- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.041
allah onların ömrünüde karnındakine versin inşallah....bende 2 defa bebeğimi aldırmak zorunda kaldım bebeklerim büyümedi ikiside 10 haftalık alındı ama sükürkü suan 4,5 aylık hamilelim ve sorun cıkmadı:CüvCüv:
Herkese merhaba 14 Ekim 2008 günü kalp atışı olmadığı için 10 haftalık bebeğim alındı. Şimdi toparlanmaya çalışıyor ve sonucu bekliyoruz. Bende aranıza katılmak isterim. Tekrar hamile olan arkadaşların gözü aydın. İnşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar. Benim gibi üzüntülü olan ve bekleyen herkesede Allah tekrar nasip etsin..
kızlar bende hamileyim dün kan testi yaptırdım ve pozitif şoktayım nilaycım aynı anda hamiş kaldık inşallah aynı zamanda doğumlarımızıda anlatırız birbirimize Allah hepinize nasip etsin bu mutlu haberi vermeyi banada dua edin nolur sizlere herzamankinden çok ihtiyacım varrrrr.
kızlar unuttum az once hale neerelerde acaba.bızım kız dıger bolume gecınce dahamı cok calısıyokı.eger oyleyse yandık cunku...bızım topıgımızın kurucusuna ıhtıyacımız var.hhhaaaaallllleeeeeeeeeecıııııımmmmm nerdesın kız? :))))))))))
nevin körolma emi sen...aynen katılıyorum,hemşom tüp bebeklerle uğraşmaya daldı,bizi unuttu.haleee,bizden kurtulabileceğini mi sanıyorsun?tası tarağı toplar,adanaya tüp bebek yapmaya geliriz,haberin olsun...
nevincim canım saol adet gecikmem yoktur kürtajda bile 28. günde olmuştum alanyada olsaydım hastanede hemen test yapardım.ama istanbuldayım hem test alamadım hemde hava değişimi etklemişmidir.zaman herşeyin ilacı bakleyip görücez.hadi bakalım herkesi bekliyoruz.hale nasıl acaba????
canım benim hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
bende kan testi yaptırdım bugün ve sonuç pozitif..
kızlar HAMİLEYİM..dualarım sizlerle darısı hepinizin başına:))))
yesimnur sen de hamilesinnn:teytey::teytey::teytey: tebrik ederim canim.ben boyle olacagini biliyordum zaten pespese hepimiz bagiricaz burdan hamisim diye.hadi kizlar sira bizde Allah insallah bizlerede tekrar nasip eder insallah.yesimnur ve nilaycim sizlere sorunsuz muhtesem bir hamilelik diliyorum.bebislerinizin dogum haberlerini der aliriz insallah.bizler için de dua edin rabbim isteyen herkese ve meleklerini kaybetmis bizlere de nasip etsin bu guzelligi.
Amin arkadaşım inşallah son olur. Kürtaj sonrası neler yaşadınız arkadaşlar. Tekrar hamile kalabilmek için en az ne kadar beklemem gerekir?
canım,korunma konusunu kürtaj sonrası kontrolünde doktorun söylemedi mi?her vücutta farklı olabilir.bir çoğumuza doktorlarımız 'ilk adetten sonra' dedi.
kürtaj sonrası yaşadıklarıma gelince,en büyük sıkıntım adet gecikmesi oldu,43. günde adet gördüm.bedensel olarak yaşadıklarımız neyse de,Allah o psikolojik çöküntüyü kimseye yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?