Bebeğini kaybedenler......

kızlar benimde bu ay adet tarihim 25 ekim eklerseniz sevinirim gerçi bu ay yumurtlayamıyorum ama yinede umut işte..

selamm canımm memnunn oldumm
bilmiyorum artıkk gözdenmii kaçıyorr amaa
her bebek kaybediş bişeylerii götürüyorr insandaa
rabbimm hayırlısınıı versinn inşallahh

kızlar bugün doktor son kez yumurtlama takibi için çağırmıştı gittim ama umutsuzdum bir yumurtam 18.1 mm olmuş p.tesi çatlar dedi hayırlısı yani..
diğeride üzüntüden kaybolmuş p.tesi günü amcamı kaybetmiştik çok üzülmüş ağlamıştım...
bakalım sonuç ne olacak sonunda adetmi yoksa bebişmi?

nilaycım hayırlısı olsun canım.. inşallah bu defa tutar ve sağlıklı sıhatli bir bebişin olur

arkadaslar hepinize merhaba.ben araniza bugün katildim hepinize gecmis olsun allah muradimizi versin

bende 5 yillik evliyim mayis ayinda igneyle hamile kaldim tek yumurta ikiye bölündü ve ikiz oldu.maalesef gecen ayin 18de 19.haftada bebeklerimi kaybettim iki oglandi.cok üzülüyorum doktorlar 3hafta daha büyük olsaydi yasatabilirdik dediler ama bizim yapabilecegimiz hic bisey yok ömrü verende alanda Allah tir diyorum.sizlerdende bu konuda daha sabirli olup Allahtan umut etmenizi diliyorum

geçmiş olsun canım,Allah sabır versin.meleklerin seni cennetin kapısında bekleyecekler inşallah.

sersor cok üzüldüm canım bende bebeğimi kaybettim 2 aylıktı
subatta kürtaj olmak zorunda kaldım cünkü öyle sıkı sıkıya yapışmışki düşmedi bile
ama bundada vardır bi hayır diyorum
inşallah hayırlısıyla tüm isteyen arkadaşlarıma içerisinde banada nasip eder rabbim
ve tüm hamile arkadaşlarında hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına aldığı haberlerini duyarız

çok geçmiş olsun arkadaşım
45 güne kadar süresi var endişelenme...

yaşadığın gerçekten çok zor canım...allahım bir daha yaşatmasın...inşallah sabrımızın karşılığını alacağız

Yeşimnur......02.06.08.....korunma süresi bitti (bir dahaki adet 25.10.08)
Beatrise.......15.08.08......sat 18.08.2008
Baby nurse...05.08.08.....2.adetten sonra(bir dahaki adet 08.10.08)
Elif.tg...........09.07.08.....ilk adetten sonra
Pepuda........16.07.08.....ilk adetten sonra
Lolo.............09.08.08.....ilk adetten sonra
Keops35......06.08.08.....ilkadetten sonra
Sido............30.07.08.....ilk adetten sonra
Sersoy79.....17.09.08.....2.adetten sonra
Sibel07.......09.08.08......ilk adetten sonra(bir dahaki adet 04.10.08)
Başak0402..19.07.08......ilk adetten sonra
Kuzu...........23.08.08......3 ay korunma süresi
Alturna........16.08.08......ilk adetten sonra
Nilayy.........01.08.08......2.adetten sonra
Burko..........07.09.08......ilk adetten sonra(bir dahaki adet 05.10.08)
kaptüs.........20.08.08......2.adetten sonra

günaydın canım..
benim adet tarihi kaybolmuş seninle aynı gün yeşimnurcum inşallah birlikte veririz hamiş haberimizi..

merhaba kızlar
nasılsınız?ben bu aralar çok yoğunum sık nöbet tutuyorum ara ara siteye giriyorum
bu ay kimsede tık yok galiba....
güzek haberler bekliyorum
kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…