- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.101
Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım e malesef benim de çok kötü bir deneyimim oldu. Bebeğimi, canım kızımı 9. uncu ayımda hatta doğumu beklerken kaybettim, yani ölü doğum yaptım. Karnımda yaklaşık 5 gün taşımışım. Üzerinden 7 ay geçti ancak Neden?Nasıl? soruları kafamdan hiç çıkmıyor. Çünkü fiziksel olarak mükemmel bir hamilelik yaşadım, hiç bir problem olmadı. Sadece çok stres ve hatta depresyondaydım, sanırım sorunda bu. Çünkü aynı zamanda bazı davranış bozuklukları olan bir anneye bakıyorum. Eşimle 4-5 aydır tekrar bebek sahibi olmayı deniyoruz ancak sanırım halen depresyondayız ve bir türlü olmuyo. Geçen hafta psikiyatriste gittik ve antidepresana başladık, bunun yanı sıra evimizi de annemle ayırmayı düşünüyoruz. Bi yanda annem ama bi yanda da benim anne olma isteğim. Gerçekten çok zor bi dönem geçiriyorum, fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler...
merhaba arkadaşlar bende şu son bir haftadır araara giriyorum buraya ama birtürlü elim gitmedi yazmaya.bizde altı yıllık beklemenin sonunda tüp bebek yaptırmaya karar verdik çok başarılı bir tedavi sürecinin ardından hamilelik haberini aldık ilk denemede başarılı olmuştuk çok çok mutluyduk.değerlerim çok güzel katlanıyordu. bir sabah hafif bir lekelenmeyle uyandım tabi hemen doktorda aldık soluğu.ultrasonlar başladı kese yok rahimde ama benim değerlerim sürekli artmakta. 15 gün hastanede hergün bakıldı arandı ve sonunda tüpte görüldü benim yaramaz bebeğim sen git taaa oralara yerleş.bir hafta önce ameliyatla alındı bebişim ve sol tüpüm.şimdi kaldık yine eşimle başbaşa.ama ben azmimi kaybetmiş değilim doktor izin verir vermez başlıyacağım tekrar tedaviye.bana kalsa bir ay sonra giderim tekrar ama biliyorumki en az altı ay bekletecekler.bende bu arada benim durumumu paylaşan sizlerle birlikte olayım yeni bebişlerimizi sizlerle birlikte paylaşalım istedim bizi bizden daha iyi kim anlayabilirki
kızlar selam nasılısınız aramıza yeni katılan arkadaşalr malesefki hoşgeldiniz allahım en kısa zamanda doldursun kucaklarınızı.
halecim ya şu resimdeki kızın sanırım çok şirinmiş allahım banada sağlıklı ve şirin bir kız versin işallah.çok öpüyorum
sinemcim şimdi nasılsın lekelenme bittimi fazla ayakta kalma bu günler geçince tadını çıkarırsın hamileliğinin.
bencede kanamayı arttırabileceği için mantıklı olmuş ....
bu ilaçların kandaki pıhtılaşmayı azaltıcı etkisi vardır bence günaşırı kullanmanda mantıklı....mesajını yeni gördüm ondan geç yazabildim canım kusura bakma...inşallah bir sorun çıkmayacak içini rahat tut....
kızlar selam nasılısınız aramıza yeni katılan arkadaşalr malesefki hoşgeldiniz allahım en kısa zamanda doldursun kucaklarınızı.
halecim ya şu resimdeki kızın sanırım çok şirinmiş allahım banada sağlıklı ve şirin bir kız versin işallah.çok öpüyorum
sinemcim şimdi nasılsın lekelenme bittimi fazla ayakta kalma bu günler geçince tadını çıkarırsın hamileliğinin.
evet canım o benim cimcime kızım....
kızlar çok tatlı oluyor valla inşaaaalllaaaah senin de böyle tatlı bir kızın olur....
