- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.941
sinemcim eminim herşey yolunda gidecektir.kendini fazla yorma ayakta fazla durma.iğneye başladınmı belki onunda etkisi vardır.sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
kızlar ya bı sorum var sıze.hcg yı yenı yaptırdım dun.ıyı cıktı ama.su goguslerdekı hassasıyet yok bugun.ona korktum.sızce ben paranoyakmı oluyorum? olabılırmı bu belırtılerde zaman zaman deısıklıkler? normalmıdır yanı? ne dersınız?
kızlar ya bı sorum var sıze.hcg yı yenı yaptırdım dun.ıyı cıktı ama.su goguslerdekı hassasıyet yok bugun.ona korktum.sızce ben paranoyakmı oluyorum? olabılırmı bu belırtılerde zaman zaman deısıklıkler? normalmıdır yanı? ne dersınız?
arkadaşlar merhaba ben de yeniyin ve bebeğini kaybedenlerdenim ağustos ayında kürtaj oldum 10 haftalıktı bebeğimin kalbi durdu burda birbirini çok ii anlayan insanların arasında olmak bilgi paylaşımı sağlamak ve birbirimizin tecrübelerini paylaşmak çok güzel marım Rabbim bu acıyı birdaha kimseye yaşatmaz
kızlar selam nasılsınız ben dün bebeğimi gördüm daha iyi oldum çok tatlıydı.dr um iyi görnüyor dedi 148 gram olmuş kızım.inaşllah herşey yolunda gider kavuşurum bebeğime.darısı isteyen herkesin başına olsun.
halecim 3 lü test yaptırmadım sadece baş bölgesinin çapı için sanırım AFP bakılacak usg de açıklık yoktu çok şükür.sence 3 lü test yaptırmalımıydım.öptüm canım
sinemcim..Valla ben de bi süre şu göğüslerime takmıştım..neden ağrımıyor sızlamıyor diye..huylanmıştım..ama şu an ağrımasa da değişiklikler var..göğüs kenarlarım hafif silik kahve gibi..biraz da kenarları kabardı sanki..içten içe büyüyor gibi..Ben de çok kasık ağrısı olmuştu..şimdi ara ara hissediyorum..telaşlanma..zamanla her bir belirti olacak...
seninle aynı zamanda kaybetmişiz bebeklerimizi....
zaman akıııp gidiyor....
burada biz çok güzel bir paylaşımı yakaladık yaralarımızı birlikte sardık şuan o dönemde bebeğini kaybeden 8 tane yeni gebemiz varmaşşallah...
aramıza hoşgeldin inşallah senide gebe listesine alırız
Arkadaşlar az önce doktordan geldim. Doktor bana yumurtlamanın başlamadığını söyledi. Test sonuçlarında da progesteronum 5,11 ng/ml çıktı. Geçirdiğim iki adet yumurtlamaya bağlı değilmiş ve vucudumda da o yüzden belirti hissetmiyormuşum. Benim anladığım kadarıyla yumurtanın içindeki bebeğin oluştuğu hücre gelişmiyor.senağlama
2-3 ay kadar beklicez kendiliğinden düzelmesini ve sürekli takip edeceğiz dedi doktor. Düzelmezse beni yumurtlatacakmış :sm_confused: Asla stres yapma ve bu konuyu unut dedi. Stres yumurtlama ve gebeliği engelliyormuş. Bende biliyorum ama elimde değil. Daha kaç ay beklemem gerekecek vucudumun düzelmesi ve bebeğimin gelmesi için...
kımseler yok yıne bu aralar burda
o zaman ben yazayım arkadaslar
az once doktordan geldım
artık korunmayı bırakabılırsın
hersey gayet ıyı dedı hatta suan yumurtluyosun dedı
ve folık asıde baslamamı soyledı VE SU TAHLILLLERI YAPTIRMAMI ISTEDI
tromboflıa panelı
A NA
ANTI-DNA
TORCHES
TSH
CBC
TAM KAN SAYIMI
TSH(PROTEIN-S,PROTEIN-C)
TOXO-RUBELLA-CMV
VDRL-RPR
yarın sabahda bunları yaptırıcam allah hayırlısını versın
sidocum tatlım hamişmissin canım çook sevindim..kızlar ya bı sorum var sıze.hcg yı yenı yaptırdım dun.ıyı cıktı ama.su goguslerdekı hassasıyet yok bugun.ona korktum.sızce ben paranoyakmı oluyorum? olabılırmı bu belırtılerde zaman zaman deısıklıkler? normalmıdır yanı? ne dersınız?
az once doktordan geldım
tromboflıa panelı
A NA
ANTI-DNA
TORCHES
TSH
CBC
TAM KAN SAYIMI
TSH(PROTEIN-S,PROTEIN-C)
TOXO-RUBELLA-CMV
VDRL-RPR
az once doktordan geldım
tromboflıa panelı
A NA
ANTI-DNA
TORCHES
TSH
CBC
TAM KAN SAYIMI
TSH(PROTEIN-S,PROTEIN-C)
TOXO-RUBELLA-CMV
VDRL-RPR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?