- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.161
hemşire hanım bebegım yavas yavas gıdıo benden,64.8 cıktı bhcg.dr bıdaha gerek yok dedı düsmesını beklıyecegız,bıde ampisid dıye bı ılac verdı hemen baslayımmın kullanmaya
ZEHRA arkadasım napıyosun hıc sesın cıkmıyor
adet oldunmu en son 8 gun var dıyodun
zehracıgım aslında erkenden ogrenmem ıyı oldu daha dusmedı ama beklıyorum ve artık adapte ettım kendımı bı yandanda Allahım acaba bı mucıze gonderırmı dıyede umutlanıyorum:Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız.....hadi herkesin iyi haberlerini bekliyorum
Haklısın canım erken öğrenmen daha iyi. Vucudun daha kısa sürede toparlanır. Kendinide fazla üzme. Allah herşeyin hayırlısını göstersin. İlaçlarını düzenli alda daha sonraki hamileliklerinde sağlığına tam kavuş. Tekrar geçmiş olsun canım..:teselli:
evet profilaktik olarak antibiyotiği kullanmanızı öneririm şu süreçte enfeksiyona çok açıksınız isabetli olmuş bundan sonraki gebelikler için rahimi korumuş olursunuz
hamsıre hanım daha düşük gercekleşmedı ama kahverengı lekeler gelmeye basladı acaba dusukten sonra 3 ay mutlaka beklemelımıyım sonucta kurtaj olmayacagım daha 2bucuk haftalık bıde dusukten sonra nekadar sure ilişkiye girmemelıyım
İyiyim canım arkadaşım. :1hug:
Henüz adet olmadım en son 8 şubatta olmuştum. Düzensiz olduğu için bilemiyorum bekliyorum. :sm_confused: Klomen etki gösterdi tüm belirtiler var artık vucudumda kısa süre sonra olur herhalde..
Bu arada bu sabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı erkenmi yaptım bilmiyorum ama yine olmadı sanırım. Hayırlısı.. senağlama
Senin durumun nasıl inşallah güzel haberler verirsin bekliyorum..
ah ah bende kac gundur nasıl test yapmak ıstıyorum arkadasımdelikafadulden
ama suan daha adetıme 1 hafta var cokda umudum yok acıkcasısenağlama
cunku ılk hamıle kaldıgımda 10 gun kala goguslerım de kanallar olusmustu
ve cok şişmişdi ve hıssetmıstım hamıle oldugumukafamçokkarıştı
neyse morallerı bozmalım sımdıden daha ılk denemeydı canım benım :teselli:
ne zaman hayırlısı olcaksa o zaman gelsınler napalım:teselli:
zehracım saol canım bizde iyiyiz çok şükür hadi işallah meleğin gelmiştir içine kaçgünde bir oluyorsunki adet eğer düzenliyse hamile olma şansın yüksek hadi hayırlısı.ipretty ve seni heyecanla bekliyoruz.
zehracım saol canım bizde iyiyiz çok şükür hadi işallah meleğin gelmiştir içine kaçgünde bir oluyorsunki adet eğer düzenliyse hamile olma şansın yüksek hadi hayırlısı.ipretty ve seni heyecanla bekliyoruz.
Bende belirtiler var ama hepsi ilacın yan etkisi kaydirigubbakcemile3
Evet canım ilk denemeydi. vucudum düzene girsinde önce; zaten tek yumurta vardı şansım azdı. bence de sağlıklı gelsinler, hayırlı gelsinler de geç gelsinler..
İnşallah senin içinde hayılısı olsun canım. Güzel haberler verirsin inşallah..:1hug: a.s.
Kızlar adet oldum az önce.. Zaten umudum yoktu bu ay. :sm_confused:
28. günümde oldu ona seviniyorum ee 40 günden sonra moral oldu bana..kaydirigubbakcemile3
Adetim düzene girdiğinde bebekte gelicek inşallah çok inanıyorum.
Pretty canım umudum sende. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bu ay olmazsa da üzülme demiştik ya sağlıklı olsunlarda geç gelsinler diye..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?