- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.041
benimde takvim sapıttı sibelcim 32. hafta gösteriyor benimkide yakında doğurtacak bize 40 a az kaldı baksanakaydirigubbakcemile3bu arada duam çok çbuk kabul oldu takvim 32.haftayı gösteriyor oooo:::)))
canımsın semacım ama inanıyorum ben sen ne güzel kafana takmamışsın bu ay böyle devam edersen aşılamaya gerek kalmayacak inşallah kendiliğinden sağ sağlim gelecek meleğin...hepiniz için dua ediyorum tatlım...canlarım benim, guzel sözleriniz için Allah hepinizden razı olsun... bu seferde tutmadı işte takdir Allahın tabi.. zaten kafaya takmamak için neler yaptğımı görseniz böle olursunuz :1shok:
aslında başarmıştım.. inanın hiç aklıma bile getirmiyordum ama son 1 haftadır gövus uçlarımda aşırı hassasiyet olunca ne yalan söyliyeyim çok umutlanmıştım, bana doğumgunu hediyesi verecek meleğim diyordum
çarşamba gunu tansyonum 5/7 duşuktu butun gun çok ağırlaştım ustune birde migrenim tutunca tamam dedim dr gittik ne olur ne olmaz tahlil yaptırdık sonuç negatif çıktı, umutlar suya duştu.. kırmızılarda bugun geldi zaten.. bu ay tekrar aşılama yoluna duşuyorum zaten bu son denemem olacak o da olmazsa bir sure dinlenip tupbebeğe başlıyacaz. dularınızda beni unutmayın sakın, Allahın izni ve sizlerin dualarıyla birgun bende meleklerime kavuşacağım inşallah. hepiniz çok seviyorum :asigim: dikkat edin kendinize
ohh ne güzel gezmiş gelmişsin anneciğinide görmüşsün canım Allah kavuştursun tekrar...canlarım
geeeldiiiim
memleketime İZMİRİME gittim....
çok özlemişim valla....
anneciğimle doya doya hasret giderdik....
SİDO sende korkuttun bizi çok sevindim kuzucuğun iyiymiş allah tamamına erdirsin....
SELMA inşallah seninde böyle iyi haberlerini alacağız sabır arkadaşım allah karşılığını verecek inanıyorum
NEVİN canım benim mesaj atmışsın merak edilmek güzel sağol arkadaşım...
SİBEL seninde bebeğin iyi maşallah....
NİLAY seninde kuzucuk büyümüş....
PRETTY sendende güzel haberler duyarız inşallah yakında ....
kendinize iyi bakın kızlar unuttuğum yoktur inşallah...
amin canım hepinizin sevgililer günü kutlu olsun arkadaşlar...Arkadaşlar hepimizin sevgililer günü kutlu olsun... :içelim:
Allah sevdiklerimizden ayırmasın..:Saruboceq:
CANLARIM....dun doktordaydık ıyı gıdıyosun dedı.Allahıma sukurler olsun....
sureklı okuyorum yazdıklarınızı kızlar...ılgınıze ve dualarınıza coook tesekkur ederım.ınanın sızde benım hep aklımdasınız.
YASEMIN ve SHEKERCIM arkadaslarımıza gecmısler olsun.bı an once toparlanmaya bakın kızlar.bu en az yara almanın tek yolu...
NEVINIM, NILAYIM,SIBELIM sızlerıde merak ve heyecanla takıp edıyorum. ınsallah bebısler guzel guzel buyuyup gelıcek kollarımıza..dualarım sızlerle...:Saruboceq:
HALECIGIM..nasılsın? .valla merakta kaldık yokken.ama olsun sen aılenle hasretını gıdermıssın ya ne guzel..Allah hıc ayırmasın ınsanları aılesındn...ınsallahhh
:Saruboceq:
SELMAM, canım benım hıc uzulme.allah dogru zamanda hayırlısını versın. canım ya sana tum tetkıklerı yaptılarmı? trombofılı panelı, antıkardıyolıpın, proteın c s , homosısteın...vs..ve daha bılmedıklerımız.yanı ısıne karısmak ıcın deıl sakın yanlıs anlama benı.uzukmenı ıstemem hıc.bu yuzden bu sefer baslamadan tum tetkıklerın yapılmıstır ve hepsının sonucu temız cıkmıstır ınsallah...cok yakın zamanda bıze bı mujde verecegını hıssedıyorum ve duacınım canım..hadı bakalım calısmalara devam kaydirigubbakcemile3
ve bekleyen tum arkadaslarımız ZEHRAM ve tum bebek dıleyenler Allah en kısa zamanda hepımızın kucagını saglıklı tombıs bebıslerle doldursun ınsallahhhh:Saruboceq:
ve son olarak, hepınızın SEVGILILER GUNUN KUTLUYORUM.YUVANIZDAN SEVGI HIC EKSIK OLMASIN INSALLAHHH.HEPINIZI SEVIYORUMa.s.a.s.
minik meleklerini cennete yollayan anneler üzüntümüzü paylaşalım ben bebeğimi bugün kaybettim kalbi atmadı 8+3 ken bebeğimin kalbi atmadı ve onu bugün benden aldılar çok üzgünüm...
