Bebeğini kaybedenler......

canım ben çok baktırdım vajinal zaten kalp atışınıda vajinal duydum hatta cinsiyetini göstermiyordu onu bile vajinal gördük..bence korkacak birşey yok...
zaten artık hep karnımdan bakılıyor...
halecim ama bana yasaktı ilişki nerdeyse 14.haftaya kadar???

selam sibelcim nasılsın kızımız nasıl canım??

banada yaklaşık 16. haftaya kadar ilişki yasaktı.şimdide haftada 1 kez izin var...

merhaba kızlar....sıze ıyı habeler yazabılmeyı cok ısterdım...ama haberler pek ıyı deıl. keseyı gorduk.15 mm. duzgun dedı.ama bebek ve kalp atısı yok.vajınal baktık.gene her ıkısıde yok.......umudumuz cok az dedı doktorum.ama yınede 1 hafta daha bekleyelım dedı....ben cok uzuntuluyum....yanı yıne olmadı......

Canım benim üzülme nolur. Belki geç döllenmiştir böyle bir ihtimal olabilirmi?
En az senin kadar üzüldüm inan... Ama nolur moralini yüksek tut önce senin sağlığın..Allah hakkında hayırlısını göstersin..

Son düzenleme:

canımmm,ne diyeceğimi bilemiyorum.madem umut azmış,yani hiç yok değilmiş,biz de az da olsa o umuda sarılalım canım.herşey Allah'tan,dualarımız seninle.yanındayız...

canım benimde görünmemişti boş gebelikten şüphelendiler içeride hiçbişey görünmüyo dediler acele etme kaç haftalık hamişsin... sonra 1 hafta sonra göründü benim şimdi 8+4 günlük hamişim önemli olan moral moralini çok yüksek tutmaya çalış... inşallah herşey yoluna girer.... hem ben kesenin boyutu 20 mm yi geince bebeğin göründüğünü duymuştum...

üzülme sakın bak senin için ne buldum daha erken seninki için ondan gözükmemiştir.
----
Embryo
Yolk kesesinin izlenmesinden çok kısa bir süre sonra bu kesenin alt kenarında bir kalınlaşma şeklinde embryo görülmeye başlar. Bu oluşuma fetal kutup (fetal pol, fetal pole) adı verilir. Uzunluğu yaklaşık 2-4 milimetredir ve 5.7-6.1 gebelik haftasına denk gelir.

Gestasyonel kese çapı 16-18 milimetreye ulaştığında embryo görülebilir hale gelir.

Gebelik kesesi 20 milimetreden büyük olduğu halde embryonun görülmemesi olumsuz bir bulgudur ve erken gebelik kaybı ile ilişkili olabileceği düşünülmektedir.----

seninki daha 15 mm doktorlar bazen en kötüsünü söler cnm seninki öle olmıcak ama..

ınsallah önümüzdekı 1 haftadan sonra bıze ıyı haberlerını yazarsın bebegının
bence kucuktur daha ondan gorunmemıstır
banada oyle demıslerdı sonra bekledık ve oyle olmadıgını gormüştük:teselli:
umarım senınde boyle olur dualarım senınle

canım benim neolur umudunu yitirme inşallah gec döllenmedir ve haftaya gittiğinde duyarsın kalp atışını canım.dualarım seninle canım.

Allah bebeğini sana bağışlasın canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bir hafta sonra..
inan içim çok acıdı çok üzgünüm dualarım seninle:Saruboceq:

canım benim nolur hemen umutsuzluğa kapılma daha çok erken birde seninki zaten geç döllenmeydi.hcg çok düşüktü başta boş gebelikte hcg düzgün artmaz arkadaşımınki 150 ikwn 2 gün sonra 190 olmuştu.seninki gayet iyi.allah yardımcın olsun:Saruboceq:

nilaycım çok saol canım bende kızımda iyi çok şükür ve hala hissedemiyorum 20.haftayı bekliyorum işte.senin oğluşun nasıl iyiydir umarım.

halecim evet yasaktı ilişki hala korkarak oluyor.oda 7.haftamdaki lekelenmeden dolayı yasaklamıştı dr um.hafta sonu çocuk kardiyoloğu prof gelmişti ankaradan bebişin fetal kalp ekosuna bakıldı çok şükür dr herşey iyi görünüyor dedi.kalp atımı 142 dedi iyiymiş sanırım.allahım herkesede banada kucağımıza almayı nasip etsin.sanada biran önce 2.versin:))öptüm

çok üzüldüm çok geçmiş olsun...Aynı acıyı paylaşan insanların olduğunu bilmek çok güzel.Bende geçen hafta bebeklerimle tanışmaya gittiğimde onların düştüğünü öğrendim.5. haftada Kanamam geldiğinde üstüne görme diye yorumladı doktor iztirahat verdi kanama 1 gün sürdü ve geçti o kadar rahatlamıştım ki onlar yaşıyorlar diye meğer o kanamada ben düşük yapmışım.Bu ikinci tüp bebek denememizdi nasip olmayınca sen ne yaparsan yap boş...Allah hakkımızda hayırlısını versin...
sevgilerle sema

sidocum naber umarım herşey yolundadır ne zamandır görünmüyorsun bizleri haberdar et....

merhaba canlarım....benım pek umudum yok ne yazıkkı .cunku gebelık belırtılerımde gerıleme var.psıkolojıkmı bılemıyorum ama belırtılerı pek hıssetmıyorum artık. zaten doktorumda cok az bı umut kaldı demıstı.yanı kıbarca soylemıstı.beklememızın sebebı sadece emın olmak ıcın galıba.bılemıyorum.allahtan hayırlısını dılıyorum.tabıkı cok uzuluyorum.ama yınede guclu olmaya calısıyorum.yazıcam mutlaka sızlere.....

Canım moralini yüksek tut lütfen. Herşey güzel olacak Allahın izniyle.. Belirtilerin gerilemesi psikolojik olabilir.. Ben sürekli dua ediyorum senin için :Saruboceq:
Doktor kontrolünden sonra iyi haberlerini bekliyoruz inşallah...

canlarım...hepınızın moral destegı ve dualarına cooooook tesekkur ederım.cunku ıse yaradı. bugun kalp atısını gorduk.Allaha bınlerce sukurler olsun... 3 4 gunluk bı gerılık var ama.zaten bastada bhcg dusuktu bende.sanırım gec yumurtlama ve gec dollenmeden dolayı dedı doktorum.onemsemedı hıc.onemlı olan kalp atısı dedı. sımdılık ılk asamayı atlattık cok sukur.ınsallah allah kucagıma almayıda kısmet eder . gunlerdır yasadıgım stres ve heyecanı bı ben bıde allah bılır kızlar.hepınıze coooook tesekkurler.ayrıca darısı ısteyen herkesın, hepınızın basına.ınsllah guzel bı sekılde sonuna varırız bu yolun...hepınıze ıcımden sevgıler yolluyorum...dualarım sızınle.sızınkılerde benımle olsun.ben bunun gucune cok ınanıyorum cunku....

çook şükür canım seni bekliyorduk merak etmiştik inşallah allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin geçmiş olsunnnhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…