Bebeğini kaybedenler......

başınıza gelen gerçekten çok zor öncelikle allah bir daha yaşatmasın
ama şunuda eklemek istiyorum antidepresan kullanırken hamile kalmayın bebeğe etkisi olabilir ...allah kolaylık versin annenede üzüldüm ama oda annen neticede....kendini annenin yerine koy ileride seninde başına gelebilir bence biraz daha düşün annenle ilgili ..o seni hiçbir zaman yanından ayırmazdı eğer sana ihtiyacı varsa bilmiyorum bu benim şahsi fikrim bunun faturasını annene kesme...bu senin kaderin olabilir hiçbir dışardan faktör olmadanda bebeğini kaybedebilirdin oda istemezdi bir anne olarak bunları yaşamanı herhalde...bazı şeyler gerçekten çok zordur ama benim şahsi düşüncem! allah yardımcın olsun...

çok geçmiş olsun
seni çok iyi anlıyorum ne şanssızlık ki ektopik gebelik yaşamışsın ...
eltimde 3 defa ektopik gebelik yaşadı en son tüp bebekle bebek sahibi oldu maşallah şimdi 4 aylık kızı var...sen bu azimle mutlaka yakın zamanda anne olursun.....allahım en kısa sürede nasip etsin....

evet canım o benim cimcime kızım....
kızlar çok tatlı oluyor valla inşaaaalllaaaah senin de böyle tatlı bir kızın olur....

çok teşekkürler arkadaşlar içten karşılamanız için.evet azmim ve niyetim var.ama herşey allahtan.inşallah allah kucaklarımızı bebişlerle doldurur

canım coook sagol daha rahat artık ıcım...sana danısmak bana cok ıyı gelıyo...ayrıca mınık kızının saclarına bayıldım...sen nasılsın canım pekı? moraller ıyıdır umuyorumkı

sıbelcım cok sukur ıyıyım su an 3 gun yattım evde.sımdı okula basladım yıne.sen nasılsın? bebısle aranız nasıl?

kızlar daha sık yazalım ya kopmayalım ...daha bebıslerın fotolarını paylascaz burdan kısmet olursa...nevıncım halecım nılaycım ve herkes daha cok yazalım....

bu arada yenı kayıpları olan arkadaslara allah guc versın. bır an once yenı umutlarla dolsunlar dılıyorumkı...umudunuzu asla kaybetmeyın kızlar...bu sabır ısı unutmayın

evet canım o benim cimcime kızım....
kızlar çok tatlı oluyor valla inşaaaalllaaaah senin de böyle tatlı bir kızın olur....

canım kızın cok tatlı maşallahallah nazarlardan korusun kızını.

canım özeline msj atmıştım ama cevap alamayınca merak ettim.iyi olmana sevindim.hersey yolunda gider inşallah.

sinemcim saol canım kızım la çok iyiyiz şükür tekmeleyip duruyor çok güzel bir duygu allahım kucağımızada almayı nasip eder işallah.

sinemcim saol canım kızım la çok iyiyiz şükür tekmeleyip duruyor çok güzel bir duygu allahım kucağımızada almayı nasip eder işallah.

ay ne kadar guzel tekmelıyor demekdelikafadulden
ınsallah bızede nasıp eder allahım o gunlerı
sanada sag salım kucagına almayı arkadasım

benim kader arkadaşlarım......
en zor günlerde hep yanımda oldunuz......
biz kızımla çok şüküt iyiyiz....
bazen mazideki kötü günlerim aklıma geliyo ama inanın yeni bi bebek herşeyi silip süpürüyo....
hamileliğim çok şükür beklediğimden iyi geçiyo ama psikolojik olarak hep tedirginim...
biliyosunuz ben meleğimi 35.haftamda uçurmuştum cennete o yüzden sonuna kadarda çok rahat olamyıcam heralde...
şunu bilin ki hep aklımdasınız hiç birinizi unutmadım...hepinize yüce Allah tan yeni yeni melekler diliyorum ve hepinizi kocaman öpüyorum Allah a emanet olun melek annelerim benim......a.s.a.s.

merhaba kızlar ben aranıza yeni katılan umutsuzlardanım bütün umutlarım bugün bebeğimle uçup gitti ben onunla konuşurken obeni 3hafta önce bırakmış allakbullak oldum neyapıcağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum yardım edin tekrar olurmu diye çok korkuyorum

geçmiş olsun arkadaşım,sakın korkma,aklına kötü şeyler getirme.biz de aynı yollardan geçtik,aynı acıları yaşadık.çok şükür ki şimdi birçoğumuz sağlıkla büyütüyoruz bebişlerimizi.sabret,Allah en kısa zamanda sabrının hediyesini versin,minik mucizeni göndersin inşallah...

çok geçmiş olsun arkadaşım allah bir daha yaşatmasın
tıpta bir düşük hiç düşüktür tekrar olacak diye birşey yok ona bakarsan benim ilk gebeliğim çok sağlıklı geçti bu düştü hiçbirşeyin garantisi yok ilk günler biraz üzülüyor insan ama zamanla hafifliyor acı....tekrar geçmiş olsun

yeşim iyi olmanıza sevindim maşşallah diyelim

canım coook sagol daha rahat artık ıcım...sana danısmak bana cok ıyı gelıyo...ayrıca mınık kızının saclarına bayıldım...sen nasılsın canım pekı? moraller ıyıdır umuyorumkı

moralim bugüne kadar iyiydide bugün biraz duygusalım en yakın arkadaşım ankara ya gitti kendimi çok yalnız hissediyorum biliyorsun benim ailemde izmirde....allah kimseyi yalnız koymasın.....

Canım benim hamileliğinin güzel geçmesine çok sevindim. :dance:
Aklına olumsuzluk getirme. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın kızını...
Allah nazarlardan korusun sizi.
Bizlerede tekrar bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin..

Geçmiş olsun canım. Seni çok iyi anlıyoruz. Yaşanan herşeyin bir sebebi var. Kendini fazla yıpratma arkadaşım. Yeniden anne adayı olan birçok arkadaşımız var. Allah onları bebeklerine kavuştursun ve sanada en kısa sürede iyileşip tekrar anne olmayı nasip etsin...:Saruboceq:

Canım bende aynen öyleyim. Adetime 8 gün var (tabi vaktinde olursa) ama bende ya olduysa diye düşünmekten kendimi alamıyorum..:sm_confused:
Aslında yanlış yapıyoruz ama dayanamıyor insan.. İnşallah müjde veririz beraber.. yerimseniben

zehra ve pretty hadi bakalım kızlar bomba gibi haberler bekliyoruz sizden tabi hayırlı haberler işallah.
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

uslu canım çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın çok fazla kendini yıpratma gelecek olan meleğin için güçlü olmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…