- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.061
Amin arkadaşım inşallah son olur. Kürtaj sonrası neler yaşadınız arkadaşlar. Tekrar hamile kalabilmek için en az ne kadar beklemem gerekir?
canlarım benimde dün aldılar bebeğimi doktor 3ay beklememi söledi malesefki üzülerek buaraya yazıyorum çok acı ilk gebeliğimdi ve kalp atısı duyulmadı 2haftada zaten geriydi bebeğim
allah herkese yardım etsin..
benim kanamam çok az normaldir dimi kızlar damla damla adet kanaması gibi değil..???
Amin arkadaşlara allah hepinizden razi olsun kendimi kaptirmak istemiyorum biz bunlari daha önce yaşadik önemlisi bundan sorasi rabbimin aldiğinada verdiğinede hamd olsun o ister alir ister verir hikmetinden sual olmaz...hepinize yürekten dua ediyoruz sizde duanizi benden eksiketmeyin.her yaşadiğimi işik olmasi için sizlerle paylaşicam be sezeryan olduktan 4 ay sora hamile kaldim bakalim doktor ne diycek bu duruma
canlarım benimde dün aldılar bebeğimi doktor 3ay beklememi söledi malesefki üzülerek buaraya yazıyorum çok acı ilk gebeliğimdi ve kalp atısı duyulmadı 2haftada zaten geriydi bebeğim
benim kanamam çok az normaldir dimi kızlar damla damla adet kanaması gibi değil..???
merhaba benim de bebeğimi ayın 24 ünde aldılar benim kanamam hiç olmadı
canım küretaj sonrası genelimiz 35-45 gün sonrası adet gördük adet görene kadar biraz stresliydik çok şükür o günler geride kaldı zannediyorum şuan herkez tekrar hamile kalma derdinde....
benim sana tavsiyem en azından 2 adet süresi beklemen...
rahimin en iç tabakası olan endometrium yani bebeğin tutunduğu tabaka ancak 2 ayda tam olarak yenilenebiliyor ayrıca bende hemen ilk adet sonrası hamile kalmak isteyenlerdendim benim gibi birkaç kişi daha vardı ama insan kendini hazır hissetmiyor çoğumuzda öyle oldu psikolojide çok önemli anlayacağın...hakkımızda hayırlısı canım...
babynurse, belki yardım edebilirsin. bu ayın 14ünde ikinci kez aşılama oldum. dün test yaptım çift çizgi çıktı. bugünde kan testim 3000 küsurlarda çıktı. doktorum normal değil dedi. yarın gidicem ama gidene kadar kafayı sıyırıcam herhalde. sorun ne olabilir, bir fikrin var mı?
çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın bir düşük hiç düşük olarak kabul edilir hiç bunu sorun etme nasıl bir acı yaşadığını burda hepimiz biliyoruz canım seninde benim gibi missed abort olmuş kalp atımı başlamamış...grşrz
Geçmiş olsun canım benimde 14 Ekimde kalp atışı olmadığı için alındı bebeğim. Benimde ilk gebeliğimdi çok iyi anlıyorum seni. Benim kanamam çok oldu ama hiç kanaması olmayanlarda var kişiden kişiye değişiyor. İnşallah en kısa sürede toparlanırsın. Allah bizlere tekrar ve sağlıklı gebelikler nasip eder inşallah..
geçmiş olsun canım. normaldir herhalde kanaman. herkesin farklı olur sonuçta.
benim de sadece ilk gün kayda değer bir kanamam oldu,sonrasında 6 gün sadece lekelenme şeklindeydi.normaldir herhalde.
geçmiş olsun. en kısa zamanda kendini toplayıp cennet kokulu meleğini kucağına alman dileğiyle...
Aramıza yeni katılan arkadaşlar Rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın.. Çok büyük geçmiş olsun.. Dilerin en kısa zamanda herşey yoluna girer. Sevgi ve dua ile......
allah tamamına erdirsin inşallah benim babamın eşi sezaryen doğum yaptıktan sonra iki buçuk aylıkken hamile kaldı hiç bir sorun yaşamadı valla hiç korkma hiç bir sorun çıkmıyo aslında doktorlar birsene dolmadan hamileliğikabul etmiyor
merhaba arkadaşlar,ben 7 hafta 6 günlük hamileyim.dün doktora gittim kal p atışnı görmek için ama doktor bebeğin kalp atışının başlamadığını söyledi.bi hafta da gerideymiş gelişimi.yani sanıyorum bi hafta önce bebeğe bi zarar gelmiş ve gelişimi durmuş.Çok üzgünüm dün bütün akşamı ağlayarak geçirdim. doktor dediki haftaya kafar bekleyelim belki bi düzelme olur. olmazsa bebeği ilaçla atıcakmışım. Dua edin lütfen...
merhaba arkadaşlar,ben 7 hafta 6 günlük hamileyim.dün doktora gittim kal p atışnı görmek için ama doktor bebeğin kalp atışının başlamadığını söyledi.bi hafta da gerideymiş gelişimi.yani sanıyorum bi hafta önce bebeğe bi zarar gelmiş ve gelişimi durmuş.Çok üzgünüm dün bütün akşamı ağlayarak geçirdim. doktor dediki haftaya kafar bekleyelim belki bi düzelme olur. olmazsa bebeği ilaçla atıcakmışım. Dua edin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?