Bebeğini kaybedenler......

canlarım dun aksam lekelenmem oldu. 1 kere.dun sabah doktordaydık daha. hersey normal demıstı. ama ben cok korkuyorum. dualarınızı esırgemeyın benden...herkese selamlar

canlarım dun aksam lekelenmem oldu. 1 kere.dun sabah doktordaydık daha. hersey normal demıstı. ama ben cok korkuyorum. dualarınızı esırgemeyın benden...herkese selamlar

canım arkadasım ınsallah bısey yoktur
tabıkı dualarımız senınle
stres yapma olurmu
guzel haberlerını eksık etme bızden

zehracım nasıl oldun mıdem bulanıyor dıyodun

iyiyim düşünceli arkadaşım. İğneyi olduğum günün ertesi günü rahatsızlandım. Yan etkisi galiba birde iğne olduğum gün çok koşturmuştum üşütmüşüm. Şimdi iyiyim. İnşallah iğnenin faydası olurda çektiğime değer dimikaydirigubbakcemile3

canım cok sevındım ıyılestıgıne
dıkkat et kendıne bebeklerımız gelecek
bız ıyı olalımkı onlarda ıyı olsun :CüvCüv:
ınsallah bu cektıklerımızı unutucaz allahın ıznıyle

canımın içi nerelerdesın hıc gelmez oldun:1no2:
özledık senı bu kadar yalnız bırakma bızı
optum kocamana.s.

canım benim buralardayım
ne yapayım işte takılıyorum
ben sizi hiç yalnız bırakırmıyım hiç?
bu aralar nedense çok yazışamaz olduk
bütün kızlar birara toplanmamız lazım....
bende öpüyorum seni....

kızlar...toplanalım evet ... hale sana bısey sormak ıstıyorum: sımdı ben ınnohep 35 kullanıyorum. bı kere kahverengı kanama oldu bende. doktorum onlem olarak kanamayı tetıklemeyelım dıye 2 gun kestı ıgnemı.ben cok korktum tabı ama dedıgınıde yaptım.sımdı tekrar devam edıyoruz ıgneye.doktorum daha sonra ıgneyı gun asırıya dusurebılırz dedı bıde.ama ben cok tedırgın oluyorum. bu konuda sana danısmak ıstıyorum.bu uygulamalar dogrumudur sence? ıgne tedavısıne kanama oldugunda ara verıldıgını yada tedavının gun asırı olduguna rastladınmı sahıt oldunmu hıc? senınn tecrubelerın ve dusuncelerın benı cok rahatlatıyor.yazarsan sevınırım.cok tesekkurler canım

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım e malesef benim de çok kötü bir deneyimim oldu. Bebeğimi, canım kızımı 9. uncu ayımda hatta doğumu beklerken kaybettim, yani ölü doğum yaptım. Karnımda yaklaşık 5 gün taşımışım. Üzerinden 7 ay geçti ancak Neden?Nasıl? soruları kafamdan hiç çıkmıyor. Çünkü fiziksel olarak mükemmel bir hamilelik yaşadım, hiç bir problem olmadı. Sadece çok stres ve hatta depresyondaydım, sanırım sorunda bu. Çünkü aynı zamanda bazı davranış bozuklukları olan bir anneye bakıyorum. Eşimle 4-5 aydır tekrar bebek sahibi olmayı deniyoruz ancak sanırım halen depresyondayız ve bir türlü olmuyo. Geçen hafta psikiyatriste gittik ve antidepresana başladık, bunun yanı sıra evimizi de annemle ayırmayı düşünüyoruz. Bi yanda annem ama bi yanda da benim anne olma isteğim. Gerçekten çok zor bi dönem geçiriyorum, fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler...

canım çok geçmiş olsun.rabbim bi daha göstermesin.hamileyken ruh sağlığı çok önemli tabiki.ama kader ömrü yokmuş demekki.bu yaşadıklarımız bi imtihan ve sabırla kazanıcaz inşallah.birazda her şeye iyi tarafından bakmak gerekiyo.belki bebeklerimiz dünyaya gelseydi sakat olucaklardı.hayırlısı olsun hakkımızdan.hem bebeğin cennette seni bekliyo.anne ve babasına şefaatçi olacak inşallah.benim bi arkadaşım var.oda senin yaşadıklarını yaşadı ve şuan 1,5 yaşında kızı var.oda doğumuna 1 hafta kala kaybetti bebeğini.moralini yüksek tutmaya çalış.herşey bizim için sonuçta.rabbim devasız dert vermesin.herşey gönlüne göre olsun.

Çok geçmiş olsun canım. Allah tekrar göstermesin ve en kısa sürede anneliği nasip etsin sana. :Saruboceq: Aslında herkesin bir imtihanı var dünyada belki annene bakman sana olumlu sonuçlar getirecektir. Zorluğunu bilemiyorum tabiki ancak sen bilebilirsin.. Psikolojik destek almanda güzel bence bende bir uzmana danışmak istiyorum. Bence geriye dönüp neden diye düşünme artık. Biliyorum kolay değil ama Allahtan gelen herşeyde bir hayır vardır.. En kısa sürede toparlanman ve müjdeli haber vermen dileğiyle..

Canım benim inşallah onlar gelsin yeterki bu sıkıntılar dert değil...
İnşallah aynı zamanlarda müjde veririz..:1hug: a.s.

