Bebeğini kaybedenler......

baby canim ya bir sey sorucam adetime 10 gun var kanda gebelik testi yapsam çikar mi?

canım bence çok erken biraz daha bekle aklın karışmasın şöyle en azından 5 gün kala baktır
inşallah gebesindir canım...

burdayım canımmmm.benim de sana bir sorum var,kürtajla ilgili görüntülerde yorumunu gördüm,sen de izlemişsin.o görüntüler kaç haftalık bebeğe ait?bizim meleklerimiz de o kadar olmuş muydu? :çok üzgünüm:

canım ya,afedersin.ilk kez yazıyı okumadan yorum yaptım,onda da baltayı taşa vurdum,sorumu cevaplamışsın zaten.son görüntüdeki bebek zaten çok büyük ama o minicik eller,o minicik ayaklar...Rabb'im hiçbir anneyi buna mecbur bırakmasın.(elbette keyfi olanlara ben de çok tepkiliyim ama kimbilir ne sebeplerle bu yola başvuruyorlar diye düşünmeden de edemiyorum.)

hayır nevincim o bebek en az 13 haftalık...
zaten 16 haftadan sonrasını normal doğumla attırıyoruz
allaha şükür bizim bebeklerimiz o kadar olmamıştı olanlarda oluyor doğum yapttırıyorruz serviste ama biz ölmüş bile olsa o melekleri hiç incitmiyoruz

merhaba kızlar...
adetimin 9. günü yumurtlama testi yaptırdım iki yumurta büyümüş dedi dr. 12.2 mm olmuş yakında çatlar dedi.
bugün 13. gün tekrar gittim baktı ama kaybolmuşlar çatlamadan.çok kafama taktığım için psikolojik olarak olurmuş böyle..bu ay hamile kalamazsın dedi..yine bir ay daha erteledi umutlarımı..
bebek ve düşük konularını düşünmememi ve konuşmamamı istedi..
şimdi ben acaba bir dahaki ayda yumurtlayacakmıyım diye düşünmeye başladım atamıyorum aklımdan kızlar...moralim bozuldu...

nilaycığım ben de senin gibi çok düşünüyordum ama doktorun dediği gibi ne kadar düşünürsek o kadar strese giriyoruz ve yumurtalıklarımız bundan etkileniyor. ben kendime şöyle bir yol buldum. kendimi her zamankinden çok işime verdim ve takvimlere bakmaktan vazgeçtim. naniknanik

adetim tahminimden erken geldi ama düşük sonrası beklendiği gibi çok yoğun ve çok uzun süreli değildi. normalden çok az daha fazlaydı o kadar. şimdi korunmayı tamamen bıraktım ve eşim gözüme ne zaman çekici gelirse....anlarsınız ya

hepimiz için hayırlısı kızlar:asigim:

nilay canım yumurtlama takibi yapmamanı tavsiye ediyorum
adetinin 10.gününden sonra günaşırı birlikte olun ama gün sayma canım aynı şey benim başıma geldi 1.5 yıldan fazla bu sebepten psikolojık çocuğum olmadı en son aşılama yapılacaktı aman yeter hiç birşey istemiyorum dediğim anda tatile çıkmıştım ve hiç önemsemedim o ay hamile kaldım 2.hamileliğimdede korunmayı bıraktık 1 korunmasızla hamile kaldım yani takmamak lazım....

en iyisini yapmışsın canım bende bundan sonra kafama takmamaya çalışıcam artık inşallah başarabilirim.

doğru canım c.tesi günü çağırdı gidiyim bir daha gitmiycem bende kendi haline bırakıcam gün aşırı birlikte oluyoruz zaten ama yumurtlayamayınca olmuyor işte.bebişler geleceği zamanı daha iyi bilir. hayırlısı olsun hepimiz için..

senağlama
ya ınanamıyorum kızlar ya.tansıyonum dustu.ayaga kalkamadım.keske ızlemeseydım o kurtaj goruntulerını.travma oldu benım ıcın.ben kan alırlarken bıle bakamam zaten.cok fena oldu ıcım.offff

senağlama
ya ınanamıyorum kızlar ya.tansıyonum dustu.ayaga kalkamadım.keske ızlemeseydım o kurtaj goruntulerını.travma oldu benım ıcın.ben kan alırlarken bıle bakamam zaten.cok fena oldu ıcım.offff

sorma canım ya,ben de çok kötü oldum.izlemese miydik acaba?
iyi düşünelim arkadaşlar,Rabb'im o mini mini bedenleri büyütme şansını tekrar tanıyacak bize.ve biz bu sefer başaracağız.o küçük eller elimizden tutacak,o küçük ayakların ilk adımlarına tanık olacağız mutluluk gözyaşlarıyla...

benim bebegimde düştü ama bebek deyemiyecek kadar çok küçüktü olsun sadece kan tahlilinde belli oluyodu ama o yinede benim bebegimdi gelişemedi karnımda düştü umudumdu sevinemedik bile hamile olduguma

benim bebegimde düştü ama bebek deyemiyecek kadar çok küçüktü olsun sadece kan tahlilinde belli oluyodu ama o yinede benim bebegimdi gelişemedi karnımda düştü umudumdu sevinemedik bile hamile olduguma

geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın inşallah
tekrar testlerden falan geçtinmi ?neden hamile kalamıyorsun?

gününüz aydın olsun kızlar... hepinizi çok seviyorum a.s Şeniz

halecim 17.09.2008 2. adetten sonra düşünüyorum... ha bide ilk adetten sonra dayanamayabilirim söz veremem şaka şaka kaydirigubbakcemile3

Kızlar bende 10 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ve 40 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım.Ama hala hastalanamadım.Hamile değilim kesinlikle eminim.Kürtajdan ne kadar sonra acaba hastalanacağım bilenler bana yardım etsin lütfen.

esmerimxbx geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Kürtajdan sonra adet geçikmesinin ortalama 35 gün olduğunu biliyorum. kesin bir süre yok her bünyede farklı oluyor malesef. bence bir kaç gün daha bekle olmadı dr bi görün derim.

canım esmer bende kürtajdan sonraki adetim her zamankinden farklı olmuştu gerek zamanı gerekse kanama miktarı ama merak etme olursun kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…