- 7 Ekim 2008
- 1.160
- 0
- 156
- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.081
merhaba arkadaşlar,ben 7 hafta 6 günlük hamileyim.dün doktora gittim kal p atışnı görmek için ama doktor bebeğin kalp atışının başlamadığını söyledi.bi hafta da gerideymiş gelişimi.yani sanıyorum bi hafta önce bebeğe bi zarar gelmiş ve gelişimi durmuş.Çok üzgünüm dün bütün akşamı ağlayarak geçirdim. doktor dediki haftaya kafar bekleyelim belki bi düzelme olur. olmazsa bebeği ilaçla atıcakmışım. Dua edin lütfen...
canım ilgin için çok teşekkür ederim walla dün doktora gittim ilk kez oda içimi rahatlattı çok şükür şimdilik bir problem gözükmüyor hepinizin dualarınıza çok ihtiyacım war benden dualarınızı eksik etmeyin...
canım aşılama yapalı 15 gün olmuş son adetin neydi?herhalde beta hcg biraz yüksek ama çoğul gebelikte olabilir bence çok erken konuşmak için.....yaz tekrar görüşelim
üzgünüm ama çok ümitlenme büyük olasılık missed abortus olarak kabul edilecek 8 hafta sınırdır ve sen o sınıra gelmişsin kalp atımı başlayacak olan bebeğin 6 haftalık çoğu zaman başlıyor zaten ....allah hakkında hayırlısını versin
canım ilgin için çok teşekkür ederim walla dün doktora gittim ilk kez oda içimi rahatlattı çok şükür şimdilik bir problem gözükmüyor hepinizin dualarınıza çok ihtiyacım war benden dualarınızı eksik etmeyin...
canımbenim saol, evet 7+6 görünmesi gerekiyoken 6 haftalık görünüyomuş.Doktor dediki bi hafta daha bekleyelim belki geç yumurtlama olmuştur. Önümüzdeki hafta geldiğinde görürüz normaldir dedi ama yine de çok umit vermiyorum şuan hem üzülmek için hem sevinmek için çok erken bir hafta ertele duygularını dedi ama bu mümkün değil.nasıl geçecek bu hafta bilmiyorum.İnş. bebeğime bişey olmaz sağlıklı bi şekilde devam eder. Dediğin gibi doktorda öye dedi sağlıksız olan bebkler yaşamıyo düşüyo dedi ama bunu kabul etmesi çok zor benim d ilk bebeğim olacaktı.Öğrendiğim gün hayellerim de başlamıştı..şuan işyerindeyim bi yandan da kafamı işe vermek zorundayım.Offf Allahım hepimizin yardımcıs:ecrin_bebek:ı olsun inş..
Canım Doktorum ünv. hastanesinde prof. kongredeymiş bu hafta gidemedim.Telefonla konuştuk kanamam çok yoğun ve kırmızı değil koyu renk. o yüzden normal olabilir dedi ama ben hala merak ediyorum. Bugün 17 gün oldu 2-3 gün kesiliyor sonra lekelenme gibi tekrar oluyor. Olmazsa özel doktora gideceğim..:1no2:Zehra canım gittin mi doktora ne oldu? Herşey yolunda mı?
Merhaba melek annelerı
bende 15 gün öncesine kadar nisan anneleri arasındaydım
ama melegimi kaybettim.
hiçbir sorun olmadan normal kontrolüme gitmiştim ama doktorum bebegınım kalbının 2 hafta önce durdugunu söyledi
o an yıkıldım.
Ve bir gün sonra bebegımı kürtajla aldılar.Şu an cok kötüyüm
umarım allahım kımseye yasatmaz bu acıyı
artık bende aranızdayım
Merhaba melek annelerı
ama melegimi kaybettim.
hiçbir sorun olmadan normal kontrolüme gitmiştim ama doktorum bebegınım kalbının 2 hafta önce durdugunu söyledi
o an yıkıldım.
artık bende aranızdayım
üzülme canım rabbim neylerse hayırlısını eyler zannediyorum beta hcg yükselmiyordoktordan az önce aradılar. kan değerlerinde değişme olmamış. aynı kalmış. cumartesi tekrar kan verip doktorla görüşücem. bu seferde hevesim kursağımda kaldı.senağlama ama ne olursa olsun artık ağlamıycam. ağlayınca hiçbirşey değişmiyor, olan bana oluyor.
maalesef aramıza hoşgeldinMerhaba melek annelerı
ama melegimi kaybettim.
o an yıkıldım.
artık bende aranızdayım
Merhaba melek annelerı
ama melegimi kaybettim.
o an yıkıldım.
artık bende aranızdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?