sıbelcım cok sukur ıyıyım su an3 gun yattım evde.sımdı okula basladım yıne.sen nasılsın? bebısle aranız nasıl?
kızlar daha sık yazalım ya kopmayalım ...daha bebıslerın fotolarını paylascaz burdan kısmet olursa...nevıncım halecım nılaycım ve herkes daha cok yazalım....
bu arada yenı kayıpları olan arkadaslara allah guc versın. bır an once yenı umutlarla dolsunlar dılıyorumkı...umudunuzu asla kaybetmeyın kızlar...bu sabır ısı unutmayın
sinemcim saol canım kızım la çok iyiyiz şükür tekmeleyip duruyor çok güzel bir duygu allahım kucağımızada almayı nasip eder işallah.
merhaba kızlar ben aranıza yeni katılan umutsuzlardanım bütün umutlarım bugün bebeğimle uçup gitti ben onunla konuşurken obeni 3hafta önce bırakmış allakbullak oldum neyapıcağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum yardım edin tekrar olurmu diye çok korkuyorum
merhaba kızlar ben aranıza yeni katılan umutsuzlardanım bütün umutlarım bugün bebeğimle uçup gitti ben onunla konuşurken obeni 3hafta önce bırakmış allakbullak oldum neyapıcağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum yardım edin tekrar olurmu diye çok korkuyorum
benim kader arkadaşlarım......
en zor günlerde hep yanımda oldunuz......
biz kızımla çok şüküt iyiyiz....
bazen mazideki kötü günlerim aklıma geliyo ama inanın yeni bi bebek herşeyi silip süpürüyo....
hamileliğim çok şükür beklediğimden iyi geçiyo ama psikolojik olarak hep tedirginim...
biliyosunuz ben meleğimi 35.haftamda uçurmuştum cennete o yüzden sonuna kadarda çok rahat olamyıcam heralde...
şunu bilin ki hep aklımdasınız hiç birinizi unutmadım...hepinize yüce Allah tan yeni yeni melekler diliyorum ve hepinizi kocaman öpüyorum Allah a emanet olun melek annelerim benim......a.s.a.s.
canım coook sagol daha rahat artık ıcım...sana danısmak bana cok ıyı gelıyo...ayrıca mınık kızının saclarına bayıldım...sen nasılsın canım pekı? moraller ıyıdır umuyorumkı
benim kader arkadaşlarım......
en zor günlerde hep yanımda oldunuz......
biz kızımla çok şüküt iyiyiz....
bazen mazideki kötü günlerim aklıma geliyo ama inanın yeni bi bebek herşeyi silip süpürüyo....
hamileliğim çok şükür beklediğimden iyi geçiyo ama psikolojik olarak hep tedirginim...
biliyosunuz ben meleğimi 35.haftamda uçurmuştum cennete o yüzden sonuna kadarda çok rahat olamyıcam heralde...
şunu bilin ki hep aklımdasınız hiç birinizi unutmadım...hepinize yüce Allah tan yeni yeni melekler diliyorum ve hepinizi kocaman öpüyorum Allah a emanet olun melek annelerim benim......a.s.a.s.
ınsallah canım aynı anda sevınce boguluruz ıkımızdekaydirigubbakcemile5
adetıme 13 gun var ama bana asır gıbı gelıyor valla:çok üzgünüm:
acaba bu ay olcakmı dıye kendımı dusunmekten alamıyorummm:Saruboceq::Saruboceq:
herseyın hayırlısı tabı
hakkımızda ne hayırlı ıse o olsun
yenı gelen arkadaslar malesef kı hosgeldınız:çok üzgünüm:
acılar hep aynı dertlerımız ortak umarım sevınclerımızde boyle cok olacak paylastıkca
HALECIM ıyı olduguna sevındım cok ara verme yaz sık sık
HAMILELERIMIZ kendınıze aman ıyı bakın dualarım sızınle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?