- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.021
ben de yeşimnurdan bekliyordum iyi haberi,nilaycım çok sevindim,Allah tamamına erdirsin.dualarını bizden esirgeme.sık sık buraya uğrayıp bizi umutlandırmayı da sakın ihmal etme. kaydirigubbakcemile5
ay inanmıyorummmmmmmmm... nilaycım.. yeşimnur tatlım ay hamişmisiniz kız siz şimdi... ay çok sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam... ne güzel haberler ya..Rabbim tamamına erdirsin ikinizide.. çok sevindim çoooook...
nilay canim hayirli olsun tebrik ederim darisi basimiza insallahhhh.yesimnur ne oldu bu arada?insallah o da guzel haberi verir.
Herkese merhaba 14 Ekim 2008 günü kalp atışı olmadığı için 10 haftalık bebeğim alındı. Şimdi toparlanmaya çalışıyor ve sonucu bekliyoruz. Bende aranıza katılmak isterim. Tekrar hamile olan arkadaşların gözü aydın. İnşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar. Benim gibi üzüntülü olan ve bekleyen herkesede Allah tekrar nasip etsin..
canım çok teşekürler..inşallah yeşimnurda hamiledir..
sonra sıra sizde kızlar dualarım sizlerle unutmayın..
kızlar bende hamileyim dün kan testi yaptırdım ve pozitif şoktayım nilaycım aynı anda hamiş kaldık inşallah aynı zamanda doğumlarımızıda anlatırız birbirimize Allah hepinize nasip etsin bu mutlu haberi vermeyi banada dua edin nolur sizlere herzamankinden çok ihtiyacım varrrrr.
canım hayırlı olsun ayy çook sevindim ya aynı anda kaldık ne güzel bir tesadüf bu..kızlar bende hamileyim dün kan testi yaptırdım ve pozitif şoktayım nilaycım aynı anda hamiş kaldık inşallah aynı zamanda doğumlarımızıda anlatırız birbirimize Allah hepinize nasip etsin bu mutlu haberi vermeyi banada dua edin nolur sizlere herzamankinden çok ihtiyacım varrrrr.
nilaycım yeşimcim ikiniz içinde çokkkkk sevindim bayadır takip edemiyordum girince çok sevindim inşallah allah tamamına erdirsin.benimde bu ay 1 gün gecikme var test yapsammı acaba diyorum aklıma takılıyor bekliyemiyorumda.hayırlısı artık.nevincim,selmacım sizler nasılsın ben istanbulda tatildeyim kültür turları falan acaba diyorum istanbul uğurlu gelmişmidir.hapinizi öpüyorum
nilaycım yeşimcim ikiniz içinde çokkkkk sevindim bayadır takip edemiyordum girince çok sevindim inşallah allah tamamına erdirsin.benimde bu ay 1 gün gecikme var test yapsammı acaba diyorum aklıma takılıyor bekliyemiyorumda.hayırlısı artık.nevincim,selmacım sizler nasılsın ben istanbulda tatildeyim kültür turları falan acaba diyorum istanbul uğurlu gelmişmidir.hapinizi öpüyorum
kızlar unuttum az once hale neerelerde acaba.bızım kız dıger bolume gecınce dahamı cok calısıyokı.eger oyleyse yandık cunku...bızım topıgımızın kurucusuna ıhtıyacımız var.hhhaaaaallllleeeeeeeeeecıııııımmmmm nerdesın kız? :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?