Bebeğini kaybedenler......

PROGESTANI VAJINAL UYGULAMIYORUM AGIZ YOLUYLA ALIYORUM,VAJINAL DAHAMI ETKILI OLUR ACABA,İNANIN OK KORKUYORUM DUSUK OLCAK DIYE,YARIN KAN TESTIM VAR İNŞ YUKSEK CIKARsenağlama

benim çalıştığım klinikte progestan vaginal protokolden uygulanıyor tabii ki siz doktorunuzun dediğini uygulayın inşallah yarın beta hcg niz yüksek çıkar

merhaba canım arkadaşlarım çok fazla girmiyorum ihmal ettim sizi ama hep aklımda ve dualarımdasınız..
inşallah hepiniz iyisinizdir sayfalar çok fazla ilerlemiyor artık(
kızlar eskiden listemiz vardı hani adet tarihleri yazıyordu yokmu artık o listeden olsada kimin adet günü yaklaştı görsek heyecanla beklesek..
bütün hamile arkadaşlar dikkat edin kendinize..
benim malesef sol böbreğimde taş çıktı ağrı yapıyor biraz..
sağ böbreğimdede bebeğim büyüme yapmış eğer önümüzdeki ay hala büyüme devam ederse stent takacaklar idrar yolumdan böbreğime doğumdan önce çıkarıcaklar..
ama bebek daha fazla baskı yapmasın diye 37. hafta doğuracaklar oğluşumu...
inşallah büyüme devam etmez doktorum hep sağ tarafına yat dedi öyle yapıyorum dua edermisiniz benim için canlarım:))

tabıkı ederız nılaycıgım,Allah sag salım ulastırır sana melegını hıc kafana takma,cok geçmıs olsun

selam kızlar bende sizdenim ve üzüntünüzü paylaşıyorum. bende ağustos 2008 de 3 haftalık bebişimi kaybettim. o zaman bu zaman uğraş ama boş.hala bebiş yok. :çok üzgünüm:

benim çalıştığım klinikte progestan vaginal protokolden uygulanıyor tabii ki siz doktorunuzun dediğini uygulayın inşallah yarın beta hcg niz yüksek çıkar

cok umutla gıtmıstım ama hcg dusuk cıktı 78.8.Doktorum progestanı kullanma artık dedı cok kotuyum suan alısmıstım artık benımsemıstım

canım geçmiş olsun
inşallah bir sorun çıkarmazda gebeliğini sağ salim tamamlarsın
acil şifalar diliyorum
oğluşuna iyi bak

cok umutla gıtmıstım ama hcg dusuk cıktı 78.8.Doktorum progestanı kullanma artık dedı cok kotuyum suan alısmıstım artık benımsemıstım

üzüldüm aslında dün söylemek istemedim kalp atımı başlamadan kullanılan progestan düşüğü geciktiriyor ikiyede katlamamıştı ama cesaret edemedim söylemeye....seni ben ve buradakiler çok iyi anlıyoruz allah sabrını versin canım tekrar inşallah kısa sürede hamile kalırsın

çok saolun arkadaslar ,hemşire hanım nezaman düşük olur ve kısa surede tekrar hamıle olurmuyum,bıde esımle kan uyuşmazlıgı var o düşüğün nedenı olabılırmı

arkadaşım dualarımız hep seninle inşallah bütün ağrıların geçer.sağ salim oğluşunu kucağına alırsın

çok saolun arkadaslar ,hemşire hanım nezaman düşük olur ve kısa surede tekrar hamıle olurmuyum,bıde esımle kan uyuşmazlıgı var o düşüğün nedenı olabılırmı

eğer kimyasal bir gebelikse kendiliğinden düşer sanırım son adet tarihini yazmadığınız için ne kadarlık olduğunu bilemiyorum olmazsa muhtemelen kürete edebilirler ama çok kolay bir müdahaledir küçük olduğu için endişelenmeyin kan uyuşmazlığı varsa rhogam diye bir daha ki gebeliğiniz için iğne yaptırmanız gerekebilir şimdiden geçmiş olsun kan uyuşmazlığı değildir nedeni zannetmiyorum çünkü ilk gebelikleri pek etkilemiyor diye biliyorum

Nilaycım geçmiş olsun kendine iyi bak fazla yorma. Dua ederiz tabiki sürekli ediyorum zaten sen ve tüm hamilelerimiz için.. inşallah bu günleri çabucak atlatır oğlunu kucağına alırsın..:1hug:

Canım çok üzüldüm. Çok iyi anlıyorum seni...Umarım en kısa sürede toparlanırsın. Bizlere yeniden iyi haberler verirsin inşallah..

en son 21 ocakta adet gordum doktora gıttıgımde 25 subattı hcgde cıkmıstı gebe oldugum,ozaman 1 haftalık demıstı doktorum

Canım çok üzüldüm. Çok iyi anlıyorum seni...Umarım en kısa sürede toparlanırsın. Bizlere yeniden iyi haberler verirsin inşallah..

zehracıgım aslında erkenden ogrenmem ıyı oldu daha dusmedı ama beklıyorum ve artık adapte ettım kendımı bı yandanda Allahım acaba bı mucıze gonderırmı dıyede umutlanıyorum:Saruboceq:

hemşire hanım bebegım yavas yavas gıdıo benden,64.8 cıktı bhcg.dr bıdaha gerek yok dedı düsmesını beklıyecegız,bıde ampisid dıye bı ılac verdı hemen baslayımmın kullanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…