slm kizlar!! ben aranizda yeni sayilirim. gecen sene kayit oldum ama ikinci kez yaziyorum. o kadar bunalimdayimki derdimi paylasacak birilerine ihtiyacim var. ben 3 senedir cocuk istiyordum olmuyodu, 3 kez asilama denedim daha sonra tutmayinca türkiyeye gelip tüp bebek yaptirdim ve ilkinde tuttu. ikiz bebege hamile kaldim ve almanyaya geri döndüm. hamileligim basta zor gecti ama sonradan düzelmistim. birgün sabah kalktigimda sancim oldugunu hissettim gidip geliyodu doktora gittim hersey yolunda dedi ama her ihtimale karsi hastaneye alacagini söyledi. sancilarim cogalmisti 1 gün boyunca sanci cektikten sonra sabah bi kalktim kanamam vardi. doktor erken dogum dedi ve dogum gerceklesti. 2 bebegimide dogduktan yarim saat sonra kaybettim öldüler. ikisinide kucagima verdiler kucagimda sogmaya basladilar 2 saat yanimda durduktan sonra aldilar. 3 hafat oldu üzerinden geceli ama hala dün gibi. Hala gözümün ögnüne geliyo ikiside. simdi ne yapacagimi bilmiyorum. dondurulmus yumurtam olsaydi tekrardan trye gelip koydururdum malesef oda yok. o kadar kafam karisikki nasil düzelcegim bilmiyorum. kizim ve oglumu cok özlüyorum!!!!!!!!!!!!!
slm kizlar!! ben aranizda yeni sayilirim. gecen sene kayit oldum ama ikinci kez yaziyorum. o kadar bunalimdayimki derdimi paylasacak birilerine ihtiyacim var. ben 3 senedir cocuk istiyordum olmuyodu, 3 kez asilama denedim daha sonra tutmayinca türkiyeye gelip tüp bebek yaptirdim ve ilkinde tuttu. ikiz bebege hamile kaldim ve almanyaya geri döndüm. hamileligim basta zor gecti ama sonradan düzelmistim. birgün sabah kalktigimda sancim oldugunu hissettim gidip geliyodu doktora gittim hersey yolunda dedi ama her ihtimale karsi hastaneye alacagini söyledi. sancilarim cogalmisti 1 gün boyunca sanci cektikten sonra sabah bi kalktim kanamam vardi. doktor erken dogum dedi ve dogum gerceklesti. 2 bebegimide dogduktan yarim saat sonra kaybettim öldüler. ikisinide kucagima verdiler kucagimda sogmaya basladilar 2 saat yanimda durduktan sonra aldilar. 3 hafat oldu üzerinden geceli ama hala dün gibi. Hala gözümün ögnüne geliyo ikiside. simdi ne yapacagimi bilmiyorum. dondurulmus yumurtam olsaydi tekrardan trye gelip koydururdum malesef oda yok. o kadar kafam karisikki nasil düzelcegim bilmiyorum. kizim ve oglumu cok özlüyorum!!!!!!!!!!!!!
CANLARIM....dun doktordaydık ıyı gıdıyosun dedı.Allahıma sukurler olsun....
sureklı okuyorum yazdıklarınızı kızlar...ılgınıze ve dualarınıza coook tesekkur ederım.ınanın sızde benım hep aklımdasınız.
YASEMIN ve SHEKERCIM arkadaslarımıza gecmısler olsun.bı an once toparlanmaya bakın kızlar.bu en az yara almanın tek yolu...
NEVINIM, NILAYIM,SIBELIM sızlerıde merak ve heyecanla takıp edıyorum. ınsallah bebısler guzel guzel buyuyup gelıcek kollarımıza..dualarım sızlerle...:Saruboceq:
HALECIGIM..nasılsın? .valla merakta kaldık yokken.ama olsun sen aılenle hasretını gıdermıssın ya ne guzel..Allah hıc ayırmasın ınsanları aılesındn...ınsallahhh
:Saruboceq:
SELMAM, canım benım hıc uzulme.allah dogru zamanda hayırlısını versın. canım ya sana tum tetkıklerı yaptılarmı? trombofılı panelı, antıkardıyolıpın, proteın c s , homosısteın...vs..ve daha bılmedıklerımız.yanı ısıne karısmak ıcın deıl sakın yanlıs anlama benı.uzukmenı ıstemem hıc.bu yuzden bu sefer baslamadan tum tetkıklerın yapılmıstır ve hepsının sonucu temız cıkmıstır ınsallah...cok yakın zamanda bıze bı mujde verecegını hıssedıyorum ve duacınım canım..hadı bakalım calısmalara devam kaydirigubbakcemile3
ve bekleyen tum arkadaslarımız ZEHRAM ve tum bebek dıleyenler Allah en kısa zamanda hepımızın kucagını saglıklı tombıs bebıslerle doldursun ınsallahhhh:Saruboceq:
ve son olarak, hepınızın SEVGILILER GUNUN KUTLUYORUM.YUVANIZDAN SEVGI HIC EKSIK OLMASIN INSALLAHHH.HEPINIZI SEVIYORUMa.s.a.s.
canım gerçekten uzuldum..allah sabır versın yenı evlatlar versın sağlıkla...:çok üzgünüm:
Sibelcim canım benim hamileliğinin iyi gitmesine çok sevindim. İnşallah sağlıkla doğurup kucağına alacaksın bebeğiniNazar değmesin.
Güzel duaların için de teşekkürler. İnşallah bizde bu güzel duyguyu yaşarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?