- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.001
canım arkadaşlarımmm...
öff ya meraktan çatladım niye giremedik biz?
çok özledim sizleri valla....
bende sadece ben giremiyorum zannettim
şimdi anlatayım biraz ayın 13 ünde eltim doğum yaptı çok tatlı bir kızımız oldu darısı bizlere inşallah sezeryanına ben girdim onu ilk kucağına alan ben oldum çok güzel bir duyguydu çok heyecanlandım ilk yeğen olunca herhalde...
ayın 15 indede sürpriz bir şekilde hocamız beni ve bir bayan doktorumuzu kongreye götürme kararı almış süper oldu apar topar hazırlandım 1 günde ve antalya kemer de 7 yıldızlı bir otele gittik servisten 9 kişiydik çok güzel geçti 19 undada geri döndük tüp bebekle ilgili eğitim aldım artık o bölüme geçiyorum
güzel bir ara tatil oldu benim için.....
sizler neler yaptınız bu arada?bir gelişme olan varmı?
hepinizi öpüyorum
canlarım...sıteye gıremedıgımız su bırkac gunde sunu anladımkı ben sıze cok alısmısım ve destegınız benım ıcın cok onemlıymıs.ya bı daha hıc bulamazsam sızlerı dıye cok korktum ama sukur kavustuk.ayın 15 ınde adet oldum.sorunsuz gectı.ama o ılacı tekrar kullanıcakmıyım onu bılemıyorum.doktoruma sorucam bunu.bıde esımle konustuk.ve bı karar aldık.ben o testlerın hepsını yaptırıczm.kromozom analızı,trombofılı panelı.yanı hepsını.cunku baska turlu cesaret edemıcem.ve psıkolojım duzelemıcek bunu anladık.hadı bakalım.hayırlısı ınsallah...sızlere once testlerle ılgılı sonrada bebıslerle ılgılı guzel mujdeler verebılmeyı cok ıstıyorum.ne olur bana temız kalplerınızden dualarınızı gonderın.benımde kalbım sızınle...hepınızı cooook optum
canlarım sizleri çok özlemişim ya size danışmam gereken bişe var biliyosunuz biz bu ay korunmayı bırakmıştık ben adetime 2 gün kala test yaptım dayanamadım negatif ti ve adet günümde kahve rengi leke geldi ama hala tık yokk.ve adetle ilgili herhagi bir belirtimde yok o kahve leke hala az az devam ediyo acaba bu nedir arkadaşlar bünyem iyce bozuldumu yoksa.yadaaaa hamilemiyim ben tekrar test yapmaya cesaretim yokkkkkk.
canim hadi hayirlisi olsun umarim sağlik sorunu değil bebiştir.. öpüyorum seni yeşimnurcum sana yazmiştimmm :d
BEN BUGÜN ÇOK MUTLUYUM doktora gittim ve ocak ayında tedaviye başlıyalım dedi allah ilk önce hepinize sonra bana sağlıklı bebek nasip eder inşallah
canlarım sizleri çok özlemişim ya size danışmam gereken bişe var biliyosunuz biz bu ay korunmayı bırakmıştık ben adetime 2 gün kala test yaptım dayanamadım negatif ti ve adet günümde kahve rengi leke geldi ama hala tık yokk.ve adetle ilgili herhagi bir belirtimde yok o kahve leke hala az az devam ediyo acaba bu nedir arkadaşlar bünyem iyce bozuldumu yoksa.yadaaaa hamilemiyim ben tekrar test yapmaya cesaretim yokkkkkk.
yeşimnurcum aynı zamanlardaydı adet günümüz bende test yaptım negatıf ve hala adet olmadım..benim bildiğim eger kanama koyu geliyorsa hamile olabilirsin ve buda bebişinin yerleşme kanaması olabilir..inşallah öyledir canım
nilaycım idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti öğlene doğru kan testi yaptırcam kısmetse bakalım hakkımızda hayırlısı artık
ay kızlar ne guzel haberler aldım sızden.ıcım acıldı vallaha...saglıklı gebelıkler dılıyorum.ugur getırsın bebıslerınız sıze.....:) bızede dua etmeyı unutmayın olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?