- 7 Ekim 2008
- 1.160
- 0
- 156
- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.061
Merhaba arkadaşlar dün doktordaydık sağ tarafta 21 milim boyutunda yumurtam gelişmiş hihoyyyt Bugünde çatlatma iğnesi oldum. Yarın denemelere başlıcaz bakalım. Yanlız 12. günde oldu çatlatma iğnesi bana erken gibi geldi ama doktor öyle istedi bir bildiği vardır herhalde.. Pazarteside progynex'e başlıcaz günde üç defa..
Ne kadar düşünmemeye çalışsada umutlanıyor insan..
Allah hepimizin hakkında hayırlısını göstersin.:Saruboceq:
ben 5 aylık bebeğimi kaaaybettim o benim bütün umudumdu onu hayatta tutmak için herşeyi yaptım fakat ellerimde kayıp gitti sancıyla ölü bebeğimi doğurttular bana bu öyle zorki anlatamam okadar sancı çekiyosunuz ve sonuç ölü bir bebek bu hayal kırıklığını anlatamam onu büyük umutlarla bekliyordum derdimi kimselere anlatamıyorum
:1hug::1hug:
canım benım nasıl sevındım okurken hadı gozun aydın
ınsallah en yakın zamanda bebegın gelecek sıkıntıya gırme dıycem
ama bende suan beklemedeyım bu ay hasta oldum bakalım kısmet dıger aya artık:1hug:
tabıkı oncelıkle herseyın hayırlısı saglıkla hayırlarla gelsın bebeklerımız ınsallah:lepi:
ben 5 aylık bebeğimi kaaaybettim o benim bütün umudumdu onu hayatta tutmak için herşeyi yaptım fakat ellerimde kayıp gitti sancıyla ölü bebeğimi doğurttular bana bu öyle zorki anlatamam okadar sancı çekiyosunuz ve sonuç ölü bir bebek bu hayal kırıklığını anlatamam onu büyük umutlarla bekliyordum derdimi kimselere anlatamıyorum
Merhaba arkadaşlar dün doktordaydık sağ tarafta 21 milim boyutunda yumurtam gelişmiş hihoyyyt Bugünde çatlatma iğnesi oldum. Yarın denemelere başlıcaz bakalım. Yanlız 12. günde oldu çatlatma iğnesi bana erken gibi geldi ama doktor öyle istedi bir bildiği vardır herhalde.. Pazarteside progynex'e başlıcaz günde üç defa..
Ne kadar düşünmemeye çalışsada umutlanıyor insan..
Allah hepimizin hakkında hayırlısını göstersin.:Saruboceq:
kızlaaaaaaaaaar,nerelerdesiniz?hadi iyi haberler duyalım biraz. hihoyyyt
ben kesinleşene kadar bekleyeyim demiştim ama vazgeçtim;doktorumun cinsiyet tahminini sizinle de paylaşayım: sanırım bir oğluşum olacak
ben kesinleşene kadar bekleyeyim demiştim ama vazgeçtim;doktorumun cinsiyet tahminini sizinle de paylaşayım: sanırım bir oğluşum olacak
ay canııım çok sevindim
allah uzun ömürler versin yavruna....maşşallah
Canım benim çok sevindim. :teytey:Allah sonuna kadar göstersin inşallah.
Maşallah hamileliğinde 14 hafta bitmek üzere. Nazar değmesin.
inşallah canım benim,darısı başınıza...
büyüdük zehra teyzesi,doktor amca 'çok güzel bir oğlan olacak' dediğinde 12+1'dik, inşallah gördüğü göbek kordonu değildir kaydirigubbakcemile3
nevincim canım benim çok sevindim senin adına maşallah oğluşuna sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil.
teşekkür ederim canım,inşallah en kısa zamanda senden,selma'dan,zehra'dan,prettybaby'den ve Rabb'imden minik mucizesini isteyen herkesten güzel haberler alırız.
ay canııım çok sevindim
allah uzun ömürler versin yavruna....maşşallah
Salihas amin canım sağol. İnşallah bende en kısa sürede müjde verebilirim.
Allah seninde gönlüne göre versin.. Vakti gelince senin bebeğinin cinsiyetinide öğrenicez inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?