Bebeğini kaybedenler......

Merhaba arkadaşlar dün doktordaydık sağ tarafta 21 milim boyutunda yumurtam gelişmiş hihoyyyt Bugünde çatlatma iğnesi oldum. Yarın denemelere başlıcaz bakalım. Yanlız 12. günde oldu çatlatma iğnesi bana erken gibi geldi ama doktor öyle istedi bir bildiği vardır herhalde.. Pazarteside progynex'e başlıcaz günde üç defa..
Ne kadar düşünmemeye çalışsada umutlanıyor insan..
Allah hepimizin hakkında hayırlısını göstersin.:Saruboceq:

ben 5 aylık bebeğimi kaaaybettim o benim bütün umudumdu onu hayatta tutmak için herşeyi yaptım fakat ellerimde kayıp gitti sancıyla ölü bebeğimi doğurttular bana bu öyle zorki anlatamam okadar sancı çekiyosunuz ve sonuç ölü bir bebek bu hayal kırıklığını anlatamam onu büyük umutlarla bekliyordum derdimi kimselere anlatamıyorum

:1hug::1hug:
canım benım nasıl sevındım okurken hadı gozun aydın
ınsallah en yakın zamanda bebegın gelecek sıkıntıya gırme dıycem
ama bende suan beklemedeyım bu ay hasta oldum bakalım kısmet dıger aya artık:1hug:
tabıkı oncelıkle herseyın hayırlısı saglıkla hayırlarla gelsın bebeklerımız ınsallah:lepi:

arkadasım hosgeldın
acını en ıyı anlayan bızlerın yanına:çok üzgünüm:
ne yasadıgını neler dusundugunu cok ıyı anlıyorum
malesef bızlerde yasadık o kötü duyguyu
ama güçlü ol ki tekrar bebeklerın olsun
bızlerde burda beraber dertlesıyoruz ne zaman ıstersen gel dertlesırız
en azından paylasdıkca ınsan rahatlıyor
bak bır cogumuz tekrar hamıle ve bır cogumuzda (bende dahıl)tekrar bebek ıcın calısıyor
ınsallah sende bebegıne kavusursun:teselli:

Sağol canım benim inşallah hakkımızda hayırlı ise olsun. İnşallah çok bekletmeden bizlere de bu mutluluğu gösterir Allahım..:Saruboceq:
Yanlız ben sabahtan beri çok kötüyüm midem çok bulanıyor ve çıkarıyorum sürekli...
Ovıtrelle adında bir iğne verdi doktorum yan etkisinde bulantı var. Geçmezse doktorumu arayacağım.. Öpüyorum seni..:1hug:

Canım çok geçmiş olsun.. Seni en iyi anlayacak olan bizleriz. Keşke böyle bir sebeple tanışmasaydık ama Allah'tan gelen herşeyde bir hayır vardır. Dilerim en kısa sürede toparlanırsın ve Allah acılarını hafifletecek yeni bir evlat nasip eder sana.. Moralini yüksek tutmaya çalış moral çok önemli...

kızlaaaaaaaaaar,nerelerdesiniz?hadi iyi haberler duyalım biraz. hihoyyyt
ben kesinleşene kadar bekleyeyim demiştim ama vazgeçtim;doktorumun cinsiyet tahminini sizinle de paylaşayım: sanırım bir oğluşum olacak

canım umarım 10 -12 güne kadar güzel haberlerini alırız.hersey gönlünce olur inşallah.

seni cok iyi anlıyorum canım.bende 5 aylık kızımı kaybettim.allah sana sabırlar versin.en kısa zamanda allah kucağını dolduracak sağlıklı bebekler nasip etsin.

ben kesinleşene kadar bekleyeyim demiştim ama vazgeçtim;doktorumun cinsiyet tahminini sizinle de paylaşayım: sanırım bir oğluşum olacak

maşallah canım oğluşuna sağlıkla inşallah.

ay canııım çok sevindim
allah uzun ömürler versin yavruna....maşşallah

Canım benim çok sevindim. :teytey:Allah sonuna kadar göstersin inşallah.
Maşallah hamileliğinde 14 hafta bitmek üzere. Nazar değmesin.

Canım benim çok sevindim. :teytey:Allah sonuna kadar göstersin inşallah.
Maşallah hamileliğinde 14 hafta bitmek üzere. Nazar değmesin.

inşallah canım benim,darısı başınıza...
büyüdük zehra teyzesi,doktor amca 'çok güzel bir oğlan olacak' dediğinde 12+1'dik, inşallah gördüğü göbek kordonu değildir kaydirigubbakcemile3

Salihas amin canım sağol. İnşallah bende en kısa sürede müjde verebilirim.
Allah seninde gönlüne göre versin.. Vakti gelince senin bebeğinin cinsiyetinide öğrenicez inşallah..

inşallah canım benim,darısı başınıza...
büyüdük zehra teyzesi,doktor amca 'çok güzel bir oğlan olacak' dediğinde 12+1'dik, inşallah gördüğü göbek kordonu değildir kaydirigubbakcemile3

Canım benim yerim ben onu ya. Değildir annesi oğluşun olcak inşallah..
Tabi sen genede biraz daha bekle eşyalarını almak için..kaydirigubbakcemile3

nevincim canım benim çok sevindim senin adına maşallah oğluşuna sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil.

nevincim canım benim çok sevindim senin adına maşallah oğluşuna sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil.

teşekkür ederim canım,haklısın.cinsiyeti hiç önemli değil,yeter ki sağlıkla gelsin civcivim.doktor değiştirdiğim için randevu tarihim biraz geç olacak,o yüzden pazartesi buradaki devlet hastanesine gidip görmek istiyorum.hareketlerini hissedene kadar doktorların benden çekeceği var delikafadulden

teşekkür ederim canım,inşallah en kısa zamanda senden,selma'dan,zehra'dan,prettybaby'den ve Rabb'imden minik mucizesini isteyen herkesten güzel haberler alırız.

ay canım benım cok sevındım oglusun oluyomus:lepi:
aman saglıklı sıhhatlı gelsınde kız erkek farketmez tabı:Saruboceq:
ınsallah allahım kucagına almayı nasıp etsın
bız bekleyenlerede en kısa zamanda bır bebek versın ınsallahkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…