Bebeğini kaybedenler......

ayyyyy evet canım ya sende herhangi bir gelirti varmı ben bişi hissetmiyorum yaa bakalım kısmet artık

canım ben yumurtlama takibi yaptırıyorum şimdi geldim doktordan.. dün çatlamış 2 gündür akıntım geliyordu zaten dr akıntı çatlama belirtisi dedi.. geldimi senden akıntı falan yada kasık ağrın oldumu...

bide benim tutarsa sadece c.tesi günü birlikte olduk bir günden tutacak bakalım artık ikimiz içinde hayırlısı güzelim..ayyy ne güzel olur birlikte versek güzel haberi...

nilaycım ya bi gariplik var sanırım aramızda benim sat 28.09 yumurtlama günümü 12.13.14.15.günler olarak hesapladım ve o günler geçtiğimiz haftaya denk geliyodu ve o sıralar akıtım oluyodu o günlerde gün aşırı birlikte olduk ve şimdi 25 ini bekliyorum kısmet artık senin sat kaçtı neden acaba yumutlaman şu sıralar acaba ben yanlışlıkmı yaptım ne:sm_confused:

canımcım benim sat 27.09 senin yazdığın tarihlerde çıkan yumurta kayboldu bizde bırakmıştık birlikte olmayı. sonra tekrar çıktı ve biraz geç oldu bu ay yumurtlamam normalde ben önceki hamileliğimde bir kerede hamile kalmiştim oda adetimin 9. günüydü..
değişebiliyormuş yumurtlama zamanları..sen devam erseydin çalışmalara bırakmasaydın...

hımmm çok sağol canım ben önceki hamileliğimde bu günlerde hamile kalmıştım ama dediğin gibi gün aşırı olmak lazım teşekkür ederim canım.

hımmm çok sağol canım ben önceki hamileliğimde bu günlerde hamile kalmıştım ama dediğin gibi gün aşırı olmak lazım teşekkür ederim canım.

rica ederim canım..benimde kafam karıştı keşke yumurtlama takibi yaptırmasaydım gün aşırı birlikte oluyorduk öylede tutardı zaten hayırlısıysa..
bekleyip görücez bakalım akmı karamı.bu ay kırmızı kartı yemeyiz inşallah..

Selam kızlar size birşey danışacağım.
Ben tarih hesabı yapmayacağım dedim ama bugün sağolsun akıntım bana yumurtlama günümde olduğumu hatırlattı. Benim düşükten sonraki ilk adetimdi geçen adet ama bir taraftan da korkuyorum daha doktora gitmedim. Sizce denesem mi???

canım,doktora gidersen bedeninin hazır olup olmadığını sana söyleyecektir.Allah korusun,hazır olmadan hamile kalırsan olumsuz bir durumda sen de biz de çok üzülürüz.bu günler bitmeden bir doktora git derim,nacizane fikrim bu.bol şans...

canım korunma süren ne kadardı?
bence ilk adetini olduysan bir aksilik olmaz gibi geliyor bana ama sen yinede doktoruna sor istersen...ben korunma sürem iki ay olmasına rağmen dayanamamış ilk adetten sonra başlamıştım ama tutmadı..

3 ayrı doktor gördü beni. Ezbere biri üç ay, biri altı ay dedi. En son gittiğim doktora tavsiye üzerine gitmiştim ve aralarında en güvenilir bulduğum doktor da oydu zaten. O bu sürelerin tamamen psikoljik olduğunu, kendimi ne zaman hazır hissedersem deneyebileceğimi söyledi. Ama dediim gibi, doktora gitmeden denemek istemiyorum bir taraftan, bir taraftan da önceki hamileliğimde aylar öncesinden gittim de ne oldu, olacağı varsa olur diyorum. Şurada tutabilecek 2 günüm kaldı ve doktora gitmeye vaktim yok. öfff kafam çok karışık.......

benim canım arkadaşlarım nerelere kaybolmuş?herkes bu aralar çok yoğun herhalde.sibel,sinem sesiniz çıkmıyor.inşallah iyi haberlerle dönersiniz.herkese sevgiler...

merhaba canlarım... 2 gündür çok hastayım ya.. .çok fena üşütmüşüm bide idrar yolları iltahap yapmış.. sancılar kramplar beni mahfeti yetmezmiş gibi bugun birkaç damla lekem geldi, sanırım ayın 17 sini beklemeyeceğim bu ay ve bel ağılarım başladı.. oof geldimi hepsi üst üste geliyo kafamçokkarıştı

Arkadaşlar tavsiyenize uydum ve bugün doktora gittim. Doktor 1 ayın çok kısa bir süre olduğunu, sonradan üzülmemek için 3 ay beklememin en doğrusu olduğunu söyledi. Şimdi denersen tutunabilme ihtimali çok düşük bu sefer hamileliğinin ilk dönemlerinde sürekli kafanda soru işaretleri olur dedi. Haklı sanki..

Neyse, bilenler bir fikir verebilir mi? Uterus transver çap 40 mm, Endometrium çift katman kalınlığı 7 mm, uterus iç yapısı homojen.
Bunlar normal değerler mi? Kendime gelmiş miyim?

canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine..

selam kızlar,ben de bugün 2. adetimi gördüm ve cuma günü ilaçlarıma başlıyorum.hakkımızda hayırlısı olsun...

canım ya tüm bunları ultrason muayenesinden soramı söledi doktorun merak ettim .

canım ya tüm bunları ultrason muayenesinden soramı söledi doktorun merak ettim .

Canım doktora gittim, karşısına oturdum, "1 ay önce düşük yaptım" dedim, bana hemen "o zaman 3 ay korunman lazım" dedi. ezbere konuştu anlayacağın. sonra da elle ve ultrasonla muayene etti, mikrobiyoloji için örnek aldı, sonuçlara baktı, "herşey normal ama sen yine de korun" dedi:)

anladım canım çok teşekkür ederim cevabın için Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu hayırlı zamanda versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…