Bebeğini kaybedenler......

ben de yeşimnurdan bekliyordum iyi haberi,nilaycım çok sevindim,Allah tamamına erdirsin.dualarını bizden esirgeme.sık sık buraya uğrayıp bizi umutlandırmayı da sakın ihmal etme. kaydirigubbakcemile5

ben de yeşimnurdan bekliyordum iyi haberi,nilaycım çok sevindim,Allah tamamına erdirsin.dualarını bizden esirgeme.sık sık buraya uğrayıp bizi umutlandırmayı da sakın ihmal etme. kaydirigubbakcemile5

ah canım benim çok teşekkür ederim uğramazmıyım bitanem gelirim tabi zaten hep takip ediyorum yazdıklarınızı..inşallah çoğalıcaz nerde bizim liste sırası gelen hamiş olsun inşallah...yeşimnuruda çok merak ediyorum..

ay inanmıyorummmmmmmmm... nilaycım.. yeşimnur tatlım ay hamişmisiniz kız siz şimdi... ay çok sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam... ne güzel haberler ya..Rabbim tamamına erdirsin ikinizide.. çok sevindim çoooook...

selmacım canım çok teşekkür ederim..
bende hala inanamıyorum zaten:)
Allahım tamamına erdirmeyi nasip etsin..darısı sizlerin başına tatlım..a.s.

nilay canim hayirli olsun tebrik ederim darisi basimiza insallahhhh.yesimnur ne oldu bu arada?insallah o da guzel haberi verir.

bende 2 defa bebeğimi aldırmak zorunda kaldım bebeklerim büyümedi ikiside 10 haftalık alındı ama sükürkü suan 4,5 aylık hamilelim ve sorun cıkmadı:CüvCüv:

Herkese merhaba 14 Ekim 2008 günü kalp atışı olmadığı için 10 haftalık bebeğim alındı. Şimdi toparlanmaya çalışıyor ve sonucu bekliyoruz. Bende aranıza katılmak isterim. Tekrar hamile olan arkadaşların gözü aydın. İnşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar. Benim gibi üzüntülü olan ve bekleyen herkesede Allah tekrar nasip etsin..

geçmiş olsun arkadaşım.bu geliş hiç hoş olmasa da aramıza hoşgeldin.Allah sabır versin.hepimiz aynı acıyı tattık,çok iyi anlaşılacağın bir yerdesin.inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini okuruz.

canım çok teşekürler..inşallah yeşimnurda hamiledir..
sonra sıra sizde kızlar dualarım sizlerle unutmayın..

kızlar bende hamileyim dün kan testi yaptırdım ve pozitif şoktayım nilaycım aynı anda hamiş kaldık inşallah aynı zamanda doğumlarımızıda anlatırız birbirimize Allah hepinize nasip etsin bu mutlu haberi vermeyi banada dua edin nolur sizlere herzamankinden çok ihtiyacım varrrrr.

:dance: :teytey: :sm_cool:

çok şükür arkadaşlar,müjdeler başladı.ben de bu ay ilaçlarıma başladım,inşallah kasımda iyi haberler veririm.ama sıramı alacak olan varsa ben kenara çekileyim a.s.

yeşimnur,nilay Allah tamamına erdirsin canlarım;hayırlı,uğurlu olsun inşallah.

Allahıma çok şükür çok güzel haberler alıyoruz.. Darısı hepimize kızlar.. Dularım sizinle inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride gösterecek..

Amin arkadaşlara allah hepinizden razi olsun kendimi kaptirmak istemiyorum biz bunlari daha önce yaşadik önemlisi bundan sorasi rabbimin aldiğinada verdiğinede hamd olsun o ister alir ister verir hikmetinden sual olmaz...hepinize yürekten dua ediyoruz sizde duanizi benden eksiketmeyin.her yaşadiğimi işik olmasi için sizlerle paylaşicam be sezeryan olduktan 4 ay sora hamile kaldim bakalim doktor ne diycek bu duruma

nilaycım yeşimcim ikiniz içinde çokkkkk sevindim bayadır takip edemiyordum girince çok sevindim inşallah allah tamamına erdirsin.benimde bu ay 1 gün gecikme var test yapsammı acaba diyorum aklıma takılıyor bekliyemiyorumda.hayırlısı artık.nevincim,selmacım sizler nasılsın ben istanbulda tatildeyim kültür turları falan acaba diyorum istanbul uğurlu gelmişmidir.hapinizi öpüyorum

canım hayırlı olsun ayy çook sevindim ya aynı anda kaldık ne güzel bir tesadüf bu..
bende 2009 temmuz annelerinde hiç tanıdık yok diyordum gel bakalım yanıma beni yanlız bırakma orda:)))

sağol canım darısı hepinizin başına..belki sende hamişsindir bellimi olur yap bakalım evde bir test güzel haberi ver bize:)

kızlar 2 güzel haberımız oldu :) heyoooo...ınsallah allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın kızlar.ne olur bızede dua edın olurmu. bu arada aramıza yenı katılan arkadaslar acınızı cok ıyı anlıyor ve paylasıyorum.burada hep beraber toparlandık bız.gelın sızde bızımle beraber toparlanın.ve guzel mujdeler verelım artık bırbırımıze.....

kızlar unuttum az once hale neerelerde acaba.bızım kız dıger bolume gecınce dahamı cok calısıyokı.eger oyleyse yandık cunku...bızım topıgımızın kurucusuna ıhtıyacımız var.hhhaaaaallllleeeeeeeeeecıııııımmmmm nerdesın kız? :))))))))))

ha gayret,üçüncü müjde geliyor inşallah.
biz iyiyiz canım,Allah sana iyilik versin.bol bol gez,dinlen,moral depola.adet düzensizliği gibi bir problemin yoksa yap testi canım,hayırlısı olsun inşallah.

aynen katılıyorum,hemşom tüp bebeklerle uğraşmaya daldı,bizi unuttu.haleee,bizden kurtulabileceğini mi sanıyorsun?tası tarağı toplar,adanaya tüp bebek yapmaya geliriz,haberin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…