Çok teşekkür ederim, 7 aydır pek kimseyle konuşamıyodum çünkü çevremdekiler bana unutturmaya çalışıyo ve sözünü ettirmiyolar ama paylaşmak sanırım daha iyi gelecek bana.
Burdan tüm anne adaylarına tavsiyem morallerini olabildiğince yüksek tutmaları, hatta kötü etkilendikleri çevrelerden ve kişilerden uzak durmaları. Benim şimdiki aklım olsa bunu yapardım. Psikoloji inanılmaz bi şekilde herşeye etki ediyor. İşte şimdi eşim ve ben de hayatımızı yeniden şekillendirmeye uygun ortam oluşturmaya çalışıyoruz, çünkü yeni bir bebek çok istiyoruz buna hem biyolojik hem de psikolojik olarak ihtiyacımızın olduğunu hissediyoruz.

Çok teşekkür ederim, allah kimseye böyle bi acı yaşatmasın. Hani kucağı boş kalmak diye bir tabr vardır ya aynen öyle oluyo, şu an dahi kucağıma alıverecek gibi hissediyorum. Bu yüzden de anne olmayı tekrar çok istiyorum, elbette çok daha özenli bir hamilelik yaşamak kaydıyla. Ancak dediğim gibi hayatımızı çok kısa zamanda şekillendirmemiz gerekiyor, aslında bunun için girişime de kalkıştık. 2 ablam var ve onlarla konuştum bana yardımcı olmaları için ama somut bişey çıkmadı. Azıcık paylaşılsa sorumluluklar hiçbişey bu kadar büymeyecekti ama taşın altına elimi sokan ben oldum ve o eli tutacak kimse çıkmadı Canım annem normal düşünebilse ne kadar üzülürdü bi takım şeylere sebebiyet verdiğine ama malesef yapamıyo tabi. Sonuç olarak herkes için iyi ve doğru olanı yapmaya çalışacağız bakalım.

merhaba arkadaşlar bende şu son bir haftadır araara giriyorum buraya ama birtürlü elim gitmedi yazmaya.bizde altı yıllık beklemenin sonunda tüp bebek yaptırmaya karar verdik çok başarılı bir tedavi sürecinin ardından hamilelik haberini aldık ilk denemede başarılı olmuştuk çok çok mutluyduk.değerlerim çok güzel katlanıyordu. bir sabah hafif bir lekelenmeyle uyandım tabi hemen doktorda aldık soluğu.ultrasonlar başladı kese yok rahimde ama benim değerlerim sürekli artmakta. 15 gün hastanede hergün bakıldı arandı ve sonunda tüpte görüldü benim yaramaz bebeğim sen git taaa oralara yerleş.bir hafta önce ameliyatla alındı bebişim ve sol tüpüm.şimdi kaldık yine eşimle başbaşa.ama ben azmimi kaybetmiş değilim doktor izin verir vermez başlıyacağım tekrar tedaviye.bana kalsa bir ay sonra giderim tekrar ama biliyorumki en az altı ay bekletecekler.bende bu arada benim durumumu paylaşan sizlerle birlikte olayım yeni bebişlerimizi sizlerle birlikte paylaşalım istedim bizi bizden daha iyi kim anlayabilirki

kızlar selam nasılısınız aramıza yeni katılan arkadaşalr malesefki hoşgeldiniz allahım en kısa zamanda doldursun kucaklarınızı.
halecim ya şu resimdeki kızın sanırım çok şirinmiş allahım banada sağlıklı ve şirin bir kız versin işallah.çok öpüyorum
sinemcim şimdi nasılsın lekelenme bittimi fazla ayakta kalma bu günler geçince tadını çıkarırsın hamileliğinin.

Canım benim inşallah onlar gelsin yeterki bu sıkıntılar dert değil...
İnşallah aynı zamanlarda müjde veririz..:1hug: a.s.

ınsallah canım aynı anda sevınce boguluruz ıkımızdekaydirigubbakcemile5
adetıme 13 gun var ama bana asır gıbı gelıyor valla:çok üzgünüm:
acaba bu ay olcakmı dıye kendımı dusunmekten alamıyorummm:Saruboceq::Saruboceq:
herseyın hayırlısı tabı
hakkımızda ne hayırlı ıse o olsun
yenı gelen arkadaslar malesef kı hosgeldınız:çok üzgünüm:
acılar hep aynı dertlerımız ortak umarım sevınclerımızde boyle cok olacak paylastıkca
HALECIM ıyı olduguna sevındım cok ara verme yaz sık sık
HAMILELERIMIZ kendınıze aman ıyı bakın dualarım sızınle

yeni gelen arkadaşlar,geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda meleklerinizin acısını hafifletecek,sağlıkla kucağınıza aldığınız bebeklerinizi göndersin inşallah.
prettybaby,iyi dileklerin için sağol canım,hayırlısıyla iyi haberlerini bekliyoruz.

bencede kanamayı arttırabileceği için mantıklı olmuş ....
bu ilaçların kandaki pıhtılaşmayı azaltıcı etkisi vardır bence günaşırı kullanmanda mantıklı....mesajını yeni gördüm ondan geç yazabildim canım kusura bakma...inşallah bir sorun çıkmayacak içini rahat tut....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…