum seni iyi yürekli arkadaşım.a.s.
Merhaba kızlar.uzun zamandır yazamadım.ben önemli bir noktaya değinmek istiyorum.yüksek tansiyon derdi olan varmı?ben doktora gittim 2,5 aylık bebeğimi kaybetmemdeki faktörün yüksek tansiyondan olabileceği ihtimalini söyledi.bebeğimi kaybetmeden önceki günlerde epey üzüntü üst üste yaşamıştım.stresten ve üzüntüden bebeğe giden kan damarlarında tıkanmadan bahsetti.tahlillerimi yaptı.tansiyon 10-15 çıktı ve 1 hafta kontrol altında olmamı tavsiye etti.bir kaç gündür bakıyorum gerçektende bazen normal bazende yüksek çıkıyor.hamile kalmak için problemde kalmamıştı.ama şimdi yüksek tansiyon durumu netleşene kadar beklemek zorundayım.oysa bugün doğum günüm ve yumurtlama günüm.tamda hamile kalmayı düşünürken bu olay canımı sıktı!hamilelik öncesi yüksek tansiyonu olanlar yada hamilelikte ne gibi sorunlar olabilir bana bilgi verebilirler mi?doktoru dinlemeyip kalsam acaba başıma tekrar aynı şey gelebilirmi?ne olur fikri olan bana yardımcı olsun.teşekkürler
bende ayın 23ünde gittim yumurtlama olmuş dedi hamile kalmış olabilirim folik asit ve demir ilacı verdi idrar kültürü istedi. adetime 10 gün var meraktan ölmek üzereyim.
herkese merhaba,1 haftadır zorunlu yatak istirahati için annemdeyim,o yüzden giremedim siteye.en son 19 ocakta kontrolüm vardı ve o sabah lekelenmem olmuştu.o günden beri leke yok,ben de yavaş yavaş ayağa kalkmaya başladım.4 şubatta ikili test var,inşallah o gün de iyi haberler verebilirim.
canım benım bunlar gecıcı seyler sakın tedırgın olma bebısınıde huzursuz etme...rahat olmaya gayret et dualarım senınle...yaz bıze guzel haberlerını..
.bu arada bende allahın ıznıyle 6+1 ım bugun.3 gun sonra kontrolumuz var sızce karından kalp atısları gorulebılırmı? ne dersınız?
arkadaşlar...
yeni hamişleri ilk önce tebrik ediyorum... allah bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inş... :Saruboceq:
bende kasımda kaybettim bebeğimi...
doktor hiç korunma vermediii. zaten prolaktinim yükselmiş, istesekde olmazdı.. çok şükür hapımı içtim ve bu sorunda ortadan kalktı.. bu ay inşaallah mutlu haberi alırım, ama pekde ümitli sayılmam aslında..
moralimi toparlayamıyorum bir türlü..
hamile kalanlara soruyorum..acaba kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız.. bu cvp benim için gerçekten güzel bir moral olacak arkadaşlar..şimdiden teşekkürler...
herkese merhaba,1 haftadır zorunlu yatak istirahati için annemdeyim,o yüzden giremedim siteye.en son 19 ocakta kontrolüm vardı ve o sabah lekelenmem olmuştu.o günden beri leke yok,ben de yavaş yavaş ayağa kalkmaya başladım.4 şubatta ikili test var,inşallah o gün de iyi haberler verebilirim.
canım geçmiş olsun iyisin umarım şimdi.kendine :ecrin_bebek: dikkat et canım.bende 2 subatta doktora gidiyorum kalp atışlarını duyarım inşallah.
aaaaa canım ya bu nasıl bı tesadüf boyle...benımde bugun 6+1. yanı sat 19 aralık. senınle aynı gıbı dımı? ve 2. tesadufte 2 subatta bende doktora gıdıcem ve cok merak edıyorum acaba kalp atısı duyabılıcekmıyım dıye.cok heyecanlı ve endıselıyım....ınsallah guzel haberlerle yazısalım ınsallah...
halecim ikili testi yaptırmıştım çok şükür iyiydi ense kalınlığı falan.bugünde afp sonucunu gösterdim dr um gayet iyi dedi.çok şükür sorun yok.ben sana birşey daha sorucam tetenoz hangi ayda yapılıyor bilgin varmı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?