Bebeğini kaybedenler......

Arkadaşlar kürtaj olalı 16 gün oldu 9 gün sürekli kanamam oldu. Şimdi 2 gün kesiliyor tekrar başlıyor. Normalmidir acaba? Çalıştığım için yarın doktora gideceğim.. Çok endişelendim..

geçmiş olsun arkadaşım,durum kesinlik kazanmadan önce elinden geldiğince pozitif düşün,kendini yıpratma.bebeğin iyiyse bile üzülerek ona zarar verirsin.

çok sevindim canım benim dr pazartesi günü çağırdı hayırlısı bakalım..
benim bugün 4+5 canım senin ne kadar.haziran annesimi yoksa temmuz annesimi oluyorsun..

canım aşılama yapalı 15 gün olmuş son adetin neydi?herhalde beta hcg biraz yüksek ama çoğul gebelikte olabilir bence çok erken konuşmak için.....yaz tekrar görüşelim

ikinci kan testimin sonucunu bekliyorum. acaba aşılama olduğu için çok mu erken döllenme oldu diye düşünüyorum ama hala bir cevap alamıyorum. takip edicez diyor doktorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

üzgünüm ama çok ümitlenme büyük olasılık missed abortus olarak kabul edilecek 8 hafta sınırdır ve sen o sınıra gelmişsin kalp atımı başlayacak olan bebeğin 6 haftalık çoğu zaman başlıyor zaten ....allah hakkında hayırlısını versin

yoğun ve kırmızı bir kanama varsa bizim rest plesanta dediğimiz parça kalma durumu olmuş olabilir mutlaka yarın doktora gidin

canım bunu banamı yazdın? anlayamadım??

doktordan az önce aradılar. kan değerlerinde değişme olmamış. aynı kalmış. cumartesi tekrar kan verip doktorla görüşücem. bu seferde hevesim kursağımda kaldı.senağlama ama ne olursa olsun artık ağlamıycam. ağlayınca hiçbirşey değişmiyor, olan bana oluyor.

Son düzenleme:

Hiç merak etme güzelim. Bu sefer herşey yolunda gidecek. Sen içini ferah tut ki bebişin de huzurlu bir ortamda güzel güzel büyüsün. Sağlıksız gebeliklerde stres en önemli faktörlerden biri biliyorsun

Seni o kadar iyi anlıyoruz ki..İnsan bir taraftan bebeğim üzünümden etkilenecek diye kendine habire moralini düzeltecek birşeyler, tutunacak bir umut arıyor; bir yandan da ya......... diye kendi kendini yiyor. Emin ol hepimiz geçtik bu aşamalardan. Ama umarım sonun bizim yaşadıklarımız gibi olmaz. Dualarımız seninle:Saruboceq:

Zehra canım gittin mi doktora ne oldu? Herşey yolunda mı?
Canım Doktorum ünv. hastanesinde prof. kongredeymiş bu hafta gidemedim.Telefonla konuştuk kanamam çok yoğun ve kırmızı değil koyu renk. o yüzden normal olabilir dedi ama ben hala merak ediyorum. Bugün 17 gün oldu 2-3 gün kesiliyor sonra lekelenme gibi tekrar oluyor. Olmazsa özel doktora gideceğim..:1no2:

Merhaba melek annelerı
bende 15 gün öncesine kadar nisan anneleri arasındaydım
ama melegimi kaybettim.
hiçbir sorun olmadan normal kontrolüme gitmiştim ama doktorum bebegınım kalbının 2 hafta önce durdugunu söyledi
o an yıkıldım.
Ve bir gün sonra bebegımı kürtajla aldılar.Şu an cok kötüyüm
umarım allahım kımseye yasatmaz bu acıyı
artık bende aranızdayım

geçmiş olsun canım,Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.ben de mart annesiydim,aynı acıyı ağustosta yaşadım.zamanla acı yerini umuda bırakıyor.en kısa zamanda yaralarını sarman dileğiyle...

Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun,ben de aynı acıyı yaşadım 17 gün önce..Mayısta doğum günümde doğacaktı meleğim ama nasip olmadı.. Allah hepimize ileride tekrar anne olmayı nasip etsin birdaha acı göstermesin.. Umarım en kısa sürede atlatır ve iyileşirsin..

üzülme canım rabbim neylerse hayırlısını eyler zannediyorum beta hcg yükselmiyor

maalesef aramıza hoşgeldin
kader arkadaşlarıyız biz burada...
allah bir daha yaşatmaz umarım

inşallahh kızlar hem meleklerimiz bize cennet kapısında şefaatçi olcakmış.. benim meleğim erkekti sanırım hep öyle hissetmiştim ..

hosbulduk guzel anneler
hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım
zaten bu cumleler bızı ayakta tutan
acılar paylasılarak azalacak ınsallah
ınsallah daha guzel gunler saglıklı bebeklerımızle gelecek
allah hıckımseye bır daha yasatmasın bu acıyı
cecilececile arkadasım umarım bebegın sana veda etmezde allahım ona yasamasını nasıp eder
dularım hepımıze

Aramıza her yeni katılanla birlikte o kabus günleri yeniden hatırlıyorum ben. Şimdi senin yazını okuyunca içim daha bir tuhaf oldu çünkü ben de 2009 nisan anneleri arasındaydımsenağlama
Ama o eylül sabahından şu ana kadar katetmiş olduğum aşamayı görünce umudum da artıyor bir taraftan. Kendimi tamamen çaresiz hissettiğim o günlerden, "acaba bu ay mı denesem?" diye heveslendiğim bu günlere ne de çabuk gelivermişim
Uarım sen de bir an önce zor günleri atlatır, umutla yoluna devam edersin:1hug:

KIZLAR BU ARADA SON GÜNLERDE TOPİĞİMİZE ULAŞMAK NE KADAR ZORLAŞTI FARKETTİNİZ Mİ? MESAJ SAYISININ ÇOK OLMASI MI ZORLUYOR Kİ? TAŞINSAK MI NE DERSİNİZ ŞÖYLE KALBİMİZ KADAR TEMİZ BİR SAYFAYA???:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…