Bebeğini kaybedenler......

yeşimcim aklımdasın sürekli biraz daha sık gelsen beraber paylaşsak .busefer inşallah herşey yolunda gidecek prensesini kucağına aldığiında herşeyi unutacaksın.

hale canım arkadaşın gittiyse biz varız uzakta olsakta kalplerimiz bir olsun sen sıkıldıkça şirin kızına sarıl herşeyi unutursun.tabi birde 2. olsa hiçççç sıkılmaya fırsat bulamazsın.çalışmalara nezaman başlıyacaksın canımcım????

ınsallah bıtanem senle beraber sevınırız:teytey:
ama bu gunlerde ben cok kötüyüm
süreklı hamıle kalmak düşüncesi benı cok yoruyo
ve acaıp gergınım kafamda mılyon soru var
ya olmazsa ya olursa yıne kaybedersem tarzı ıgrenc seyler..........
sanırım psıkolojım bozuldu ama elımde degıl
sonra kendıme gelıyorum allahım dıyorum sen benım dusunduklerıme bakma,
ve hayırlısı ne ıse onu yasat bana dıyorum

zehra ve pretty hadi bakalım kızlar bomba gibi haberler bekliyoruz sizden tabi hayırlı haberler işallah.
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım benım sen bıze bol bol dua et hamıllelerın duası kabul olurmus
ınsallah zehrada bende ve tum bekleyen anneler kavussun bebeklerıne
su aralar sankı tum dunyadakı kadınların bebegı varda benım yok gıbı gelıyor bana
o kadar cok ozluyorum kı olmayan bebegımı..........

hemsıre henım banada yardımcı olurmusunuz,gecen gun sıddetlı karın agrısıyla doktora gıttım regl im gecıktıgı için beta HCG yapıldı66.2 cıktı doktor erken gebelık teshısı koydu ertesı gun yaptırdıgımızda 98.2 çıktı doktor yıne düşük dedı,şaştım kaldım.bıde ara ara regl sancısı gıbı sancılarım oluyo acaba dusuk ourmu dıye cok korkuyorum bıde bana doktor progestan verdı oda dusuk tehlıkesı olanlar içinmiş alıba ne gıbı faydası olr onun,ne olur cevap yazın yoksa kafayı yemek üzereyımsenağlama

canlarım ınan her bırınızın hıkayesını aglayarak okuyorum,bende 1haftalık hamıleyım ve dusuk rıskı var,umarım Allahım en yakın zamanda saglıklı bi şekilde bebeklerinize kavuşmayı nasip etsın:çok üzgünüm:

BÜYÜME BEBEK!H ayat seni harcar,eger büyürsen dert tiryakisi yapar..katar önüne diyardan diyara atar,dert çekersin hasretle yanarsın,acı çekersin.Büyüme bebekbu halinle daha güzelsin.Heran gülmek istersin gülemezsin,yasamadan ölmek istersın ölemezsin.Sakın buyume bebek bırdaha ASLA KÜÇÜLEMEZSİN....senağlamasenağlama

bende bugün 4 haftalık bebisimi kaybettim bunda öncekide düşükle sonuçlanmıştı kan değerlerim çok düşüktü hazırlıklıydım ama genede çok üzülüyorum insanın elinde olan bişi değil((((((

zehra ve pretty hadi bakalım kızlar bomba gibi haberler bekliyoruz sizden tabi hayırlı haberler işallah.
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin canım duaların kabul olsun inşallah.. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..
Sende prensese iyi bak. Allah kucağına almayı nasip etsin canım..

Bende senden farklı değilim canım ruh hali değişiklikleri bende de var.
Ama umutlu ol canım inşallah tekrar anne adayı olacağiz ve kaybetmeyeceğiz bebeklerimizi bu sefer..:teselli:
Aslında bu aralar gelse meleklerimiz ilaç gibi olacak...:Saruboceq:

Bebişimsin çok geçmiş olsun. Kan değerlerinin düşük olması hakkında doktorun ne diyor bir önlem alınamazmı? İnşallah tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla dünyaya getirirsin meleğini...

Angel sanada geçmiş olsun arkadaşım uzman değilim ama değerin yükselmiş bol bol dinlen..Progestan da düşüğü önlemek için faydalı diye biliyorum.. Hamilelikte kasık ağrıları oluyor rahim kalınlaşıyor ve bağırsaklar yer değiştiriyor demişti doktorum.. Aynı adet sancısı gibi oluyordu bendede doktor normal demişti..
Allah meleğini sana bağışlasın..

canım çok geçmiş olsun.allah bıdaha saglıklı bı bebiş versın inş.kan degerın ne kadar cıkmıstı

amin canım çok saol,vala çok rahatlattın benı,allah hepımızın gonlune gore versın

canım benim iyiki varsınız
bu topiğin yeri bende her zaman ayrı hep söylemişimdir sağolun
tekrar bebeğe bir süre ara verdim bizim şu tüp bebeği falan bir kuralım düzenim otursun ondan sonra düşüneceğim inşallah ....
öpüyorum seni ve bebişini....

evet beta hcg niz 24 saat içinde ikiye katlaması gerekirdi ama erken yakalanmış bir gebelik....bazen sancılar olur ama bu illa düşük olacağı anlamına gelmez gebelik belirtileri kişiye göre farklılıklar gösterebilir progestan prosedürde kullanılan bir ilaçtır zannediyorum vaginal uyguluyorsunuz faydası olur emin olun inşallah sağ salim gebeliğinizi tamamlarsınız

PROGESTANI VAJINAL UYGULAMIYORUM AGIZ YOLUYLA ALIYORUM,VAJINAL DAHAMI ETKILI OLUR ACABA,İNANIN OK KORKUYORUM DUSUK OLCAK DIYE,YARIN KAN TESTIM VAR İNŞ YUKSEK CIKARsenağlama

ilk yaptığım 317 bir hafta sonraki 1031 5 gün sonrakide 2201 çıkmıştı baştan dr diyodu zaten düşük diye hazırlıklıydım ana genede çok üzüldüm yaaa senağlama

ay senınkıde yuksekmıs baya canım,ben daha cok korkmaya basladım,hıç uzulme daha cok meleklerımız olcak,pozıtıf dusunmeye bak,bende kendımı her turlu sona hazırlıyorum,inş allh bıdaha kımseye oyle bı acı gostermez

canım merhaba şuan hamılemisin canım önlemini aldım demişin ne zaman alınıyo ben 3 ay sonra düşünüyorum hamileliği şimdi yaptırsam olurmu sen hamıle kalmadan mı yaptırdın yoksa hamile kalıncamı yaptırdın beni bilgilendirirsen sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…