Bebeğini kaybedenler......

sinemcim eminim herşey yolunda gidecektir.kendini fazla yorma ayakta fazla durma.iğneye başladınmı belki onunda etkisi vardır.sağlıkla gelsin bebişlerimiz.

sinemcim eminim herşey yolunda gidecektir.kendini fazla yorma ayakta fazla durma.iğneye başladınmı belki onunda etkisi vardır.sağlıkla gelsin bebişlerimiz.

canım ınsallah ya...umarım hersey guzel olur bu kez... ıgneye basladım.ınnohep 35 oluyorum hergun. yeterkı ıse yarasın.dımı ama;?

kızlar ya bı sorum var sıze.hcg yı yenı yaptırdım dun.ıyı cıktı ama.su goguslerdekı hassasıyet yok bugun.ona korktum.sızce ben paranoyakmı oluyorum? olabılırmı bu belırtılerde zaman zaman deısıklıkler? normalmıdır yanı? ne dersınız?

sinemcim..Valla ben de bi süre şu göğüslerime takmıştım..neden ağrımıyor sızlamıyor diye..huylanmıştım..ama şu an ağrımasa da değişiklikler var..göğüs kenarlarım hafif silik kahve gibi..biraz da kenarları kabardı sanki..içten içe büyüyor gibi..Ben de çok kasık ağrısı olmuştu..şimdi ara ara hissediyorum..telaşlanma..zamanla her bir belirti olacak...

sinemcim tam hatırlayamıyorum ama ağustos anneleriyle bir palaş orda mutlaka vardır bu şekilde.bukadar sıkma canını herkesde değişiklik olabiliyor benim normaldede büyük olduğundan göğüsler hep ağrı var.

canım takma bence her bünye her hamileliği farklı yaşıyor, belki ilerleyen dönemlerde ortaya çıkacak, belki hiç olmayacak, fazla titizlenme, olumlu ollll, bebeiş de mutlu olsun e mi?kaydirigubbakcemile3

yeni hamilelere bişi sormak istiyorum..
adetiniz gelmeden yani 5-6 gün öncesinden hamile olduğunuzu hissettiniz mi belirtilerden esinlenerek..
yani erken hamilelik belirtilerini yaşadınız mı?
bende şuan adetime yakın bişeyler yaşıyorum gibi hissediyorum, öteki hamileliğimle karşılaştırıyorum ama çok da kaptırmak istemiyorum kendimi psikolojiktir diye..
bana bu konu da biraz yaşadıklarınızı anlatabilir misiniz kızlar..
buna gerçekten çok ihtiyacım var...

seninle aynı zamanda kaybetmişiz bebeklerimizi....
zaman akıııp gidiyor....
burada biz çok güzel bir paylaşımı yakaladık yaralarımızı birlikte sardık şuan o dönemde bebeğini kaybeden 8 tane yeni gebemiz varmaşşallah...
aramıza hoşgeldin inşallah senide gebe listesine alırız

sibelcim 2li test yaptırmışmıydın?

çok kendini dinleme canım benim inşallah herşey iyi olacak......

seninde hamile olmana çok sevindim rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin....

çok teşekkür ederim zaten bunları duymak özellikle benimle aynı şeyleri yaşayan insanlardan bu güzel haberleri almak beni çok umutlandırıyo şu an kist tedavim var ama umutluyum inş Rabbim kimseye yaşatmasın inş böyle bişeyi herkese sağ salim bebişlerini kucaklarına almayı nasip eder

Arkadaşlar az önce doktordan geldim. Doktor bana yumurtlamanın başlamadığını söyledi. Test sonuçlarında da progesteronum 5,11 ng/ml çıktı. Geçirdiğim iki adet yumurtlamaya bağlı değilmiş ve vucudumda da o yüzden belirti hissetmiyormuşum. Benim anladığım kadarıyla yumurtanın içindeki bebeğin oluştuğu hücre gelişmiyor.senağlama
2-3 ay kadar beklicez kendiliğinden düzelmesini ve sürekli takip edeceğiz dedi doktor. Düzelmezse beni yumurtlatacakmış :sm_confused: Asla stres yapma ve bu konuyu unut dedi. Stres yumurtlama ve gebeliği engelliyormuş. Bende biliyorum ama elimde değil. Daha kaç ay beklemem gerekecek vucudumun düzelmesi ve bebeğimin gelmesi için...

canım benım uzulme bu dunyanın sonu degılkı
boyle olması gayet normal ılk ay kontrole gıttıgımde banada aynı seylerı soylemıstı doktorum
ama ılk 3-4 ay normal olmaması demıstı yumurtlamanın
bende senın gıbı cok uzulmustum hatta baby nurse bana takma bunları
yumurta takıbı felanda yaptırma akısına bırak demıstı
bende yarın gıdıcem bakalım kotrole ne dıycek
gec olsun guc olmasın
onemlı olan hamıle kalmak degıl
hamılelıgı saglıklı bır sekılde göturup saglıklı bır bebegı kucagına almak
lutfen STRES YAPMA EMINIM OLACAK AMA ZAMAN SADECE ZAMAN guzel arkadasım benım:teselli:

halecim ikili testi yaptırmıştım çok şükür iyiydi ense kalınlığı falan.bugünde afp sonucunu gösterdim dr um gayet iyi dedi.çok şükür sorun yok.ben sana birşey daha sorucam tetenoz hangi ayda yapılıyor bilgin varmı canım.

kımseler yok yıne bu aralar burda
o zaman ben yazayım arkadaslar
az once doktordan geldım
artık korunmayı bırakabılırsın
hersey gayet ıyı dedı hatta suan yumurtluyosun dedı
ve folık asıde baslamamı soyledı VE SU TAHLILLLERI YAPTIRMAMI ISTEDI
tromboflıa panelı
A NA
ANTI-DNA
TORCHES
TSH
CBC
TAM KAN SAYIMI
TSH(PROTEIN-S,PROTEIN-C)
TOXO-RUBELLA-CMV
VDRL-RPR
yarın sabahda bunları yaptırıcam allah hayırlısını versın

canım hadi gözünaydın, bunlar bebişe hazırlık tahlilleri ne güzel, çalışmalara başlarsın artıkkaydirigubbakcemile3

sidocum tatlım hamişmissin canım çook sevindim..
gögüslerde hassasiyet bende hamileliğimin başından beri var canım 70 beden olan gögüslerim şimdi 85 oldu..ama herkeste farklıdır canım kötü şeyler getirme aklına herşey çok güzel olacak inşallah...

tatlım çok sevindim hadi o zaman gelsin bebiş..
topiğimizde ilk hamile bendim hepinize dua ediyorum kızlar...dolsun taşsın hamile listemiz...

Gözün aydın canım arkadaşım. Allah güzel gönlüne göre versin ve bebeğin seni çok bekletmeden gelsin inşallah..
Ben tavsiyelerini dinleyeceğim ve stres yapmadan bekleyeceğim hiç olmazsa ilaçla yumurtlatıcaklar beni kaydirigubbakcemile3 bende yapmak istediğim şeyleri özgürce yapabilirim. İlk işim diyete başlamak oldu.
Öpüyorum seni iyi yürekli arkadaşım.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…