Bebeğini kaybedenler......

kıslar toplaşın toplaşın.. 5 gundur giremiyoruz k.k ya çok şükür kavuştuk.. hepinizi çok özlemişim valla, nasılsınız bakalım a.s.

canım arkadaşlarımmm...
öff ya meraktan çatladım niye giremedik biz?
çok özledim sizleri valla....
bende sadece ben giremiyorum zannettim
şimdi anlatayım biraz ayın 13 ünde eltim doğum yaptı çok tatlı bir kızımız oldu darısı bizlere inşallah sezeryanına ben girdim onu ilk kucağına alan ben oldum çok güzel bir duyguydu çok heyecanlandım ilk yeğen olunca herhalde...
ayın 15 indede sürpriz bir şekilde hocamız beni ve bir bayan doktorumuzu kongreye götürme kararı almış süper oldu apar topar hazırlandım 1 günde ve antalya kemer de 7 yıldızlı bir otele gittik servisten 9 kişiydik çok güzel geçti 19 undada geri döndük tüp bebekle ilgili eğitim aldım artık o bölüme geçiyorum
güzel bir ara tatil oldu benim için.....
sizler neler yaptınız bu arada?bir gelişme olan varmı?
hepinizi öpüyorum

canlarım...sıteye gıremedıgımız su bırkac gunde sunu anladımkı ben sıze cok alısmısım ve destegınız benım ıcın cok onemlıymıs.ya bı daha hıc bulamazsam sızlerı dıye cok korktum ama sukur kavustuk.ayın 15 ınde adet oldum.sorunsuz gectı.ama o ılacı tekrar kullanıcakmıyım onu bılemıyorum.doktoruma sorucam bunu.bıde esımle konustuk.ve bı karar aldık.ben o testlerın hepsını yaptırıczm.kromozom analızı,trombofılı panelı.yanı hepsını.cunku baska turlu cesaret edemıcem.ve psıkolojım duzelemıcek bunu anladık.hadı bakalım.hayırlısı ınsallah...sızlere once testlerle ılgılı sonrada bebıslerle ılgılı guzel mujdeler verebılmeyı cok ıstıyorum.ne olur bana temız kalplerınızden dualarınızı gonderın.benımde kalbım sızınle...hepınızı cooook optum

Halecim canım bende çok özlemişim valla.. K.K. sız hayat çekilmiyormuş sen iyisin bir kaç günde olsa ortamdan uzaklaşmak kafa dinlemek eminim çok iyi gelmiştir.. Ayrıca tupbebekle ilgili eğitim almana daha bi çok sevindim.. bilgilerinden bizide istifade ettirirsin demi yerimseniben. bu arada yiğenin hayırlı upurlu olsun allah annesine babasına bağışlasın, darısı bizlerin başına inşallah..

sidocum sorma ya bende öyle bi alışmışımki.. bu ayrılıkla sizlere aşkım daha bi depreşti.. Kararınıza çok sevindim canım hakkınızda hayırlısı olsun.. inşallah tahlileriniz tamiz çıkar dularım seninle canım güzel haberlerini bekliyorum a.s.

bu arada kızlar ben adet oldum bugun 6. günüm.. iyleştimde maşallah turp gibiyim, bu ayda korunup önümüzdeki ay çalışmalara başlayacağım

merhaba arkadaslar siteye ne oldu oyle gerçekten.ben surekli yazmasamda sizlerin yazdiklarinizi okuyorum.sitenin kapandigini sandim.bu arada arkadaslar ben ayin 19 unda regl olmaliydim ama hala olmadim.gebelik testi de yaptim negatif çkti.sizdede boyle gecikmeler oldumu dusukten sonra.bu benim 2. reglim olacak.

canlarım sizleri çok özlemişim ya size danışmam gereken bişe var biliyosunuz biz bu ay korunmayı bırakmıştık ben adetime 2 gün kala test yaptım dayanamadım negatif ti ve adet günümde kahve rengi leke geldi ama hala tık yokk.ve adetle ilgili herhagi bir belirtimde yok o kahve leke hala az az devam ediyo acaba bu nedir arkadaşlar bünyem iyce bozuldumu yoksa.yadaaaa hamilemiyim ben tekrar test yapmaya cesaretim yokkkkkk.

selaaaaaaaaaam.kk'da sorun bitmiş,sevindim;herkesin iyi olduğunu öğrendim,daha da çok sevindim.ben de iyiyim.herkese sevgiler,özlendiniz kızlar...

canım bence mutlaka bı kan testı yaptır.gercekten hamıle olabılırsınde.ama bunu yaparken cok da umutlanmamaya calıs.cunku tam aksıde olabılır.bıraz stres yasayabılırsın ama en azından net ve kesın bı bılgın olur...bunlar benım fıkrım.ınsallah senın ıcın ne hayırlısı ıse oyle olur

Canim hadi hayirlisi olsun umarim sağlik sorunu değil bebiştir.. öpüyorum seni YEŞİMNURCUM SANA YAZMIŞTIMMM :d

canim hadi hayirlisi olsun umarim sağlik sorunu değil bebiştir.. öpüyorum seni yeşimnurcum sana yazmiştimmm :d

nedense zannetmiyorum canim içimden bi ses hamile olmadiğimi sölüyo.....ilgin için çok teşekkür ederim canim.bu arada benim hislerim birazcik kuvvetlidir.

BEN BUGÜN ÇOK MUTLUYUM doktora gittim ve ocak ayında tedaviye başlıyalım dedi allah ilk önce hepinize sonra bana sağlıklı bebek nasip eder inşallah

BEN BUGÜN ÇOK MUTLUYUM doktora gittim ve ocak ayında tedaviye başlıyalım dedi allah ilk önce hepinize sonra bana sağlıklı bebek nasip eder inşallah

hayırlısı olsun arkadaşım,Allah gönlüne göre verir inşallah.iyi haberlere kavuşmak ümidiyle,herkese sevgiler...

yeşimnurcum aynı zamanlardaydı adet günümüz bende test yaptım negatıf ve hala adet olmadım..benim bildiğim eger kanama koyu geliyorsa hamile olabilirsin ve buda bebişinin yerleşme kanaması olabilir..inşallah öyledir canım

Son düzenleme:

nilaycım idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti öğlene doğru kan testi yaptırcam kısmetse bakalım hakkımızda hayırlısı artık

nilaycım idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti öğlene doğru kan testi yaptırcam kısmetse bakalım hakkımızda hayırlısı artık

canım benim hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
bende kan testi yaptırdım bugün ve sonuç pozitif..
kızlar HAMİLEYİM..dualarım sizlerle darısı hepinizin başına:))))

ay kızlar ne guzel haberler aldım sızden.ıcım acıldı vallaha...saglıklı gebelıkler dılıyorum.ugur getırsın bebıslerınız sıze.....:) bızede dua etmeyı unutmayın olurmu

ay kızlar ne guzel haberler aldım sızden.ıcım acıldı vallaha...saglıklı gebelıkler dılıyorum.ugur getırsın bebıslerınız sıze.....:) bızede dua etmeyı unutmayın olurmu

canım çok teşekürler..inşallah yeşimnurda hamiledir..
sonra sıra sizde kızlar dualarım sizlerle unutmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…