Bebeğini kaybedenler......

nevincim canım saol adet gecikmem yoktur kürtajda bile 28. günde olmuştum alanyada olsaydım hastanede hemen test yapardım.ama istanbuldayım hem test alamadım hemde hava değişimi etklemişmidir.zaman herşeyin ilacı bakleyip görücez.hadi bakalım herkesi bekliyoruz.hale nasıl acaba????

yesimnur sen de hamilesinnn:teytey::teytey::teytey: tebrik ederim canim.ben boyle olacagini biliyordum zaten pespese hepimiz bagiricaz burdan hamisim diye.hadi kizlar sira bizde Allah insallah bizlerede tekrar nasip eder insallah.yesimnur ve nilaycim sizlere sorunsuz muhtesem bir hamilelik diliyorum.bebislerinizin dogum haberlerini der aliriz insallah.bizler için de dua edin rabbim isteyen herkese ve meleklerini kaybetmis bizlere de nasip etsin bu guzelligi.

nilay tebrik ederim canım
allahım inşallah tamamına erdirir..
darısı tüm kızların başına...

allah bir daha yaşatmasın canım...
tabiiki aramıza alırız seni...
çok hoş oluyor bu şekilde gelmen ama hoşgeldin....

canım benim allah tamamına erdirsin
çok sevindim valla...
ben demiştim bir başladı mı tam başlar çorap söküğü gibi gelir arka arkaya....
kendim kalmış gibi sevindim yeşimcim....

canım arkadaşım burdayım...
aynen dediğin gibi çok çalışıyorum hiç boş vaktim yok
bittim ama artık yorgunluktan...
ben şuan hem hastanedeki nöbetlerimi tutuyorum hemde üniversitede eğitime gidiyorum bu arada ev ve birde çocuk var
şu kongreden geldiğimden beri zaman nasıl geçiyor hiç anlamadım
sizleride özledim bu arada sinemcim sıra sende inşallah iyi haberlerini bekliyorum

aynen katılıyorum,hemşom tüp bebeklerle uğraşmaya daldı,bizi unuttu.haleee,bizden kurtulabileceğini mi sanıyorsun?tası tarağı toplar,adanaya tüp bebek yapmaya geliriz,haberin olsun...
nevin körolma emi sen...
gecenin bu saatinde güldürdün beni...
sen iste canım ben sana gelir izmirdede yaparım tüp bebek,ekibimi getiririm sen merak etme kaç tane hemşerim var ki....

inşallah teyze oluyoruzdur sibelcim....
halenin bu aralar çalışmaktan bebek yapmaya pek vakti yok bu ay yine boş geçiyorum kızlar 3.adetim olacak.....
gez bakalım ohhhh şimdi gezdin gezdin yarın birgün çocuk gebelik derken hiç gezemezsin....bizi habersiz bırakma...

canım benim hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
bende kan testi yaptırdım bugün ve sonuç pozitif..
kızlar HAMİLEYİM..dualarım sizlerle darısı hepinizin başına:))))

canım tebrik edrim çok sevindim.rabbim tamamına erdirsin. kaydirigubbakcemile5 a.s.

bende çalışmalar başladım ama 21ekimde regli oldum.tutmadı.gerçi yumurtlama günümü falan çook geçmişti.biliyodum tutmayacağını.bakalım bu ay tutucakmı?rabbim hepimize nasip etsin.

Merhaba kızlar
Bir haftadır yurt dışındaydım. O yüzden siteye giremedim. Burada neler olmuş böyle:sm_cool:Yeşim ve Nilay ikiniz için de çoooook sevindim. hihoyyytUmarım hepimizin bu sevinci daim olur. Önce siz sonra hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza:CüvCüv:

dualrım sizinle siz benim kader arkadaşlarımsınız hizleri hiç unutmam sizde beni unutmayın dualarınızı eksik etmeyin benden.

beişlerine kaybeden tüm arkadaşlara sabırlar diliyorum ve rabbim tekrar nasip etsin hayırlısıyla diyorum.ama ne mutlu ki minik melekleriniz inşaallah cennette şefaatçiniz olacaklar.allah herkesin gönlünce hayırlı evlatlar nasp etsin.

Kızlar desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Beatrise evet ilk bebegimdi.. Allah kimseye yaşatmasın..

Amin arkadaşım inşallah son olur. Kürtaj sonrası neler yaşadınız arkadaşlar. Tekrar hamile kalabilmek için en az ne kadar beklemem gerekir?

Amin arkadaşım inşallah son olur. Kürtaj sonrası neler yaşadınız arkadaşlar. Tekrar hamile kalabilmek için en az ne kadar beklemem gerekir?

canım,korunma konusunu kürtaj sonrası kontrolünde doktorun söylemedi mi?her vücutta farklı olabilir.bir çoğumuza doktorlarımız 'ilk adetten sonra' dedi.
kürtaj sonrası yaşadıklarıma gelince,en büyük sıkıntım adet gecikmesi oldu,43. günde adet gördüm.bedensel olarak yaşadıklarımız neyse de,Allah o psikolojik çöküntüyü kimseye yaşatmasın.

Doktorum 3 ay sonra tekrar düşünülebilir dedi 1 ay sonrada kontrole gideceğiz. Ama benim kürtaj sonrası kanamam uzun sürdü birde doktorlar için çok sıradan bir durum onlar hergün karşılaşıyor ben sizlerinde yaşadıklarınız ve tavsiyelerinizi almak istedim. Umarım adet dönemine geçişimde uzun sürmez. Cevabın için teşekkür ederim canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…