- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.121
Canım bende aynen öyleyim. Adetime 8 gün var (tabi vaktinde olursa) ama bende ya olduysa diye düşünmekten kendimi alamıyorum..:sm_confused:
Aslında yanlış yapıyoruz ama dayanamıyor insan.. İnşallah müjde veririz beraber.. yerimseniben
zehra ve pretty hadi bakalım kızlar bomba gibi haberler bekliyoruz sizden tabi hayırlı haberler işallah.
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
CANIM BENİM NE DEMEK BAŞIMI AĞRITMAK İNSANLAR KONUŞARAK NE KADAR RAHATLAR ONU ÇOK İİ BİLİRİM İÇİNE ATIKÇA DERTLER BÜYÜYO İNAN PAYLAŞILDIKÇA AZALIYO BENİM DURUMUM YAŞADIKLARIM BİRAZCIK DAHA ZORDU SANIRIM ÇÜNKİ BENİM DOĞUMUMA 20 GÜNÜM KALMIŞTI BEBEĞİN ODASI HERŞEYİ HAZIRDI İSMİ HATTA İNTERNET SİTESİ BİLE HAZIRLAMIŞTIK ONA ALBÜM YAPMAYA BAŞLAMIŞTIM ULTRASON GÖRÜNTÜLERİNDEN BAŞLAMIŞTIM MELEĞİM O GERÇEKTEN Bİ MELEKTİ ULTRASONDA GÜLERKEN YAKALAMIŞTI DOKTOR VE ÇOK ŞAŞIRMIŞTI HALA O RESİM DURUYO SAĞ OLSUN BENİM EŞİMDE OLMASA BEN ÇILDIRDIM ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN BEN EVE TABURCU OLMADAN BEBEĞE VE HAMİLELİĞE AİT NE VAR NE YOK KALDIRMIŞ BÜYÜK EŞYALARDA DAHİL BEN EVE DÖNDÜĞÜMDE HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ DEĞİLDİ SÜTÜM GELDİ KESMEK İÇİN UĞRAŞTIK NE BİLİM HANGİ BİRİNİ AMLATİM İŞ ARKADAŞLARIMLA BERABER HAMİLEYDİK BEN BEBEĞİMİ KAYBETTİM ONLAR HALA HAMİLE SEN ÇALIŞMIYOSUN GALİBA EVDE İNSAN DAHA RAHAT OLUYO BEN İŞE BAŞLIYINCA ACILARIM ADETA TAZELENDİ HALİYLE 9 AYLIK HAMİLEYDİM AYRILMADAN ÖNCE NE BİLİM ŞU AN 2 AY OLDU BEN SEZERYAN ATLATTIĞIM İÇİN EN AZ 1 YIL BEKLEMEM LAZIM NASIL SABREDERİM BİLMİYORUM ALLAH BEBEĞİNE UZUN ÖMÜR VERSİN ARKADAŞIM ONU SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN DARISIDA BENİM BAŞIMA ARTIK.BAK ASIL BEN SENİN BAŞINI AĞRITTIM
zehra ve pretty hadi bakalım kızlar bomba gibi haberler bekliyoruz sizden tabi hayırlı haberler işallah.
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
ınsallah bıtanem senle beraber sevınırız:teytey:
ama bu gunlerde ben cok kötüyüm
süreklı hamıle kalmak düşüncesi benı cok yoruyo
ve acaıp gergınım kafamda mılyon soru var
ya olmazsa ya olursa yıne kaybedersem tarzı ıgrenc seyler..........
sanırım psıkolojım bozuldu ama elımde degıl
sonra kendıme gelıyorum allahım dıyorum sen benım dusunduklerıme bakma,
ve hayırlısı ne ıse onu yasat bana dıyorum
bende bugün 4 haftalık bebisimi kaybettim bunda öncekide düşükle sonuçlanmıştı kan değerlerim çok düşüktü hazırlıklıydım ama genede çok üzülüyorum insanın elinde olan bişi değil((((((
bebişimsin çok geçmiş olsun. Kan değerlerinin düşük olması hakkında doktorun ne diyor bir önlem alınamazmı? Inşallah tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla dünyaya getirirsin meleğini...
Angel sanada geçmiş olsun arkadaşım uzman değilim ama değerin yükselmiş bol bol dinlen..progestan da düşüğü önlemek için faydalı diye biliyorum.. Hamilelikte kasık ağrıları oluyor rahim kalınlaşıyor ve bağırsaklar yer değiştiriyor demişti doktorum.. Aynı adet sancısı gibi oluyordu bendede doktor normal demişti..
Allah meleğini sana bağışlasın..
canım çok geçmiş olsun.allah bıdaha saglıklı bı bebiş versın inş.kan degerın ne kadar cıkmıstı
hale canım arkadaşın gittiyse biz varız uzakta olsakta kalplerimiz bir olsun sen sıkıldıkça şirin kızına sarıl herşeyi unutursun.tabi birde 2. olsa hiçççç sıkılmaya fırsat bulamazsın.çalışmalara nezaman başlıyacaksın canımcım????
hemsıre henım banada yardımcı olurmusunuz,gecen gun sıddetlı karın agrısıyla doktora gıttım regl im gecıktıgı için beta HCG yapıldı66.2 cıktı doktor erken gebelık teshısı koydu ertesı gun yaptırdıgımızda 98.2 çıktı doktor yıne düşük dedı,şaştım kaldım.bıde ara ara regl sancısı gıbı sancılarım oluyo acaba dusuk ourmu dıye cok korkuyorum bıde bana doktor progestan verdı oda dusuk tehlıkesı olanlar içinmiş alıba ne gıbı faydası olr onun,ne olur cevap yazın yoksa kafayı yemek üzereyımsenağlama
evet beta hcg niz 24 saat içinde ikiye katlaması gerekirdi ama erken yakalanmış bir gebelik....bazen sancılar olur ama bu illa düşük olacağı anlamına gelmez gebelik belirtileri kişiye göre farklılıklar gösterebilir progestan prosedürde kullanılan bir ilaçtır zannediyorum vaginal uyguluyorsunuz faydası olur emin olun inşallah sağ salim gebeliğinizi tamamlarsınız
ilk yaptığım 317 bir hafta sonraki 1031 5 gün sonrakide 2201 çıkmıştı baştan dr diyodu zaten düşük diye hazırlıklıydım ana genede çok üzüldüm yaaa senağlama
canım merhaba şuan hamılemisin canım önlemini aldım demişin ne zaman alınıyo ben 3 ay sonra düşünüyorum hamileliği şimdi yaptırsam olurmu sen hamıle kalmadan mı yaptırdın yoksa hamile kalıncamı yaptırdın beni bilgilendirirsen sevınırımbencede hiç birşey sebebsiz değil.. dunyayı bile bir sebeb uzerine kurmuş Rabbim.. Belki guleceksiniz ama kayıplar bu kadar çok ve sebebleri bir turlu bulunamazken bende duyduklarımdan bir sebeb edindim kendime..
ummu subyan...
inanmazdım böyle şeylere hatta hurafe ve saçmalık diye dinlemezdim bile.. ama dediğiniz gibi insan bir sebeb mutlaka arıyor sığınmak istiyor..
önlemini aldım bakalım sebeb gerçekten o mu... inşallah o dur lakin başka bir seçenek kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?