- Konu Sahibi baby nurse
-
MELEK ANNELERİ....
Yeşimnur......02.06.08.....6 ay korunma süresi
Beatrise.......15.08.08......sat 18.08.2008
Baby nurse...05.08.08.....2.adetten sonra(bir dahaki adet 08.10.08)
Elif.tg...........09.07.08.....ilk adetten sonra
Pepuda........16.07.08.....ilk adetten sonra
Lolo.............09.08.08.....ilk adetten sonra
Keops35......06.08.08.....ilkadetten sonra
Sido............30.07.08.....ilk adetten sonra
Sersoy79
Sibel07.......09.08.08......ilk adetten sonra(bir dahaki adet 04.10.08)
Başak0402..19.07.08......ilk adetten sonra
Kuzu...........23.08.08......3 ay korunma süresi
Alturna........16.08.08......ilk adetten sonra
Nilayy.........01.08.08......2.adetten sonra
Burko..........07.09.08......ilk adetten sonra(bir dahaki adet 05.10.08)
kaptüs.........20.08.08......2.adetten sonra
sersoy sende tekrar yaz düzelteyim canım
selma ve sinem teşekkür ediyorum desteğiniz için....
gerçekten aile ve eş arasında kalmak çok zormuş biri diğerinden üstün olamıyor allah bana kolaylık versin...
kendimizi ne zaman hazır hissediyorsak o zaman çalışmalara başlayalım bencede en doğru olan bu.....
beatrise çalışmalara başlmış hayırlısı olsun bakalım....
sibelden hepinizden önce bekliyorum o yeni evli çünkü:jeyyar:bilmem anlatabildimmi?:jeyyar:
nevin nerde sanki bu aralar onu göremiyorum....nerdesin canım?
hepiniz kendinize iyi bakın kızlarrrrr öpüyorum sizi...
burdayım canımmmm.benim de sana bir sorum var,kürtajla ilgili görüntülerde yorumunu gördüm,sen de izlemişsin.o görüntüler kaç haftalık bebeğe ait?bizim meleklerimiz de o kadar olmuş muydu? :çok üzgünüm:
merhaba kızlar...
adetimin 9. günü yumurtlama testi yaptırdım iki yumurta büyümüş dedi dr. 12.2 mm olmuş yakında çatlar dedi.
bugün 13. gün tekrar gittim baktı ama kaybolmuşlar çatlamadan.çok kafama taktığım için psikolojik olarak olurmuş böyle..bu ay hamile kalamazsın dedi..yine bir ay daha erteledi umutlarımı..
bebek ve düşük konularını düşünmememi ve konuşmamamı istedi..
şimdi ben acaba bir dahaki ayda yumurtlayacakmıyım diye düşünmeye başladım atamıyorum aklımdan kızlar...moralim bozuldu...
en iyisini yapmışsın canım bende bundan sonra kafama takmamaya çalışıcam artık inşallah başarabilirim.nilaycığım ben de senin gibi çok düşünüyordum ama doktorun dediği gibi ne kadar düşünürsek o kadar strese giriyoruz ve yumurtalıklarımız bundan etkileniyor. ben kendime şöyle bir yol buldum. kendimi her zamankinden çok işime verdim ve takvimlere bakmaktan vazgeçtim. naniknanik
adetim tahminimden erken geldi ama düşük sonrası beklendiği gibi çok yoğun ve çok uzun süreli değildi. normalden çok az daha fazlaydı o kadar. şimdi korunmayı tamamen bıraktım ve eşim gözüme ne zaman çekici gelirse....anlarsınız ya
hepimiz için hayırlısı kızlar:asigim:
nilay canım yumurtlama takibi yapmamanı tavsiye ediyorum
adetinin 10.gününden sonra günaşırı birlikte olun ama gün sayma canım aynı şey benim başıma geldi 1.5 yıldan fazla bu sebepten psikolojık çocuğum olmadı en son aşılama yapılacaktı aman yeter hiç birşey istemiyorum dediğim anda tatile çıkmıştım ve hiç önemsemedim o ay hamile kaldım 2.hamileliğimdede korunmayı bıraktık 1 korunmasızla hamile kaldım yani takmamak lazım....
senağlamacanım ya,afedersin.ilk kez yazıyı okumadan yorum yaptım,onda da baltayı taşa vurdum,sorumu cevaplamışsın zaten.son görüntüdeki bebek zaten çok büyük ama o minicik eller,o minicik ayaklar...Rabb'im hiçbir anneyi buna mecbur bırakmasın.(elbette keyfi olanlara ben de çok tepkiliyim ama kimbilir ne sebeplerle bu yola başvuruyorlar diye düşünmeden de edemiyorum.)
senağlama
ya ınanamıyorum kızlar ya.tansıyonum dustu.ayaga kalkamadım.keske ızlemeseydım o kurtaj goruntulerını.travma oldu benım ıcın.ben kan alırlarken bıle bakamam zaten.cok fena oldu ıcım.offff
benim bebegimde düştü ama bebek deyemiyecek kadar çok küçüktü olsun sadece kan tahlilinde belli oluyodu ama o yinede benim bebegimdi gelişemedi karnımda düştü umudumdu sevinemedik bile hamile olduguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?