Bebeğini kaybedenler......

canlarım
geeeldiiiim
memleketime İZMİRİME gittim....
çok özlemişim valla....
anneciğimle doya doya hasret giderdik....
SİDO sende korkuttun bizi çok sevindim kuzucuğun iyiymiş allah tamamına erdirsin....
SELMA inşallah seninde böyle iyi haberlerini alacağız sabır arkadaşım allah karşılığını verecek inanıyorum
NEVİN canım benim mesaj atmışsın merak edilmek güzel sağol arkadaşım...
SİBEL seninde bebeğin iyi maşallah....
NİLAY seninde kuzucuk büyümüş....
PRETTY sendende güzel haberler duyarız inşallah yakında ....
kendinize iyi bakın kızlar unuttuğum yoktur inşallah...

Arkadaşlar hepimizin sevgililer günü kutlu olsun... :içelim:
Allah sevdiklerimizden ayırmasın..:Saruboceq:

CANLARIM....dun doktordaydık ıyı gıdıyosun dedı.Allahıma sukurler olsun....
sureklı okuyorum yazdıklarınızı kızlar...ılgınıze ve dualarınıza coook tesekkur ederım.ınanın sızde benım hep aklımdasınız.

YASEMIN ve SHEKERCIM arkadaslarımıza gecmısler olsun.bı an once toparlanmaya bakın kızlar.bu en az yara almanın tek yolu...

NEVINIM, NILAYIM,SIBELIM sızlerıde merak ve heyecanla takıp edıyorum. ınsallah bebısler guzel guzel buyuyup gelıcek kollarımıza..dualarım sızlerle...:Saruboceq:

HALECIGIM..nasılsın? .valla merakta kaldık yokken.ama olsun sen aılenle hasretını gıdermıssın ya ne guzel..Allah hıc ayırmasın ınsanları aılesındn...ınsallahhh
:Saruboceq:
SELMAM, canım benım hıc uzulme.allah dogru zamanda hayırlısını versın. canım ya sana tum tetkıklerı yaptılarmı? trombofılı panelı, antıkardıyolıpın, proteın c s , homosısteın...vs..ve daha bılmedıklerımız.yanı ısıne karısmak ıcın deıl sakın yanlıs anlama benı.uzukmenı ıstemem hıc.bu yuzden bu sefer baslamadan tum tetkıklerın yapılmıstır ve hepsının sonucu temız cıkmıstır ınsallah...cok yakın zamanda bıze bı mujde verecegını hıssedıyorum ve duacınım canım..hadı bakalım calısmalara devam kaydirigubbakcemile3

ve bekleyen tum arkadaslarımız ZEHRAM ve tum bebek dıleyenler Allah en kısa zamanda hepımızın kucagını saglıklı tombıs bebıslerle doldursun ınsallahhhh:Saruboceq:

ve son olarak, hepınızın SEVGILILER GUNUN KUTLUYORUM.YUVANIZDAN SEVGI HIC EKSIK OLMASIN INSALLAHHH.HEPINIZI SEVIYORUMa.s.a.s.

sibo can arkadaşım seni hiç yanlış anlarmıyım, çok duşuncelisin Allah razı olsun.. biliyorsun benim bir çok kaybım oldu 3 yıl önce genetik arştırmalar dahil butun testler hem eşime hemde bana yapıldı, hiç bir sonuç çıkmadı.. uzuleyimmi sevineyim mi bazen bende şaşırıyorum.. bir sorun çıksaydı belkide onunla savaşmak dahamı kolay olurdu? bilemiyorum :S

Halecim sende iyisin, çok sevindim ve duaların için çok teşekkur ederim. Dilerim tatilin gönlunce geçmiştir. kocaman öpuyorum seni Şeniz

Ayrıca unutmadan hepinizin sevgililer gununu kutlarım.. Rabbim sevdiklerimizle sevenlerimizle uzun ve mutlu yaşamayı nasip etsin

sinemcim ya negüzel yazmışssıın ağzından bal damlıyor.çok şükür bizde iyi gidiyoruz bebişimle birde arada hissetmeye başladım derken şimdi yine tık tıkladı tatlı yemiştim ondan heralde.allahım biran önce kucağımızada almayı nasip eder işalah.

halecim çok sevinidim annene kavuştuğuna bol bol hasret gidermişsindir eh artık senide görürüz aramızda.

SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

slm kizlar!! ben aranizda yeni sayilirim. gecen sene kayit oldum ama ikinci kez yaziyorum. o kadar bunalimdayimki derdimi paylasacak birilerine ihtiyacim var. ben 3 senedir cocuk istiyordum olmuyodu, 3 kez asilama denedim daha sonra tutmayinca türkiyeye gelip tüp bebek yaptirdim ve ilkinde tuttu. ikiz bebege hamile kaldim ve almanyaya geri döndüm. hamileligim basta zor gecti ama sonradan düzelmistim. birgün sabah kalktigimda sancim oldugunu hissettim gidip geliyodu doktora gittim hersey yolunda dedi ama her ihtimale karsi hastaneye alacagini söyledi. sancilarim cogalmisti 1 gün boyunca sanci cektikten sonra sabah bi kalktim kanamam vardi. doktor erken dogum dedi ve dogum gerceklesti. 2 bebegimide dogduktan yarim saat sonra kaybettim öldüler. ikisinide kucagima verdiler kucagimda sogmaya basladilar 2 saat yanimda durduktan sonra aldilar. 3 hafat oldu üzerinden geceli ama hala dün gibi. Hala gözümün ögnüne geliyo ikiside. simdi ne yapacagimi bilmiyorum. dondurulmus yumurtam olsaydi tekrardan trye gelip koydururdum malesef oda yok. o kadar kafam karisikki nasil düzelcegim bilmiyorum. kizim ve oglumu cok özlüyorum!!!!!!!!!!!!!

bu arada duam çok çbuk kabul oldu takvim 32.haftayı gösteriyor oooo:::)))
benimde takvim sapıttı sibelcim 32. hafta gösteriyor benimkide yakında doğurtacak bize 40 a az kaldı baksanakaydirigubbakcemile3
canımsın semacım ama inanıyorum ben sen ne güzel kafana takmamışsın bu ay böyle devam edersen aşılamaya gerek kalmayacak inşallah kendiliğinden sağ sağlim gelecek meleğin...hepiniz için dua ediyorum tatlım...
ohh ne güzel gezmiş gelmişsin anneciğinide görmüşsün canım Allah kavuştursun tekrar...
büyüdü tatlım valla tekme bile atıyor attık hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah dualarınızı eksik etmeyin ben hepiniz için dua ediyorum...
Arkadaşlar hepimizin sevgililer günü kutlu olsun... :içelim:
Allah sevdiklerimizden ayırmasın..:Saruboceq:
amin canım hepinizin sevgililer günü kutlu olsun arkadaşlar...

Allah bozmasın canım bebişine sağlık versin...güzel duan için çok teşekkür ederim inşallah Rabbim bütün hamilelerin bebeklerini korusun diğer arkadaşlarında en kısa zamanda hamile kalmasını nasip etsin...

minik meleklerini cennete yollayan anneler üzüntümüzü paylaşalım ben bebeğimi bugün kaybettim kalbi atmadı 8+3 ken bebeğimin kalbi atmadı ve onu bugün benden aldılar çok üzgünüm...

canım gerçekten uzuldum..allah sabır versın yenı evlatlar versın sağlıkla...:çok üzgünüm:

i
canım benim çok üzüldüm
allahım sana sabır versin hepimiz bunları yaşadık çok zor seni anlıyoruz
çokta yeni haklısın tabii...
şuan sen lohusa gibisin ancak 40 ın çıkınca biraz daha düzelirsin bu ruh halinde normal arkadaşım...
dondurulmuşlardanda bazen çok iyi sonuç alınamayabiliyor üzülme hakkında hayırlısı canım....
istediğin her zaman yazabilirsin....

Canım benim Allah sabırlar versin sana. Çok geçmiş olsun. Bebeğini kaybetmiş biri olarak okurken ağladım inan. Hale arkadaşımızın dediği gibi lohusa sayılırsın inan lohusalık bitince ruh halin daha da düzelecek..
Allah en kısa sürede tekrar bebek nasip eder inşallah sana.. Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin; kimsenin kucağını boş bırakmasın..:Saruboceq:

Sibelcim canım benim hamileliğinin iyi gitmesine çok sevindim. İnşallah sağlıkla doğurup kucağına alacaksın bebeğini Nazar değmesin.
Güzel duaların için de teşekkürler. İnşallah bizde bu güzel duyguyu yaşarız...

canım başın sağolsun allah sabır versin sana.zor yasayan bilir.allah sana ve eşine sağlık versin.en kısa zamanda güzel haberler vermen dileğiyle.allah sağlıkla kucağına alacagın bebekler nasip etsin.

mrb kızlar bende gecen hafta kanamayla uyandım.bir haftadır raporluydum.şimdilik iyiyim çok şükür.yarın okula başlıyorum tekrar.umarım hersey yolunda gider.

Sinemcim sana yazmıştım isimleri karıştırmışım.
Sibel sende sağol canım duaların için.. Kendine ve prensese iyi bak...a.s.

Saliha geçmiş olsun canım. İnşallah güzel olacak herşey sen moralini yüksek tut ve kendine dikkat et yeter.
Allah nazarlardan korusun tüm hamilelerimizi..

zehracım iyi dileklerin için teşekürler canım.inşallah sende güzel haberlerini en kısa zamanda verirsin.dualarımız seninle canım.
sibelcim çok teşekürler.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…