Bebeğini kaybedenler......

Amin arkadaşım inşallah son olur. Kürtaj sonrası neler yaşadınız arkadaşlar. Tekrar hamile kalabilmek için en az ne kadar beklemem gerekir?

canım küretaj sonrası genelimiz 35-45 gün sonrası adet gördük adet görene kadar biraz stresliydik çok şükür o günler geride kaldı zannediyorum şuan herkez tekrar hamile kalma derdinde....
benim sana tavsiyem en azından 2 adet süresi beklemen...
rahimin en iç tabakası olan endometrium yani bebeğin tutunduğu tabaka ancak 2 ayda tam olarak yenilenebiliyor ayrıca bende hemen ilk adet sonrası hamile kalmak isteyenlerdendim benim gibi birkaç kişi daha vardı ama insan kendini hazır hissetmiyor çoğumuzda öyle oldu psikolojide çok önemli anlayacağın...hakkımızda hayırlısı canım...

canlarım benimde dün aldılar bebeğimi doktor 3ay beklememi söledi malesefki üzülerek buaraya yazıyorum çok acı ilk gebeliğimdi ve kalp atısı duyulmadı 2haftada zaten geriydi bebeğim

allah herkese yardım etsin..

benim kanamam çok az normaldir dimi kızlar damla damla adet kanaması gibi değil..???

babynurse, belki yardım edebilirsin. bu ayın 14ünde ikinci kez aşılama oldum. dün test yaptım çift çizgi çıktı. bugünde kan testim 3000 küsurlarda çıktı. doktorum normal değil dedi. yarın gidicem ama gidene kadar kafayı sıyırıcam herhalde. sorun ne olabilir, bir fikrin var mı?

geçmiş olsun canım. normaldir herhalde kanaman. herkesin farklı olur sonuçta.

allah tamamına erdirsin inşallah benim babamın eşi sezaryen doğum yaptıktan sonra iki buçuk aylıkken hamile kaldı hiç bir sorun yaşamadı valla hiç korkma hiç bir sorun çıkmıyo aslında doktorlar birsene dolmadan hamileliğikabul etmiyor

benim de sadece ilk gün kayda değer bir kanamam oldu,sonrasında 6 gün sadece lekelenme şeklindeydi.normaldir herhalde.
geçmiş olsun. en kısa zamanda kendini toplayıp cennet kokulu meleğini kucağına alman dileğiyle...

Geçmiş olsun canım benimde 14 Ekimde kalp atışı olmadığı için alındı bebeğim. Benimde ilk gebeliğimdi çok iyi anlıyorum seni. Benim kanamam çok oldu ama hiç kanaması olmayanlarda var kişiden kişiye değişiyor. İnşallah en kısa sürede toparlanırsın. Allah bizlere tekrar ve sağlıklı gebelikler nasip eder inşallah..

Bilgi ve deneyimlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim canım en sağlıklısı 3 ay beklemek. Acımız çok taze olduğu için tekrar hamilelik düşünüyoruz ama tekrar hamile kalma ve bebeğin sağlıkla gelişmesi bakımından beklememiz gerektiğini unutuyoruz..

çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın bir düşük hiç düşük olarak kabul edilir hiç bunu sorun etme nasıl bir acı yaşadığını burda hepimiz biliyoruz canım seninde benim gibi missed abort olmuş kalp atımı başlamamış...grşrz

canım aşılama yapalı 15 gün olmuş son adetin neydi?herhalde beta hcg biraz yüksek ama çoğul gebelikte olabilir bence çok erken konuşmak için.....yaz tekrar görüşelim

geçmiş olsun canım. normaldir herhalde kanaman. herkesin farklı olur sonuçta.

merhaba benim de bebeğimi ayın 24 ünde aldılar benim kanamam hiç olmadı

çok teşekkür ederim kızlar benim gibi acılar yaşayanların oldugunu bilmek ve paylaşmak beni rahatlattı..hepimize tekrar geçmiş olsunn..allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebekler nasip etsinn.. ama ben ve eşim korkuyoruz şimdilik bebek işini erteliyoruz zaten 3ay ara vermemiz gerekti sanırım dahada ertelicez:uhm:

Aramıza yeni katılan arkadaşlar Rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın.. Çok büyük geçmiş olsun.. Dilerin en kısa zamanda herşey yoluna girer. Sevgi ve dua ile......

arkadaşlar çok geçmiş olsun :teselli:.hissettiklerinizi iyi anlıyorum.bende 7haftalıkken kürtajla aldırmak zorunda kaldım senağlama .umarım bi daha hiç birimiz bu üzntüyü yaşamayız.ben tekrar gebe kalmaya çalışıyorum ama gene olursa diyede korkuyorum zaman zaman. :CüvCüv:

canım ilgin için çok teşekkür ederim walla dün doktora gittim ilk kez oda içimi rahatlattı çok şükür şimdilik bir problem gözükmüyor hepinizin dualarınıza çok ihtiyacım war benden dualarınızı eksik etmeyin...

cnm benim 7+6 yani 6+6 mı gözüktü bebeğin ? normalde benim bebeğimde 8+2 olması gerekiyordu 6+1 gözüktü ve doktor bu haftada 6+1de duyarız kalp atışını dedi vajinal yolla baktıgında.. seni çok ama çok ii anlıyorum daha pazartesi aldırdım miniğimi hemde kürtaj yoluyla ve herkesin bana dediği üzülme zaten sağlıksız bebekse olmaması daha ii olmuş dedi ama gönül işte hiçbişi dinlemiyor ilk bebeğimdi ..tüm dualarım seninle umarım meleğini kaybetmezsin:1hug:

Çok geçmiş olsun canım. Bende 16 gün önce yaşadım aynı acıyı çok iyi anlıyorum seni. İnşallah en kısa sürede toparlanırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…